|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 10 Ağustos 2008 (20:06), Konuya Son Cevap : 11Haziran 2015 (09:35). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Ağustos 2008, 20:06 | Mesaj No:1 |
Çocuklardaki şu üç haslet evliya ahlakındandır Çocuklardaki şu üç haslet evliya ahlakındandır Çocuklardaki şu üç haslet evliya ahlakındandır[ Rızk hususunda endişeleri yoktur. * Hastalanınca şikâyet etmezler * İntikam hissi ile kin taşımazlar. * Kavga gürültü etseler bile tekrar barışırlar. (Mehmed Feyzi Pamukçu)
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2872 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3613 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3259 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7667 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7164 | 02 Ekim 2012 21:16 |
10 Ağustos 2008, 20:34 | Mesaj No:2 |
Cvp: Çocuklardaki şu üç haslet evliya ahlakındandır
Çocukları evliya gibi yetiştirmek ya da eşkiya gibi yetiştirmek anne ve babalara düşüyor...Rabb'im herkese hayırlı evlat ve Bizlere de Hayırlı anne baba olmayı nasip etsin İnşAllah..
| |
10 Ağustos 2008, 21:28 | Mesaj No:3 |
az çok çocuk psikolojisinden anlarım.ve şunu anladım ki, bir çocuk anne babası neyse, kendi de aynı oluyor.en basit bir olayda bile çocuk, anne babasının karakterini, kişiliğini ortaya koyuyor, ebeveynini temsil ediyor.(istisnai durumları tenzih ederek söylüyorum). anne baba aynaya bakmak isterse çocuğuna baksın.
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
11 Ağustos 2008, 09:32 | Mesaj No:4 |
tabiki bencede herşey ailede bitiyo ama bazen bakıyorumda çoçuklar aileler için bi evlat degilde sanki bakmakla yükümlü oldukları bi çocuk allah bizleride hayırlısından anne ve babalar edr inşallah allah razı olsun
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
12 Ağustos 2008, 20:50 | Mesaj No:5 |
dün bir gazetede yazı okuudum.bu konuyla paralel. oradaki yazar şöyle diyordu:bir çocuk büyütmek var,, bir de çocuk yetiştirmek var.... çocuğu yedirir, giydirir, maddi ihtiyaçlarını karşılarsanız onu büyütmüş olursunuz. ama ona gerekli terbiyeyi, güzel ahlakı, manevi ihtiyaçlarını karşıladığınız zaman, ancak bu şekilde çocuk yetiştirmiş olursunuz. çok hoşuma gitti paylaşayım dedim.
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
13 Ağustos 2008, 12:44 | Mesaj No:6 |
Acizane bi tanede ben eklemek istiyorum bu üçe;çocuğun utangaç olması.Bazı aileler bundan şikayetçiler ve illede çocuğum çok girişken serbest olsun isterler ama buda çok güzel hasletlerden bir nimettir ve bu nimet aile tarafından asla verilemez. Allah Teala ar damarı yırtılanlardan eylemesin cümlemizi. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |