|
Konu Kimliği: Konu Sahibi NUR,Açılış Tarihi: 13 Eylül 2008 (22:01), Konuya Son Cevap : 21 Nisan 2009 (23:05). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
13 Eylül 2008, 22:01 | Mesaj No:1 |
Çocuklara İlahiler Çocuklara İlahiler Teşekkür Ederim Allah'ım (Şükür Duası) Teşekkür ederim Allah’ım Seni çok seviyorum Allah’ım Sen ganisin, sen rahimsin, sen kerimsin Allah’ım Sen seversin, sevilirsin sen tek birsin Allah’ım Bir gül aldım elime Görmem için göz verdin Koklamaya burnumu, Tutmam için el verdin Teşekkür ederim Allah’ım Seni çok seviyorum Allah’ım Anneciğimin sesini Duymaya kulak verdin Ondan dua öğrendim Söylemeye dil verdin Teşekkür ederim Allah’ım Seni çok seviyorum Allah’ım Sen ganisin, sen rahimsin, sen kerimsin Allah’ım Sen seversin, sevilirsin sen tek birsin Allah’ım Teşekkür ederim Allah’ım Seni çok seviyorum Allah’ım Yemek Duası Yemekten önce Bismillah Sonrası Elhamdülillah Dün yemeğe başlarken Babam bismillah dedi Yemeğini yedikten sonra Elhamdülillah dedi Sonra sordum babama Bismillah ne demektir Sonra sordum anneme Elhamdülillah nedir? Babam dedi yavrucuğum; Yemeği bize Allah verir Onun içinde başlarken Onun adı hep söylenir Yemeği bitirdikten sonra O’na teşekkür edilir Yemeği bitirdikten sonra Elhamdülillah denir. Yemekten önce Bismillah Sonrası Elhamdülillah
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
Konu Sahibi NUR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hadîsi anlamak için nelere dikkat etmeli | Hadis-i Şerif | NUR | 0 | 2562 | 10 Ağustos 2009 21:09 |
Allah Rızası İçin Hadis Uyduranlar/Medineweb | Hadis-i Şerif | Mihrinaz | 1 | 2975 | 10 Ağustos 2009 21:07 |
18.HAFTANIN KONUSU:Çocuklar Dünya Hayatının Süsü... | Hafta'nın Konusu | NUR | 1 | 2969 | 10 Ağustos 2009 00:05 |
35.Haftanın Misafiri Elifzişan | Hafta'nın Misafiri | kurtmehmet | 11 | 6721 | 09 Ağustos 2009 23:35 |
Çocuklar Ümmetin Geleceğidir! | Çocuk ve Aile Sağlığı | NUR | 0 | 2578 | 07 Ağustos 2009 23:03 |
13 Eylül 2008, 22:02 | Mesaj No:2 |
Cvp: Çocuklara İlahiler
Abdesti öğreniyorum Eller, ağız, burun, yüz Kollar, baş ve kulaklar Boynu da meshedince Yıkanmalı ayaklar ****************************************** Allah'ım tanımalıyım seni Bilmeliyim Senin yüceliğini Bilemezsem yazık bana Sayamazsam sıfatlarını Ah aman ah yazık bana Vücud, kıdem, bekâ, Vahdaniyet Muhalefetün lil havadis Kıyam bi nefsihi Hayat, ilim, semi, basar, irade Kudret, kelam, tekvin Tanımalıyım seni Allahım Seni çok seviyorum Sana kul olmak istiyorum
13 Eylül 2008, 22:03 | Mesaj No:3 |
Cvp: Çocuklara İlahiler
Guslün farzı üç müdür? Elbette a canım, elbette a canım Gusül yapmak güç müdür? Kolaydır a canım, kolaydır a canım Ağza üç kere dolu dolu su vermek Buruna üç kere dolu dolu dolu su çekmek Sonra da bütün vücudu yıkamak İşte budur temiz ve huzurlu olmak İmanın şartı altıdır altı Bir Allah'a inanmak İki meleklere inanmak Üç kitaplara inanmak Dört peygamberlere inanmak Beş ahiret gününe inanmak Altı kaza ve kadere Hayır ve şerrin Allah'tan Geldiğine inanmak İmanın şartı altıdır altı Altı, altı, altıdır altı _____________________________ İslamın şartı beştir beş Bir şehadet getirmek İki namaz kılmak Üç oruç tutmak Dört zekat vermek Beş hacca gitmek İslamı anlamak Mutlu olmak demek On ikidir namazın farzı Dışından olanlar altı İçinden olanlar altı Dışındakileri sayalım Hadesten taharet Necasetten taharet Setri avret İstikbali kıble Vakit Niyet İçindekileri sayalım İftitah tekbiri Kıyam Kıraat Rüku Sücud Kadei ahire Heyyy! On ikidir namazın farzı Dışından olanlar altı İçinden olanlar altı ________________________ Üç kere pat pat Üç kere pıt pıt, yüzünü mesh et Üç kere pat pat Üç kere pıt pıt, yüzünü kolları mesh et Su bulamazsan hiç korkma Toprak var toprak Hiç durma, teyemmüme niyet et Allah verir elbet sana afiyet Üç kere pat pat Üç kere pıt pıt, yüzünü mesh et Üç kere pat pat Üç kere pıt pıt, yüzünü kolları mesh et ______________________-- Ellerim küçük daha, Yine de açıyorum sana, Senindir hazineler, Dilediğince ver bana. Sevgi dolu her ânım. Ciğerim sana hep yanıyor aman Zikrinle rahatlarım. Yüreğim seni hep anıyor aman... Şükretmemek ne ayıp! Her an nimetin içindeyken. Ah ne acı bir kayıp! Seni bilmemek Sen varken. Kalbimdedir imânım, Yüreğim hep yanıyor aman, Çok şükür Müslümanım, Yüreğim seni hep anıyor aman...
21 Nisan 2009, 23:05 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 4597 Üyelik T.:
27 Ekim 2008 | RE: Çocuklara İlahiler
EZAN SESİ Minarede müezzinden, Kutlu çağrı: Ezan sesi. Sözlerin en güzelinden, Kutlu çağrı: ezan sesi. Kucak kucak huzur verir, Yüreklere sürur verir, Beş vakitte bin nur verir, Kutlu çağrı: Ezan sesi. Hakkı açılır eller, Cennet kokar açan güller. O okunur, susar diller, Kutlu çağrı: Ezan sesi. Ötelere çağıran ses, Gönül gönül duyar herkes. Ve Bilâl’den gelen nefes, Kutlu çağrı: Ezan sesi. Rıfkı Kaymaz
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |