|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 20 Eylül 2019 (12:40), Konuya Son Cevap : 21 Eylül 2019 (12:09). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Eylül 2019, 12:40 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Söyleyin Kral Geri Döndü Söyleyin Kral Geri Döndü Söyleyin Kral Geri Döndü "Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü.. Söyleyin onlara kral geri döndü " Nokia, Samsung, motorola,ericson tuşlu tefeonlar şimdilerde en çok aranan ve alınan telefonlar listesinde ..Yanlış değil doğru duydunuz..Kral geri döndü)) Milli eğitim Bakanının okullara getirdiği internete giren paketli dokunmatik telefon yasağinın uygulamaya girmesiyle; o çok bilmiş gençlik eli ayağı birbirine dolana dolana , bir zaman hakaratler ettiği, capslere konu ettigi bu telefonları üstüne para verip, araya araya bulmaya çalışıyor şimdilerde.))) Aileler deseniz büyük bir nefes aldı. Hem maddi hem mânevî...İnternetten çıkmayan, sorunun önüne geçemeyenler, 2 bin liradan başlayıp alınması gereken telefonlar ki bu rakamın yukarısı var aşağısı yok.)) rahat bi nefes aldılar. Yasak gelince, liseye geçene yeni telefon almanın hiçbir numarasi kalmadı.) "Çocuğum çok isterdim almayı ama görüyorsun kullanamıyorsun. Instagram,youtube,watsap ,müzik, filim, ve oyun hepsi yalan oldu..Çok istersen yılan oyunu var icinde onu oyna Hafta içi okul,hafta sonunu kursu, yatılı sı hepsinde yasak.. Yazık değilmi telefonu 4 yıl kutusunda tutacaksin Uniye geçince alalim)) Internet paketinin hiç kullnilmayan sinirsiz smsi bu telefonda hakkini veriyor.))) Sabaha kadar mesaj yaz.)))Yere düşse üç kere seker, ekraniydi, dokunmatigiydi diye tasalanma...canın sıkılsa sıra üstünde çevirmece oyna..Yılan oyunu var..Yeter yavrucum;)))) ..Kralın muhteşem geri dönüşü hayirli olsun analar babalar Renkli ekran olanıda var gençlik .))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
ÖSYM 2025 Sınav Takvimi | ÖSYM'den Duyurular | Mihrinaz | 0 | 10 | 14 Kasım 2024 11:14 |
Hazmedemiyoruz! | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 7 | 69 | 13 Kasım 2024 15:52 |
Kadın İstihdamı | İslamda Kadın ve Erkek | Mihrinaz | 6 | 97 | 11 Kasım 2024 09:33 |
Yeriniz Kişiliğiniz | Kişisel Gelişim ve Psikoloji | Vasat | 25 | 348 | 09 Kasım 2024 23:49 |
Şerefi Gemilerin Sırtında | Serbest Kürsü | Medine-web | 1 | 62 | 02 Kasım 2024 20:04 |
20 Eylül 2019, 14:07 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Bunu hangi çocuk kabul eder merak ediyorum,, Artık geri dönüş yok kimse vazgeçmez yeni telefonlardan,,, Ama sadece arayıp ulaşmak için, okulda yeni telefonlarla meşgul olabilmek için bir süre kullanırlar mı bilemiyorum,, okul çıkışı çabucak yeni telefonlar ele geçirilir,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
20 Eylül 2019, 17:38 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Bu telefonları kullanmakta yeni nesil hoslanmıyor malesef. Bizim zamanımızda lüks telefonlardan biriydi, teknoloji çabuk gelisiyor Bazı okullarda bu telefonu kullanma zorunluluğu var , mecbur bırakılıyorlar. Bizim okulda da telefon kutuları mevcut . İlk ders toplanır telefon dolabına asma kilitle kitlenir, okul çıkışında da telefonlar dağıtılır Tenefüslerde bile ellerinde telefon görmediğimiz için memnunuz.
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
20 Eylül 2019, 21:25 | Mesaj No:4 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Yatilida olanlar Tuşlu telefona devam Okuldu hafta sonu kurstu derken bayaa ayrı düşecekler.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
20 Eylül 2019, 21:33 | Mesaj No:5 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Öğretmenler içinde tehlike arzediyor. Herşey kameralarinda.sonra sosyal.medyada.. Tuşlu telefon Artık ne kadar uygulanabilirse o kadar iyi.)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
20 Eylül 2019, 21:57 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Bizdede durum bu, okul istemiyor akıllı telefon çocukda tuşlu telefonu istemiyor uğraşamam diyor. Okula telefonsuz gidiyor alışdık bizde oda ..
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
21 Eylül 2019, 12:09 | Mesaj No:7 | |
Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Alıntı:
Her halükarda günümüz çocukları acayip, hele şu daha 2 yaşında bile olanlar yok mu,, Nasıl da telefonu karıştırmayı biliyor, resimleri açıyor,, akrabalarımın, tanıdıklarımın çocuklarını görüyoruz bunlardan korkulur,,, İnşallah başarılı olunur, bir müddet de olsa uzaklaşır çocuklar,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |