|
Konu Kimliği: Konu Sahibi CaferTayar,Açılış Tarihi: 15 Nisan 2008 (10:54), Konuya Son Cevap : 11 Aralık 2016 (18:16). Konuya 45 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Aralık 2015, 09:15 | Mesaj No:41 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Medineweb' le Kutlu Doğum.. şükürler olsunki senin ümmetiniz her günümüzde salat selam sana Ya Resullah
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
22 Aralık 2015, 20:34 | Mesaj No:42 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Medineweb' le Kutlu Doğum.. Hocam... Sabah namazının farzını 4 rekat olark kılmak istiyorum...! * Asla olmaz!!! PEYGAMBERİMİZ 2 KILMIŞ.... - Hocam... Zekatımı 50 de 1 vermek istiyorum..! * Asla olmaz...PEYGAMBERİMİZ 40 DA 1 VERİN DEMİŞTİR... - Hocam... secdede yasin suresi okumak istiyorum... * Asla olmaz... PEYGAMBERİMİZ SECDEDE SUBHANERABBİYEL ALA DEMİŞTİR... - HOCAM BİRŞEY DAHA SORABİLİR MİYİM? * Tabi kii... Sor ki öğrenesin... - Hocam bu gece kandil kutlaması yapacak mısınız? * Tabi ki kandil kutlaması yapacağız! - PEYGAMBERİMİZ KUTLAMIŞ MI HOCAM???? Hani, benim her dediğimi siz peygamberimize arz ettiniz ve o yapmadı dediniz ya... O sebepten sordum ... **** SEN VAHHABİMİSİN oğlum!!!!! - ah hocam ah....! Şeytan seni de kandırmış ama haberin yok!
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
22 Aralık 2015, 23:41 | Mesaj No:43 | |
Durumu: Medine No : 15399 Üyelik T.:
24 Aralık 2011 | Cevap: Medineweb' le Kutlu Doğum.. Alıntı:
| |
11 Aralık 2016, 11:44 | Mesaj No:44 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Bizim dünyamızada doğ Ya Resulullah! Doğ ki karanlıklar aydınlansın. Tefrikalar son bulsun. Mazlumlar gülsün. İzzet yeniden elbisemiz olsun!
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
11 Aralık 2016, 13:12 | Mesaj No:45 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Peygamber Efendimiz (s.a.v.) (ahlak, yaratilis, haseb, neseb v.s bütün hususlarda) insanlarin en güzeli idi, insanlarin en cömerdi idi, insanlarin en secaatlisi idi. (Hads-i Serf, Sahh-i Müslim) Bu kutlu günü kana bulayanlari Allaha c.c havale ediyoruz..Bugün senin doğum.günün ya Resullah bu kutlu günde sana komşular gönderdik..Allah ailelerine sabri cemil versin uzgn
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
11 Aralık 2016, 18:16 | Mesaj No:46 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Allah razi olsun esma abla Bazilari mevlid kandiline bir sey demiyoruz diyorlardi nasilda ceviriyorlar vehhabiymis Oylemi Mumin aynadir bakan kendini gorur Sen vehhabiysen onu gordun demekki
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |