|
Konu Kimliği: Konu Sahibi iklimya,Açılış Tarihi: 07 Nisan 2008 (15:19), Konuya Son Cevap : 07 Nisan 2008 (18:35). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Nisan 2008, 15:19 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Sertac, Mirac, Minhac Sertac, Mirac, Minhac İlâhî! Hamdini sözüme sertâc ettim, zikrini gönlüme mirâc ettim, kitabını kendime minhâc ettim. Ben yoktum, sen vâr ettin, varlığından haberdâr ettin, aşkınla gönlümü bîkarâr ettin. İnayetine sığındım; kapına geldim. Hidâyetine sığındım, lütfuna geldim. Kulluk edemedim, affına geldim. Şaşırtma beni, doğruyu söylet; neşeni duyur, hakikati öğret. Sen duyurmazsan ben duyamam, Sen söyletmezsen ben söyleyemem, Sen sevdirmezsen ben sevdiremem. Sevdir bize hep sevdiklerini, yerdir bize hep yerdiklerini. Yâr et bize erdirdiklerini. Sevdin habîbini, kâinata sevdirdin. Sevdin de risalet giysisini giydirdin. Makâm-ı İbrahim'den Makâm-ı Mahmûd'a erdirdin, server-i asfiyâ kıldın, hâtem-i enbiyâ kıldın. Muhammed Mustafa kıldın. Salât ü selâm, tahiyyât ü ikram, her türlü ihtiram O'na, O'nun âline, ahbabına, ailesine, ashabına ve etbâına yâ Râb!" _Elmalılı Hamdi Yazır’ın Duâsı_
__________________ Bismillah diyerek... |
Konu Sahibi iklimya 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hicretle bütün insanlığı aydınlatan bir medeniyet... | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | iklimya | 0 | 2325 | 04 Kasım 2013 11:00 |
Diyanet İşleri Başkanlığından Accra Furkan... | Ezan-Kamet-Camii | iklimya | 0 | 2407 | 22Haziran 2013 01:39 |
Yaz Kur’an kurslarına kayıtları başlıyor | Kur'ân Kursları | iklimya | 0 | 2351 | 22Haziran 2013 01:37 |
Aşere/Takrib Kursu”nu Dışardan Bitirenler İçin... | Din Görevlileri | iklimya | 0 | 1962 | 09 Mayıs 2013 23:33 |
İslam Dünyasindaki Hüzün Ve Kutlu Doğum | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | iklimya | 0 | 1932 | 11 Mart 2013 19:44 |
07 Nisan 2008, 15:35 | Mesaj No:2 |
Cvp: Sertac, Mirac, Minhac İlahi ya Rabbel alemin! Hamdini sözümüze sertac ettik,zikrini kalbimize mirac ettik,Hazreti kuran-ı kerimi gönlümüze minhac ettik.Ya Rabbel elemin inayetine sığındık kapına geldik,hidayetine sığındık lütfuna geldik.Kullukta çeşitli hatalar işledik affına geldik.Bizleri bağışladığın kullar zümresine ilhak eyle...
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
07 Nisan 2008, 18:35 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Sertac, Mirac, Minhac İlâhî! Hamdini sözüme sertâc ettim, zikrini gönlüme mirâc ettim, kitabını kendime minhâc ettim. Ben yoktum, sen vâr ettin, varlığından haberdâr ettin, aşkınla gönlümü bîkarâr ettin. İnayetine sığındım; kapına geldim. Hidâyetine sığındım, lütfuna geldim. Kulluk edemedim, affına geldim. Şaşırtma beni, doğruyu söylet; neşeni duyur, hakikati öğret. Sen duyurmazsan ben duyamam, Sen söyletmezsen ben söyleyemem, Sen sevdirmezsen ben sevdiremem. Sevdir bize hep sevdiklerini, yerdir bize hep yerdiklerini. Yâr et bize erdirdiklerini. Sevdin habîbini, kâinata sevdirdin. Sevdin de risalet giysisini giydirdin. Makâm-ı İbrahim'den Makâm-ı Mahmûd'a erdirdin, server-i asfiyâ kıldın, hâtem-i enbiyâ kıldın. Muhammed Mustafa kıldın. Salât ü selâm, tahiyyât ü ikram, her türlü ihtiram O'na, O'nun âline, ahbabına, ailesine, ashabına ve etbâına yâ Râb!" amin amin amin ... bi hürmeti daha yasin... amin... sallahu aleyhi vessellem.. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |