|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 10 Nisan 2024 (02:37), Konuya Son Cevap : 10 Nisan 2024 (21:41). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Nisan 2024, 02:37 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Medineweb forumda bayramlaşma Medineweb forumda bayramlaşma Sizlerle uzun zamandır biraradayim bir ramazan hayal ettim bakalım nasıl oldu site sakinleri yoğun bir iftar-sahur programı yaptılar. Bütün forum harıl harıl çalıştı. su damlası arife günü bizi erkenden kaldırdı içtima vakti dedi, temizlik var, alışveriş var, baklava, sarma var🤗 dedi kara kartal korkudan nerden baslicani bilemedi beni alışverişe gönderdiler.israile gitmişim geciktim sagolsun kızmadı. su damlası baklava hazırlığında Forum kalabalık diye bi telaş bi telaş sormayın Esmanur torununa tatile gidecek herhalde erkenden izin aldı gitti. su damlası bekle bı tepside sana yapayım elin boş gitme dedi nebevî sevda abim bu ramazandada ev ev gezdi iftar, sahur bahane sohbetler şahane dedi forumada geldi evleride gezdi. Baş editör aplm iftar, sahur yemeği vermeyince napsin e o kadar gelebildi foruma Baş Editör demişkenMihrinaz başkanım adminim işini yapıp yapıp gitti gece geç saatler sürekli iş başında bu kadr iş kolik olunmazki ramazandada çok yoğundu.yardim kolileri, Gazze, Filistin, memlket, paylaşımlar , davetler, videolar derken ooo yüzünü goremiyoruz. sürekli seyahatte bu bayramda face, watsap kanalı, forum arası iş seyahatinde bizimle bi bayramlaşır baklavayı yer gider herhalde medineweb abimiz diger adminimiz bu bayrm sitede arıza çıkarsa gelir bayramlaşırsa ne mutlu bize yönetim odasında bayramlaşıyruz tabi harçlık felan vermeden kayboluyor Siteye büyük bi bayram sofrası konulacakmış su damlası öyle planladı ben diyil. Hep beraber bayramlaşacakmışız gelmeyeni buğulanmış cama yapıştırır gelmemezlik etmeyin. kara kartal ben yanisi emre amade geç kalktım doğrudur ablm çakmasın diye iş güç yaptım memleketten haber taşıdım o kadar uğraştım bayram sofrasını ve baklavasini hakettim bence Bayrm günüde iş verirmi sayın başkanım acaba yok yok vermez verirmiki o görmeden baklava sarma yer kaçarım Hep beraber forum sofrasına oturalım mihrinaz başkanım bi konuda medineweb maide sofrası demiş çok çok güzel bir benzetme. ben bu maideyi bu aileyle çok sevdim. Bütün bayramlarınız bayram olsunduygulandim
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Öyle bi geçtiki zaman | Satır Arası Birkaç Kelam | Kara Kartal | 3 | 42 | 05 Kasım 2024 15:01 |
Barış elçisimi teröristmi | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 45 | 04 Kasım 2024 13:38 |
Kayyum atanan belediyeler | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 40 | 04 Kasım 2024 13:36 |
İsrail medyası İsrail propagandasını yalanlıyor | İslami Haberler | Kara Kartal | 0 | 53 | 26 Ekim 2024 22:53 |
Bu sözleri muhalefet söylemedi valla Bahçeli... | Gündem/ Manşetler | Vasat | 10 | 233 | 24 Ekim 2024 20:24 |
10 Nisan 2024, 08:23 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Tüm islam aleminin bayrama sevineceği bayramlrı görmek duası ile hayırlı bayramlar🌹
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
10 Nisan 2024, 08:38 | Mesaj No:3 |
Şifremi alana kadar zor bir işkence oldu.buranin en eski üyesiyim.burada çok şey yaşadım ve öğrendim. Yıllar sonra bir konu ararken buraya geldim.Eski üyeler yok.abdulmelik hoca devretti sanırım.mevlut abi yok.kadir abi yok. Hepinize hayırlı Bayramlar. ki | |
10 Nisan 2024, 09:21 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Bende eskilerdenim ama sizi tanıyamadım?
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
10 Nisan 2024, 11:44 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 | kara kartal Allah razı olsun güzel insan Kardeşlerim bayramınız mübarek olsun. Ailenizle huzur dolu bayramlar dilerim. |
10 Nisan 2024, 12:16 | Mesaj No:6 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Kartal yeğen bayram coşkuna forumu ortak ettin Allah razı olsun. Gençlik aşısı işte. İbanina yolladım harçlığını.))) Hayırlı bayramlar sana da genç adam Hoşgeldiniz ARZU bir yıl içerisinde dahi nereden nerelere savruluyoruz. 2008 den bu yana ebedi hayata göç eyleyenlerde var, gitti gelmeyenler, emekliler, şeker tansiyon .)) Kurucu gençlikten vatan toprağını bırakmayan sapasağlam gençlerimiz de var.))) Kalanlara, gelenlere selamlar. Gidenelre, dönemeyenlere de selamlar. Allah herkesi rahmetiyle kuşatsın
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
10 Nisan 2024, 13:59 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Hayırlı bayramlar kocaman yürekli Ailem ,en içten dileklerimle kutlarım .. Hemen ibanınımımı attım başkanım 🤭
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
10 Nisan 2024, 21:41 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Beğenmenize sevindim herkese hayırlı bayramlar
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |