|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 28 Ağustos 2013 (16:18), Konuya Son Cevap : 23 Ekim 2013 (20:03). Konuya 49 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:21 | ||
Durumu: ![]() Medine No : 24898 Üyelik T.:
16 Ocak 2013 | ![]() Alıntı:
Alıntı:
| ||
![]() |
![]() | Mesaj No:22 |
![]()
ınş rabbim tüm isteyen arkadaşlara nasip eder bize de dua edin rabbim bitirmeyi nasip etsin ben 3 sene sonra ıst gideceğim ınş bitirir de giderim umarım sınavlarda arkadaşlarla buluşup ınş
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:23 |
Durumu: ![]() Medine No : 16419 Üyelik T.:
27 Ocak 2012 | ![]()
Maşallah sitemizin çalışkan üyeleri, hepinizi tek tek tebrik ederim arkadaşlar ![]() ![]() Rabbim yeni okullarınızda yeni derslerinizde muvaffakiyetler üstün başarılar nasip etsin dilerim ![]()
__________________ "Bana ne çok 'gel-git'ler var hayatında, diyorsun.. Tut ki biraz Hâcer'im, hayat denen çölde say ediyorum..!" A.Genç |
![]() |
![]() | Mesaj No:24 |
![]()
Ben de İstanbul İLİTAM'a yerleştim...Allah hakkımızda hayırlı ve güzel kılsın...
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:25 |
![]()
arkadaşlar internetten ön kayıt yapıp referans numarasını alan var mı.....bana çevremdeki üniversiteli tanıdıklarım ön kayıdı 2 eylülden önce yapmalısın deyip duruyorlar..ama siteye girdiğimde şifre alamıyorum anlamadım gitti....uzgn | |
![]() |
![]() | Mesaj No:26 |
Durumu: ![]() Medine No : 22031 Üyelik T.:
26 Kasım 2012 | ![]()
arkadaslar hepinizi tebrik ederim,darisi basimiza ins
__________________ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:29 |
Durumu: ![]() Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | ![]() kazanan tüm kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum.darısı başıma diyerek mezuniyetlerinizi de tez vakitte nasip etsin mevlam duasıyla,selametle kalın.
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:30 |
Durumu: ![]() Medine No : 30232 Üyelik T.:
26 Temmuz 2013 | ![]()
dgs de de ek kontenjan var mı cevap yok mu arkadaşlar, yerleşemeyenlerin umudu hiç mi kalmadı
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
ilginç araştırmalar ve sonuçları | medinelii | Serbest Kürsü | 2 | 26 Eylül 2014 21:01 |
2014 hac kura sonuçları açıklandı | Medineweb | Diyanetten Duyurular/Haberler | 0 | 20 Mart 2014 11:00 |
2013 hac kura sonuçları | Medineweb | Diyanetten Duyurular/Haberler | 19 | 09 Nisan 2013 13:35 |
2012 DGS sonuçları | Medineweb | DGS (Dikey Geçiş Sınavı) | 33 | 23 Şubat 2013 23:51 |
Kpss sonuçları açıklandı !!! | İnceSızı | KPSS İstişare/Sohbet | 18 | 25 Ekim 2012 00:52 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|