|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 19 Temmuz 2015 (22:42), Konuya Son Cevap : 30 Eylül 2023 (18:17). Konuya 1135 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
05 Ağustos 2015, 21:12 | Mesaj No:281 | |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Alıntı:
inşAllah zeynepcim hakkımızda hayırlısı | ||
05 Ağustos 2015, 21:37 | Mesaj No:282 |
Durumu: Medine No : 16419 Üyelik T.:
27 Ocak 2012 | Cevap: DGS İstişare Bölümü
Arkadaşlar benimde 1 yaşında oğlum var inşallah onunla beraber üstesinden gelirim ilitamin.. biraz gözüm korkuyor ama..
__________________ "Bana ne çok 'gel-git'ler var hayatında, diyorsun.. Tut ki biraz Hâcer'im, hayat denen çölde say ediyorum..!" A.Genç |
05 Ağustos 2015, 21:51 | Mesaj No:283 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: DGS İstişare Bölümü Gelirsin gelirsin inşallah hiç korkma..aynı yurdu odayı paylaştığın insanlarla ilitam kardeşliği oluşuyor..2 yaşında kizıyla sınava gelen arkadaşın kizıyla ilgilendik o sınava girdi.o 4.sınif ben 3. Sınif..hatta ismini bile hatirlamadığım arkadaş bana..ben kuran sınavına girerken sen kapıda kizıma bak ,senden başkası dilinden anlamiyor dedi okadar değil artik dedik yani şakası bi yanahalden anlıyor insan..hić sorun etmeyın çocukmuş küçükmüş diye..eşinizin desteği en büyuk etken bu noktada..yoksa iltamın zorluğundsn çok onun sitemlerine maruz kalmaniz bence en zoru
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
05 Ağustos 2015, 23:20 | Mesaj No:284 |
Durumu: Medine No : 16419 Üyelik T.:
27 Ocak 2012 | Cevap: DGS İstişare Bölümü
Maşallah ne güzel samimi sıcak hatıralar oluşmuş mihrinaz hocam dediginiz gibi eş desteği en mühimi çok şükür o konuda iyiyim eşim yeterince destek oluyor yoksa göze alamazdim hic.. istanbul ilitam düşünüyorum inşallah nasipse, anadolu yakasında kardeşim oturuyor sınav zamanları seve seve misafir edebileceğini söyledi bizi sağolsun o konuda da sıkıntı yok inşallah. Benim asıl mesele ettiğim 1 yaşındaki bebeyle nasıl ders calisabilecegim canlı dersler oluyormuş net üzerinden vize oluyormuş özellikle bunlar.. yavruyu ihmal etmeden evi eşi ihmal etmeden dersleri de ihmal etmemenin yollarını püflerini paylasirsaniz sevinirim hocam ve diğer arkadaşlar )
__________________ "Bana ne çok 'gel-git'ler var hayatında, diyorsun.. Tut ki biraz Hâcer'im, hayat denen çölde say ediyorum..!" A.Genç |
06 Ağustos 2015, 00:19 | Mesaj No:285 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: DGS İstişare Bölümü Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
06 Ağustos 2015, 01:30 | Mesaj No:286 |
Cevap: DGS İstişare Bölümü
Fedra benim 35 doğru 19 yanlış 6 boş obp 61,2 acaba kodlarken mi kaydırdım diyorum o kadar eminim ki bu kadar yanlış imkansız keşke cevap kağıdı yayınlansa içimde şüphe kalmazdı çok hırslandım ama seneye ilk bine girmek için dünyayı yıkarım gerekirse
| |
06 Ağustos 2015, 06:38 | Mesaj No:287 | |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Alıntı:
yazık ya bu kadar insanın hakkına giriyorlarsa inşAllah düzeltirler yoksa çok kişinin ahını alacaklar | ||
06 Ağustos 2015, 11:54 | Mesaj No:289 |
ben ilitam düşünmüyorum y.dil örgün düşünüyorum.tercihi benim gibi olan varmı?
| |
06 Ağustos 2015, 12:48 | Mesaj No:290 |
ders; aşağıdaki adresten geçen yılın taban puanlarını ve kontenjanları görebilirsin. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Bilmiyorlar Allah'ım Bilseler Yapmazlardı... | |
Konuyu Toplam 8 Kişi okuyor. (0 Üye ve 8 Misafir) | |