|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 19 Temmuz 2015 (22:42), Konuya Son Cevap : 30 Eylül 2023 (18:17). Konuya 1135 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
08 Ağustos 2015, 09:58 | Mesaj No:331 |
Cevap: DGS İstişare Bölümü
Sınavında sorun olduğunu düşünen arkadaşlarım. ÖSYM ais te cevap kağıtlarımızı yayınlamış. kontrol edebilirsiniz. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Bilmiyorlar Allah'ım Bilseler Yapmazlardı... | |
08 Ağustos 2015, 10:52 | Mesaj No:332 |
Cevap: DGS İstişare Bölümü
selam aleyküm arkadaşlar. izmir ilitamı okuyan veya malümatı olan arkadaşlar tavsiye edermi? zormu,sistemi nasıl?teşekkür ederim | |
08 Ağustos 2015, 13:13 | Mesaj No:333 |
Durumu: Medine No : 41398 Üyelik T.:
14 Nisan 2014 | Cevap: DGS İstişare Bölümü
selamun aleykum arkadaslar bu sayfaya uyeyım ama nasıl kullanacgmı bılmıyrm sun yazyrm bıyere ama ınseallah okunack goruleblecek bı yere yazıyormdur:( ... dgs puanım 269.2..... sıralamam 1618 ankara kıl payı kactı gıbı ama yıne de yazmalımıyım cok zor oldgnu yazmısk-lar bazı sıtelerde hatta daha sonra baska okullara gecıs yapanlar bıle olmus...yuzyuze egıtme katlma ımkanım yok ulasım kolay sartlar uygun olsun ıstyrm ızmır sakarya bana bıraz daha yakın ama bu okullarla ılgılı hıc bır bılgım yok oncekı sayfalara gozattm ama pek ıstfade edemedım bılhassa ızmr dokuz eylul hakknd abana yardmcı olacak arkadas var mı kafam cok karısık ve hıc bır sey bılmyrm etrefmda bu konuyla ılgılenen kımse de yok |
08 Ağustos 2015, 13:14 | Mesaj No:334 |
Durumu: Medine No : 15779 Üyelik T.:
09 Ocak 2012 | Cevap: DGS İstişare Bölümü |
08 Ağustos 2015, 14:22 | Mesaj No:335 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: DGS İstişare Bölümü
Şikayeti devam edenler varmı, optik okuma ile cevap kağıdınız uyuşuyor mu.. Sitede yayaınlanan dgs 2015 soruların cevaplarıyla kontrol ettim. Ya yayınlanan soruların cevaplarını yanlış verdiler ya da cevap kağıdının üzerindeki kendi doğru diye verdikleri şıklar yanlış. Herşeyi alt üst etmişler. Ben işin içinden çıkamadım. 9 yada 10 sorunun cevabı doğru olması gerekirken verdiğim cevabı çok iyi hatırlıyorum ama yanlış değerlendirilmiş. İnşallah bu sınavı tekrar ederler yoksa çoğu kişinin hakkına girdiler.
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
08 Ağustos 2015, 14:26 | Mesaj No:336 | |
09 Şubat 2014 | Cevap: DGS İstişare Bölümü Alıntı:
İzmir ilitamın puanının yüksek olduğunu duymuştum. Bir hocamız 256 puanla bile girememişti. Ya nasip belki size nasip olur... Geçen bahar dönemi sınavında hocalar yalvarıyordu İzmir İlitamı yazın diye, neden diye sorduğumuzda da öğrenci açığımız var demişlerdi. Buyrun İzmir İlitama
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
08 Ağustos 2015, 16:20 | Mesaj No:337 | |
Durumu: Medine No : 15666 Üyelik T.:
06 Ocak 2012 | Cevap: DGS İstişare Bölümü Alıntı:
Sizde olduğu gibi bende de aynı sorun var hatta bir cok kişide.sanırım ösym nin sitesinde olan kitapçık optiğiyle herkesinkini okumuşlar bu yüzden yanlış çıkıyor.herkesin kitapçığını koysalar anlayacağız doğru yanlışlarımızı
__________________ Ölüm güzel şeydir budur perde ardından haber, Hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber? O dem ki perdeler kalkar, perdeler iner Azraile hoşgeldin diyebilmekte bir hüner. | |
08 Ağustos 2015, 16:35 | Mesaj No:338 |
09 Şubat 2014 | Cevap: DGS İstişare Bölümü
necibe yapmaları gereken cevap anahtarını şık olarak değilde, şu sorunun cevabı şudur diye yayınlamaları gerekir. Bu sene ne yaptılar bilemiyorum ama benim gözümde sınıfta kaldılar. Ben olayın başından beri farkındayım emin olmak istedim. Çok kişide böyle bir problem varsa tek tek cevap kağıdı incelenmesi gerekir. Bunun içinde işleri zor görünüyor, bakalım neye bağlayacaklar..
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
09 Ağustos 2015, 02:46 | Mesaj No:339 |
Durumu: Medine No : 15666 Üyelik T.:
06 Ocak 2012 | Cevap: DGS İstişare Bölümü
Ösym ye gidip kitapçığı inceleme hakkında bilginiz var mı sanırım 50 tl verip böyle bir hakka sahip oluyoruz ben ciddi ciddi gidip komtrol etmek istiyorum nurşen35 senin netlerinde sıkıntı var mı puanın falan kaç geldi kaç bekliyordun
__________________ Ölüm güzel şeydir budur perde ardından haber, Hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber? O dem ki perdeler kalkar, perdeler iner Azraile hoşgeldin diyebilmekte bir hüner. |
Konuyu Toplam 20 Kişi okuyor. (0 Üye ve 20 Misafir) | |