|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 19 Temmuz 2015 (22:42), Konuya Son Cevap : 30 Eylül 2023 (18:17). Konuya 1135 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
14Haziran 2016, 14:07 | Mesaj No:541 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Hoşgeldiniz...Hayirlı olsun.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu linkte dgs konuları baslık başlık verilmiş... Birde dgs bolümumüzü incelerseniz,çıkmış sorular ve cevapları,bilgi havuzumuz,konu özetlerimiz size yardimci olacaktır..kolay gelsin)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
25Haziran 2016, 15:12 | Mesaj No:542 |
Durumu: Medine No : 15208 Üyelik T.:
10 Aralık 2011 |
Sözel Mantık sorularını çözmeden önce aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
26Haziran 2016, 18:02 | Mesaj No:544 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Diğer arkadaslarimda hangi kaynaklardan calıstıklarını paylasırlar inşallah..çoğunluk ihtiyaç yayinlarindan ćalíşti diye biliyorum..hangi kaynak olursa olsun..planlı bir calısma temposu tutturursanız Allah'ın izniyle kazanirsınız..eksiklerinizi belirleyerek işe baslayıp,bol soru çözerek tutkćeyi iyi bir seviyeye getirebilirsiniz..mantık vodeolarinida mutlaka izleyin ve bol soru çözün..yalnış yapa yapada olsa ..bol.soru..soru ćözmek konuya hakimiyetinizi artırır..karşınıza çikan sorularda panik olmazsınız diye düşünüyorum...kolay gelsin...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
28Haziran 2016, 04:14 | Mesaj No:545 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 |
ben kitabı kendi imkanlarımla aldığım için çok kapsamlı ve pahalı alamadım ihtiyaç yayınları çözümlü soru bankası aldım ordaki soruları çözdüm mesela paragraph soru çeşitlerinden birinde iyi değildim onla ilgili çok soru çözmeye çalıştım eşimin ales kitabı vardı ordan da sözel mantık çözdüm elimdeki kitapdan da internetten geçmiş yıl sorularını indirdim onlardan çözdüm başta sözel mantık sorularını çözerek başladım kızkardeşimden bana kalan sözel ve sayısal mantık konu anlatım çözümlü sorular ve test kitabı vardı ondan sözle mantık soru çeşitlerini öğrendim burda konumuz vardı çözemediğimi soruyordum veya soru soruyorduk çözmeye çalışıyorduk 4 sayısal 1 sözel sorusuna denk geliyor diye matematik çalışmadım zaten o kadar yıl olmuştu liseyi bitireli dershanesiz olmazdı ama gidemedim kursa sözel sorularının %75 kadarını yaptım aöf ortalamam 3.44 idi ordan da iyi puan geldi 260 küsür aldım sivas yakın diye tercih ettim ilk tercihim geldi |
28Haziran 2016, 13:24 | Mesaj No:547 |
15 Kasım 2011 | kesinlikle evetdediğiniz gibi düzenli bir çalışmayla elbet üstesinden gelirsiniz...gayret sizden takdir Allah'tan..şimdiden kolay gelsin
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
29Haziran 2016, 03:57 | Mesaj No:548 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | |
30Haziran 2016, 01:26 | Mesaj No:549 |
Durumu: Medine No : 32854 Üyelik T.:
30 Ekim 2013 |
ben yediiklim ve ihtiyaçdan çalişmştım.ben tam 1 ay çalışabldım ramazanda sahura kadar çalışıyordum sözel mantıga ağırlık vermştşm çözmesi cok zevklıydı elimdekı kpss kıtabıbdan da türkçe çözdüm bol bol mat hiç yapmamştım bnmde diploma notum 3.1 idi galiba hamdolsun emegımın karşılıgını alıp ilk tercihim erzuruma yerleşmştim.velhasılı zamanınız var güzel ciddi ve düzenli bir çalışmayla dgs yi kazanabilirsiniz.Rabbim kolaylıklar nasip etsın inşallah.selametle.
__________________ Beni almadan gidiyor ömrüm... |
Konuyu Toplam 117 Kişi okuyor. (0 Üye ve 117 Misafir) | |