|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 19 Temmuz 2015 (22:42), Konuya Son Cevap : 30 Eylül 2023 (18:17). Konuya 1135 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
26 Temmuz 2015, 20:54 | Mesaj No:61 | |
Durumu: Medine No : 22063 Üyelik T.:
27 Kasım 2012 | Cevap: DGS İstişare Bölümü Alıntı:
Paragraflar çok oyaladı beni..Nasip değilmiş uzgn | |
26 Temmuz 2015, 20:54 | Mesaj No:62 |
Durumu: Medine No : 15666 Üyelik T.:
06 Ocak 2012 | Cevap: DGS İstişare Bölümü
bende girdim sınava çok fena şekilde stres yaptım snav sonuna kadar ellerim titredi diyebilirim zaman bana çok dar geldi denemelerde böyle olmuyordu çok iyi netler yapıyordum mantık sorularınıda gayet iyi çözüyorum fakat sınavda çok zorlandım hepsini yaptım ama emin olamadım.allah hayırlısını versin inşallah hakkımızda bu arada mantık sorularının cevaplarını bilen varsa söyleyebilir mi lütfen
__________________ Ölüm güzel şeydir budur perde ardından haber, Hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber? O dem ki perdeler kalkar, perdeler iner Azraile hoşgeldin diyebilmekte bir hüner. |
26 Temmuz 2015, 21:38 | Mesaj No:63 |
Cevap: DGS İstişare Bölümü
Rukal; ben liesede sayısal mezunuyum. Ve asıl bölümüm ea. Matematik e vakit olsa çok daha yapardım. Bana kpss den kolay geldi mat soruları. hatırldığım. Bir kesir sorusu var cevabı 0.6 olan. Bir üslü sayı vardı. Aydaki haftasonu tatilleri sorusu vardı, cevabı 13 dü. Kendime göre bildiğim sorulara atlayarak çözdüm. Mesela 4+5+6.....n sorusu vardı. Cevabı 10 du. Şuan aklıma gelenler. Tam yaş sorusuna bakıyordum süre bitti :(( parağraflar çok uzun ve sorular çok zor hazırlanmış. Hemen hemen soruların %80 ninde 2 şık arasında kaldım. çok ince detay sorular vardı şaşırtmalı. Hele klimasız 41 derece sıcakta sınıfta çok zordu.
__________________ Bilmiyorlar Allah'ım Bilseler Yapmazlardı... | |
26 Temmuz 2015, 22:01 | Mesaj No:64 |
s.a arkadaşlar ben de zamanı yetiştiremeyenlerdenim mantık sorularına bakamadım matematik de yaparım diye düşünüyordum ona da zaman yetmedi 47 tane yaptım bıraktım bilmediklerimi boş bıraktım sizce ilitam gelir mi istanbul benim icin hayal oldu tabi ama hep söylüyoruz hakkımıza hayırlısı neyse o olsun ;)
| |
26 Temmuz 2015, 22:05 | Mesaj No:65 |
durum kötü mü sizce ilitam gelebilir mi ? diyarbakır düşünüyorum gelirse hayırlıysa inşaAllah.
| |
26 Temmuz 2015, 22:10 | Mesaj No:66 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: DGS İstişare Bölümü
Ne kadar anlatırsak anlatalım..sınav öncesi aman şöyle yapın desekte bile..o anda herşey sıfırlanıyor insan beyninde..aman zamana dikkat diyoruz..sınav anında sanki hiç böyle bişeyden haberimiz yokmuş gibi oluyor..soruların uzun ve konsantrasyon istediğinden bahsetsek bile..herşey o anda netleşiyor..geçen yılın türkçe sorularınında uzun ve zor olduğundan bahsetmiştik.iki şık arasında çok kalınacak sorulardı..ve aynen sizin gibi kimse yaptığından emin olamadı..doğru hangisi diye..diploma notlarınızda devreye gireceği için hiç belli olmaz..bir bakmışsınız istediğiniz yerdesinizüzmeyin şimdiden kendinizi..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
26 Temmuz 2015, 22:11 | Mesaj No:67 |
15 Kasım 2011 | Cevap: DGS İstişare Bölümü diploma notun yüksekse neden olmasın..olur inşallah
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
26 Temmuz 2015, 22:17 | Mesaj No:68 |
15 Kasım 2011 | Cevap: DGS İstişare Bölümü
Ademsevda sınava girmeyişine çok üzüldüm..maşallah okul bahćesinde sınav nabzı tutmuşsun...hemde bu sıcakta..
26 Temmuz 2015, 22:37 | Mesaj No:69 |
Durumu: Medine No : 15666 Üyelik T.:
06 Ocak 2012 | Cevap: DGS İstişare Bölümü
Puanların yükseleceğini nerden biliyorsunuz peki:(
__________________ Ölüm güzel şeydir budur perde ardından haber, Hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber? O dem ki perdeler kalkar, perdeler iner Azraile hoşgeldin diyebilmekte bir hüner. |
26 Temmuz 2015, 22:48 | Mesaj No:70 |
ya genelde herkesin istediği gibi geçmemiş sınavı bu puanlar nasıl yükseliyor peki inşaAllah yükselmez de biz de yerleşebiliriz hayrlısı inşAllah
| |
Konuyu Toplam 115 Kişi okuyor. (0 Üye ve 115 Misafir) | |