![]() |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? ben de mahreçten korkuyorum aslı ve okuyuşumdan mahcup000 ezberden korkmuyorum heyecan da olmaz heralde düşünceli000 mülakat ne zaman olur bir bilgin var mıçay-kahve000 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Alıntı:
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? herkese başarılar |
HERKESE BAŞARILAR |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? bende girmiştim bana kapalı olan kuranı kendim açmamı söylediler rast gele bir yeri okuttular kağıtlar hazırlamışlar bir kapın içine koymuşlar içinden seçiyorsun 3 tane kağıt sonra kağıtlarada hangi süre var benim taberake izace ve amme çıkmıştı onu okuyosun sonra ilmahal de aynı şekilde girenlere başarılar dilerim allah yardımcınız olsun |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? ya bu sonuçlar ne zaman açıklancak 12 nisan da dediler sabah beri bekliyom tık yokkızgın000 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? YETERLİLİK AÇIKLANDI skr BEN GEÇMİŞİM elhm..ARKADAŞLAR SİZLER DE DURUM NASIL İNŞAALLAH SİZLERİN Kİ DE BAŞARILIDIR |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? bende geçmişimm elhamdülillah... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Yaaa gözünüz aydın darısı tüm girmişlere ewet açıköğretim sayfalarını emek emek işleyen arkadaşlar sölin bakalım sonuçları HEPİNİZİN HAKKINDA HAYIRLISI TEBRİK EDERİMalkış000 :) alkış000 Talibetün, Merve, Ravzammm ??? |
|
SAAT: 13:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.