![]() |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? aslım evet osman hattını okutuyorlar yani diyanetin kuranı bilgisayar yazılı olan değil birde nasıl abdussamedi dinliyorsun yani onu taklid edeyim derken nefes gider:) |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Alıntı:
|
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Abdussamedin Tekvir ve Duha surelerindeki okuyuşu esnasında taklid etmede nefesi kontrol etmek çok zor gerçekten Muhteşem bir okuma lazım taklid için... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? aslım en çok ta euzü besmeleye ve dudak talim ine bakıyorlarmış yani ezberde şaşırmış bulunmak önemli değil önemli olan mahreç ve besmele bunlar yarımsa ezberden zorluyorlar oda yarımsa ilmihalden okuyuş çok güzel ise ilmihal bile sormuyorlarmış |
|
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? abla yan yana olaydık ne güzel talim çalışırdık senle =( |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? ayy ne güzel olurdu bana da mahrecin iyi derler ama ehil olmayanlar der yoksa talim yapmış hocalar beğenmez mahrecimigülümseyen000 1 ay çok kısa hiç daha başlamadım ne olacak bilmiyorm bugün 2 yere gittim onlardan cvb bekliyorum bakalım inş |
|
SAAT: 13:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.