|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 22 Şubat 2014 (15:13), Konuya Son Cevap : 30 Eylül 2023 (21:04). Konuya 873 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
12 Temmuz 2014, 05:08 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 26427 Üyelik T.:
06 Mart 2013 | Cevap: DHBT İstişare bölümü
selamün aleyküm. sözlü mülakat olmayacak, onun yerine puan geçerli olup yüksek puandan düşük puana doğru atamalar(alımlar) yapılacak diye biliyorum.
__________________ İnancımız batıl değil ki, ümidimiz kırılgan olsun. . . |
13 Temmuz 2014, 16:19 | Mesaj No:12 |
Cevap: DHBT İstişare bölümü
elinde mehmet ümütlinin son kitabı varmı kko ımam olarak ayırmamış normalde ayırması gerekmiyo mu
| |
20 Temmuz 2014, 13:25 | Mesaj No:13 | |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
ilk sayfalarda kkö imamlık için çalışması gereken konular vardı dhbt format değiştiğine gore hem kuran tecvid bilgisi hem de digger dini derslerden sorumluyuz | |
20 Temmuz 2014, 13:29 | Mesaj No:14 |
25 Şubat 2011 | Cevap: DHBT İstişare bölümü
benim elimde de memhmet ümitlinin kitabı var hem konuyu anlatıyor hem de birçok soru var ben bayramdan sonra ya da şimdi ara ara hem kitaba bakmam lazım hem de okulda ezberleyip de unuttuğum sürelere çalışıp pekiştirmem lazım ender hafızın yayınladığı fatih çollak hatim videolarından bazılarını bilgisayara indirdim sürekli onu dinleyeceğim kendim de günde 1-2 sayfa tecvidlerine mahreçlerine dikkat ederek kuran okumam lazım olur da dgs sınavını da kazanırsam 3. ve 4. sınıfda kuran dersi olacak ona da faydası olur |
20 Temmuz 2014, 13:32 | Mesaj No:15 |
25 Şubat 2011 | Cevap: DHBT İstişare bölümü
önlisans ilahiyatta öğrendiğimiz çoğu dini konu aklımda ama tekrar edilmeyen herşey tazeliğini yitiriyor demek istediğim hem kpss çalışması hem de dbht gözümüzde büyümesin elimizden gelen çabayı gösterip allaha sığınalım |
21 Temmuz 2014, 10:54 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 26115 Üyelik T.:
16 Şubat 2013 | Cevap: DHBT İstişare bölümü Ne yazık ki yanlış biliyorsunuz . Yüksek puandan başlayarak sözlü mülakata çağırılacak bunun sonucunda atamalar olacak. Mülakat hala var.
__________________ ALLAH, bütün olasılıksızların olanağıdır. |
21 Temmuz 2014, 12:31 | Mesaj No:17 | |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
en güzelini düşünüyorsun arkadaşım bende bayramdan sonra bu sınava ağırlık vermek istiyorum.sınavın getirisi kpss den fazla olacak ,mülakatlara ise kurandaki okuyuş ve ezberler etkili çok çalışmak gerek çok ..elimde özet konular var burda dhbt grubu oluşturup sorular sormak istiyorum inşaAllah böyle grup çalışmalarıyla ben daha iyi pekiştiriyorum konuları hepimiz için hayırlısı olsun inşaAllah
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . | |
21 Temmuz 2014, 17:26 | Mesaj No:18 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: DHBT İstişare bölümü
AOF DGS derken... onları atlattık şükür rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah sıra geldi KPSS ve DHBT ye fazla zaman yok uzgn calışılacak konu çok ama son zamana bırakmamak lazım bende bayram sonu başlayacağım inşallah mehmet ümitlinin kitabından çalışmayı düşünüyorum önce bir yandan da kpss için tarih çalışmaya başlamam gerek daha coğrafya, güncel ve anayasa da var türkçe bitti mat da yarıyı geçti sayılır rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze düşürsün inşallah |
21 Temmuz 2014, 18:00 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: DHBT İstişare bölümü
eşim kaydımı yaptırmış artık resmen de sınav kadrosundayım ,hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah.
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
21 Temmuz 2014, 18:28 | Mesaj No:20 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: DHBT İstişare bölümü kaynak konusunda kafamda o kadar büyük soru işaretlerı var ki? ne yapsam ne alsam yenı baskı mı değilmi ? ösym nın soru şeklınıde kestıremıyor ınsan en son kı lısans kpss de çok ıyı anladım velhasıl kelam elınde kullandığı harikulade dedği şiddetle tavsıye ettığı kaynağı olan varsa lutfen yayınevı-yazarı-kıtap ısmıyle önerılerınız bklıyorumm..
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
Konuyu Toplam 22 Kişi okuyor. (0 Üye ve 22 Misafir) | |