|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 22 Şubat 2014 (15:13), Konuya Son Cevap : 30 Eylül 2023 (21:04). Konuya 873 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: ![]() |
![]() | Mesaj No:211 | |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | ![]() Alıntı:
Mülakatsız bir yeterlilik olmaz diye duydum. Hatta bulunduğum şehrin müftülüğünü aradığımda bana söylenen aynen şu sözlerdi. '' Artık bulunduğunuz şehirlerde değil hepiniz Ankara'da mülakat olacaksınız'' dediler, her an herşey değişebiliyor, hayırlı olan ne ise o olsun inşallah | |
![]() |
![]() | Mesaj No:212 |
09 Şubat 2014 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:213 |
![]()
benim duyumum sınav öncesi açıklayacaklarmış diyeydi zaten bir şeyi de doğru ifade etseler şaşmayacağız.. hayırlısı bakalım
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:214 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
benim bildiğim tek konu arkadaşım..müftülük ve memurlerının hiç bir şeyden haberi zaten olmadığı... ![]() ![]() ![]() ![]() gülsemmi ağlasammı
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:215 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() hadis zor bitti bu gün..ben resman dhbt değilde önlisans çalışıyorum ![]() ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:217 | |
Ben de maşallah diyorum. İkinci sınıfın derslerinden dolayı ben ümitli değilim ama senden çok ümitliyim, yüksek bir puan bekliyorum inşallah.... ![]() ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:218 | |
Çok haklısın. ![]() Bir kaç ay önce bulunduğum şehrin müftülüklerinden aramaya başlayarak, kendimi Ankara'nın bütün semtlerindeki müftülükleri arasında telefon trafiğinde koşuştururken buldum. Sadece bir tek sorunun cevabını bulabilmek içindi, ama daha cevabı alamadım malesef ![]() En güzeli de nedir biliyor musun ? Hepsinde Allah korkusunu farkettim, çünkü kimse yalan söylemiyor ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:219 |
![]()
mülakat yokmuş yüksek puan alanlar birkaç aylık bir eğitime alınıp sonra yerleştirileceklermiş...kontenjana göre alacaklar yani anladığım kadarıyla...böyle birşey olabilir sanırım
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:220 | |
Sistemi tamamıyle değiştirmeye çalışıyorlar ![]() | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 12 Kişi okuyor. (0 Üye ve 12 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare-Sohbet Bölümü | Medineweb | İlitam 4.Sınıf Dersleri | 308 | 19 Mart 2024 00:27 |
Medineweb DGS İstişare Bölümü | Mihrinaz | DGS (Dikey Geçiş Sınavı) | 1135 | 30 Eylül 2023 18:17 |
Medineweb ATA AÖF İlahiyat Önlisans İstişare Bölümü | Mihrinaz | ATA AÖF Bilgi Paylaşım/Dökümanlar | 0 | 05 Eylül 2018 12:43 |
Medineweb Ögretmenler Bilgi Paylaşım/İstişare Bölümü | Mihrinaz | KPSS İstişare/Sohbet | 31 | 10 Nisan 2018 15:49 |
Medinewebli Önlisans İlahiyat 2. Sınıf İstişare Bölümü | nurşen35 | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | 9 | 14 Aralık 2015 02:00 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|