|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 22 Şubat 2014 (15:13), Konuya Son Cevap : 30 Eylül 2023 (21:04). Konuya 873 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
29 Ekim 2014, 17:30 | Mesaj No:661 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Re: DHBT İstişare bölümü
Masaallah barekallah rabbim nazardan saklasin ailesine vatanina milletine hayirli evlad hayirli kul hayirli ummet olsun insaallah kardesim
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
29 Ekim 2014, 18:59 | Mesaj No:662 |
Durumu: Medine No : 21267 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: DHBT İstişare bölümü şans diye birşey yok hocam, nasip meselesi. yukarıdaki mesajlarda eklediğim ezbeleri tamamlayalım tevekkül edip sınava girelim.
__________________ |
29 Ekim 2014, 20:40 | Mesaj No:663 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: DHBT İstişare bölümü maşaAllah sınav sonucu iyi olanlarda var benım gibi bekledığının kat kat altında not alanda benım sıralamam 5 basamaklı okumakta güçlük çektım dün farkında olmadan ablama abla biliyomusun milletin sınav sıralaması 2 basamaklı hatta kımının3 basamaklı felan dedım neyse kı dün gece üzüleceğm kadar üzüldüm bi ara ağladm ama sonra da dünyanın sonu değil ya 2 sene sonra gıersın dedım hayırlısı olsn dedım ..şimdi çook şükür iyiyim benım gibi kötü alanlar da üzülmesin zaten üzülnce de bşey geçmiyo insanın elıne ilitam derslerıne yoğunlaşma vaktı hepinize başarılar diliyorum,Allaha emant olunn...
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
29 Ekim 2014, 20:43 | Mesaj No:664 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: DHBT İstişare bölümü Ortaöğretim mezunu olan bir kişi KPSS 122 puanına göre, Önlisans mezunu KPSS 123 puanına göre, Lisans mezunu KPSS 124 puanına göre Diyanet işleri başkanlığına alım duyurusu yaptığında Diyanet sitesinden duyurulan linkten başvuru yapacak. Diyanet sitesinden yaptığınız başvuru sonucunda mülakata çağrılmaya hak kazanıp kazanmadığınızın duyurusu yapılacak ve sizden o duyuruda verilecek olan link üzerinden sınava giriş belgenizin çıktısını almanız istenecek. Mülakata çağrılma işlemi 19. 02. 2014 günü yer alan şekliyle KPSS 122 - 123 - 124 puanlarındaki başarı sıralamaları dikkate alınarak yapılacaktır. Alınacak Din personeli sayısının 3 katı kadar aday mülaka çağrılacak. Puanınız , aday sıranız sizin Dhbt'ye girerken kullandığınız öğrenim düzeyi çok önemli..... Ben mülakata çağrılır mıyım ? Diyanet önümüzdeki aylarda 300 imam alacakmış. 300 x 3 = 900 kişi İlk sıralamadaki 900 kişi bu mülakata çağrılır. Aralarından 300 kişi alınır. Önümüzdeki sene 2500 kişi alınacakmış . 2500 x 3 = 7500 kişi eder. Atananlar hariç 7500 kişi mülakata çağrılır, içerisinden 2500 kişi alınır. Yani, ilk 300'ün atandığını varsayarsak 301. sıra ile 7800. sıradaki kişi arasındakiler mülakata çağrılır. Bu aralıkta başarı sırası olanlar mülakata çalışmaya başlasınlar.. Benim sıram 6255 acaba ben imam veya müezzin adayıyım mülakata girebilir miyim ? Önünüzdeki başarı sıralamasındaki aday bayan mı değil mi önünüzde kaç bayan hoca hanım adayı var belli değil. Bunun için herkes çağrılacakmış gibi çalışmaya başlasın. Diyanet mülakata çağırmadı ne yapacağım, ben tekrar mı sınava hazırlanacağım? Hayır sayın hoca adaylarım. 2 yıllık süre içindeki her diyanete bağlı kurumun alımlarına bu sınav sonucuyla başvurabilirsin. 2 sene içinde atanmadıysan o zaman tekrar sınava girmelisin... Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı.... |
29 Ekim 2014, 21:03 | Mesaj No:665 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
sıkma canını..acaba o stresle başkasının sayfasına girip,başkasına ait puana mı baktın ki acabaayyy kendi çapımda espiri yaptım güya üzüldüğün yeter..tefsir dersi iyi gelir ..de haydi boşver üzülmeyi...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
29 Ekim 2014, 21:08 | Mesaj No:666 | |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
| ||
30 Ekim 2014, 00:04 | Mesaj No:668 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: DHBT İstişare bölümü
nesli nur hepimiz çok fazla üzüldük sonra ben de senin gibi ağladım tüm günüm burda ve başka sitede yorum okumakla geçti dün de kendime çok dedim 7 haftalık çalışmayla ne bekliyordur diye kpss'den sonra bayram haftası ve 1 hafta daha o kadar kpss ve dhbt'ye çoğu kişi senesini veriyor ayrıntılı şekilde çalışıyor kpss sınavında da konular tam değildi dhbt'de de konulara kısa özetle çalıştım çalıştığım soruları yaptım bazısı aklıma gelmedi sonra sonuç malumunuz işte bugün kendimi derslerime verdim kendimizi derslerimize verelim okul derslerinin hakkını verelim allah herşeyin hayırlısını versin inşallah |
30 Ekim 2014, 17:04 | Mesaj No:669 |
Durumu: Medine No : 24898 Üyelik T.:
16 Ocak 2013 | Cevap: DHBT İstişare bölümü
bende aynı şekilde çok yıprattım kendimi 10 yıl sonra afla gelen sevinçle açıköğretime başladım önlisans hiç bitmiyecek gibi geldi Rabbim ilitamı nasip etti o nasib etti diyorum çünkü yeterince çalışmadığım için sadece dua ettim nasipmiş oldu sonra şımardım galiba daha fazlası dedim Rabbim dur dedi bekliyorum inşallah lütfunu onon ilmine yılmadan çabalıyacağım ALLAHIM HEPİMİZE KUVVET VERSİN |
30 Ekim 2014, 21:24 | Mesaj No:670 | ||
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
aman ablacm ben zaten heralde galıba sanırsam ciddi ciddi atlattım takmıyorum DHBTyi şimdiden lisans kpssnın matematığıne başladm antremanlarla matematık kıtbaımı aldım en kıs zamnda başlaycağm inşaAllahh... Alıntı:
sevındım şimdi bende ilk 24 saat elimde telefonum ordan burdan yorum okudum ve tek kanıya vardım atanmam imkansız Amn Amn hakkımızda hayırlısı olsnn
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... | ||
Konuyu Toplam 26 Kişi okuyor. (0 Üye ve 26 Misafir) | |