|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 20 Mart 2013 (12:48), Konuya Son Cevap : 05 Nisan 2013 (13:21). Konuya 26 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Mart 2013, 18:57 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 15208 Üyelik T.:
10 Aralık 2011 | Cevap: Yeterlilik sınavı iptal kampanyası |
22 Mart 2013, 19:33 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 24663 Üyelik T.:
07 Ocak 2013 | Cevap: Yeterlilik sınavı iptal kampanyası
mülakatın ne zaman olacağı ile ilgili bilgisi olan var mı?
__________________ Başkalarının başarılarını küçümseyenler,hayatta hiçbirşey başaramayanlardır. |
22 Mart 2013, 20:13 | Mesaj No:23 | |
Durumu: Medine No : 24751 Üyelik T.:
10 Ocak 2013 | Cevap: Yeterlilik sınavı iptal kampanyası Alıntı:
Pardon ama bu sorular kimin ne işine yarayacak bana kuran kursu öğreticisi olunca halifen seçildiği mahlleden mi soracaklar yoksa Zeyde hangi dili öğrenmesini istemiştir gibi bi sorumu sorcaklar. Yapılan sınav neyn bilgisini ölçüyor Allah aşkına yorum yaparken azıcık mantık!!! Ağırlık Kuran olmalıyken üç tecvit üç ezberle sınav yapmış o bahsettiğiniz profosörler.Gariban'ı da giriyor bu sınava el insaf o kadar kişiden para aldıkları yetmiyormuş gibi hafız olmayanları elemek için ezber sormuşlar.Madem öyle memlket hafız kaynıyor almıyacaksınız hafız olmayanlarısınava. Objektif olun lütfen! Ben de hafızım ve büyük ihtimal bu sınavı aldım fakat hakkı savunmadıktan sonra ister profösör ol hiç bir şeye yaramaz..
__________________ Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eyle amin... | |
22 Mart 2013, 20:39 | Mesaj No:24 |
Cevap: Yeterlilik sınavı iptal kampanyası
hafız olduğum halde çok zorlandım sınavda ama iyi bekliyorum sonuçları.
| |
22 Mart 2013, 23:10 | Mesaj No:25 | |
Durumu: Medine No : 15208 Üyelik T.:
10 Aralık 2011 | Cevap: Yeterlilik sınavı iptal kampanyası Alıntı:
| |
02 Nisan 2013, 20:05 | Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Yeterlilik sınavı iptal kampanyası
MÜFTÜLÜK HABERLER-Diyanet Yeterlilik Sınavına giren adayların sınava yönelik tepkisi dinmek bilmiyor.Sınav yapıldığından bügüne kadar Sosyal Paylaşım Sitelerinde ve haber merkezimize gelen yorum ve e-postalarla tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.... Sosyal paylaşım sitelerinde Yeterlilik sınavında sorulan soruların daha çok hafızlara yönelik olduğunu ifade eden adayların sınavı geçme baraj puanının aşağı çekilmesini istiyor. Diyanet yeterlilik sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak soruların zorluğu konusunda Diyanet tarafından bir açıklama yapıldı[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu sınavdan başarılı yüksek puan alan adaylar ile daha iyi bir kadro kurmak istediklerini söyleyen diyanet bu sayede üst düzey bir bünyeye sahip olacaklarını söyledi. Ayrıca Yeterlilik sınavında bazı soruların iptal edilmesini talep eden adayların bu talebine Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan bir açıklama gelmedi. Diyanet yeterlilik sonuçları henüz açıklamamışken açıklamada soruların zor olmasının sebebi doğru bilgi veren bir kadroya sahip olmak istememiz diye açıklama geldi. Açıklanma tarihi sorularına ise net bir açıklama yapılmadı ancak yakın zamanda sonuçların yayınlanacağı bildirildi. Adayların çoğu genelin düşük yapacağını beklerken bu neden ile farklı bir çalışma yapılacak mı diye beklemektedir. |
05 Nisan 2013, 13:21 | Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 24663 Üyelik T.:
07 Ocak 2013 | Cevap: Yeterlilik sınavı iptal kampanyası
1SORU İPTAL EDİLMİŞTİR..... BUGÜN İTİRAZ DİLEKÇELERİNE CEVAP OLARAK DİYANETTEN TEBLİGAT OLARAK ŞU METİN YER ALDI........... Başkanlığımızca yeterlik sınavı ?Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliği? çerçevesinde; 17.03.2013 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne yaptırılmıştır; İlgi Yönetmeliğe göre yazılıdan 100 tam puan üzerinden en az 70 puan alınması şarttır ve puanın aşağıya çekilmesi mümkün değildir. Sınav Konuları, Sınav Yönetmeliğinde belirtilen esaslar çerçevesinde 31.01.2013 tarihinde [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinde yayımlanmıştır. İtiraz edilen sorular ile ilgili Soru Hazırlama Komisyonu tarafından yapılan inceleme neticesinde; a) Kur?an Kursu Öğreticiliği ve İmam-Hatiplik Yeterlik soru kitapçığında A kitapçığı 77 inci Soru ile B kitapçığı 65 inci ?Hz Muhammed (s.a.v) İslamı?ı tebliğ için Zeyd b. Sabit?ten hangi dili öğrenmesini istemiştir? sorusunda çift cevap olması sebebiyle sorunun iptaline karar verilmiştir. b) Adaylar tarafından diğer sorulara yapılan itirazların uygun olmadığı sonucuna varılmıştır. ü Puanlamanın oluşan bu duruma göre yapılması hususunda Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne yazı gönderilmiştir. Bilgilerini rica ederiz. DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
__________________ Başkalarının başarılarını küçümseyenler,hayatta hiçbirşey başaramayanlardır. |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |