|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 14 Ekim 2016 (11:31), Konuya Son Cevap : 15 Ekim 2016 (23:15). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Ekim 2016, 11:31 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | 2017 Türkiye Diyanet Vakfı Burs Başvuruları Başladı.DUYURULUR!!! 2017 Türkiye Diyanet Vakfı Burs Başvuruları Başladı.DUYURULUR!!! Türkiye Diyanet Vakfı geçen yıl 15 bin 526 öğrenciye 7 milyon 21 bin 750 lira burs verdi, bu yıl burs başvurularını 6 Aralık’a kadar alacak. Vakıf, üniversitelerde öğrenim gören başarılı öğrencilere özel destek başarı bursu ve eğitim yardımının yanı sıra yetim, öksüz ve engelli öğrencilere de burs verecek. Üniversiteye yeni kayıt yaptıranlar arasında ilahiyatın yanı sıra hukuk, tıp, mimarlık ve mühendislik fakülteleri öğrencileri de bu bursa başvurabilecek. İlk defa üniversite öğrenimine başlayanlar ve bir üst sınıfa başarısız dersi olmadan geçen öğrencilerden şehit ve gazi çocuğu, engelli, yetim ve öksüz öğrencilere de 8 ay süreyle burs verilecek. Burs verilecek öğrencilerin üniversite yerleşme puan sırası ve kontenjana göre belirlenecek. Türkiye Diyanet Vakfı’nın Verdiği Burslar: Aşağıdaki belirtilen Burs ve Eğitim Yardımı türlerinden sadece birine müracaat hakkınız bulunmaktadır. YENİ BURS PROGRAMLARI 1- TDV İLAHİYAT AKADEMİ BURS PROGRAMI (YENİ) 2- TDV ÖZEL DESTEK AKADEMİ BURS PROGRAMI (YENİ) 3- TDV LİSANSÜSTÜ İLAHİYAT AKADEMİ BURS PROGRAMI (YENİ) 4- ULUSLARARASI İHL MEZUN DESTEK PROGRAMI (YENİ) 5- YURT DESTEK BURS PROGRAMI (YENİ) 6- ULUSLARARASI LİSANSÜSTÜ BURS PROGRAMI (YENİ) 7- ULUSLARARASI İHL YERLİ ÖĞRENCİ BURS PROGRAMI (YENİ)
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bir Delinin Mal Beyanı | Satır Arası Birkaç Kelam | Esma_Nur | 2 | 46 | 23 Ocak 2025 18:42 |
Davasını Önceleyen Lider | Kur'an Kıssaları | Mihrinaz | 0 | 65 | 10 Ocak 2025 12:40 |
Gazze'den Daha Çaresiz Bir Dünya | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 0 | 63 | 23 Aralık 2024 15:52 |
Dedesi Ruhunun Yanında | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 4 | 121 | 17 Aralık 2024 19:46 |
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? | Peygamberler(a.s) | Esma_Nur | 1 | 102 | 16 Aralık 2024 08:47 |
14 Ekim 2016, 11:33 | Mesaj No:2 |
15 Kasım 2011 |
TDV Yurtlar ve Sosyal Tesisler İktisadi işletmesine bağlı yurtlarda barınan ön lisans, lisans veya lisansüstü öğrenim gören ve Vakfımızdan burs talebinde bulunan öğrenciler. Bursluluğa Kabul Şartları: Diyanet Vakfı yurtlarında barınıyor olmak Vakfımızın başka bir burs imkânından yararlanmamak. Yurt destek bursuna online başvuru yapmış olmak. Bursun özellikleri: Bir eğitim öğretim dönemi süresince bir öğrencinin yurt ücretine uygulanır. Sağladığı şartlar nispetinde bir öğrenci %100, %50 ve %25 yurt destek bursundan yararlanabilir. Yurt destek bursu kontenjanlar dahilindedir. Yurt destek bursunun süresi, ilgili akademik yıldır. Burslar öğrencinin güncellenen bilgileri baz alınarak, her akademik yıl başlangıcında yeniden değerlendirilir. Yurt destek bursu 10 ay üzerinden sağlanır. Başvuru Başlangıç Tarihi:06 Ekim 2016 Başvuru Bitiş Tarihi : 30 Ekim 2016 Saat 24:00 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
15 Ekim 2016, 23:15 | Mesaj No:4 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Birde,bu tarz burslara,gerçekten ihtiyaci olanlar başvurmalı diye düsünüyorum.vebali buyüktür... Evli olanlar harcı eşlerinden ,bursu babadan,kayinpederden ve bayram harcliklarıyla temin edecekler artık)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |