|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 18 Ocak 2008 (20:19), Konuya Son Cevap : 28 Eylül 2017 (11:36). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Ocak 2008, 20:19 | Mesaj No:1 |
Aşk duası :)-Medineweb Aşk duası :)-Medineweb Rabbim Seni seveni Seni sevenin sevgisini ve sana yaklaştıcak sevigiyi nasip et bizlere ... amin..
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2873 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3614 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3259 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7668 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7165 | 02 Ekim 2012 21:16 |
18 Ocak 2008, 21:28 | Mesaj No:2 |
Cvp: Aşk duası :)
Çok sevdiğim bir duadır Evlenecekmissiniz geliba Rabbim sizede böyle bir aşk dolu evlilik nasip etsin inş. Rabbim sevgilini sevgilim eyle... | |
18 Ocak 2008, 23:06 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 458 Üyelik T.:
23 Ekim 2007 | Cvp: Aşk duası :)
Acaba tüm hayatını Allah için sarf eden birinin Dini konularda cahil yada günahkar biriyle evlenme ihtimali var mıdır?
|
18 Ocak 2008, 23:21 | Mesaj No:5 |
Cvp: Aşk duası :) Bence bir insan neyse karşısındaki de odur.Yani sizde hangi hasletler bulunuyorsa seçeceğiniz eşde de o hasletler bir şekilde bulunuyordur.Bu benim fikrim.Çevremde ise Linux Hocam sizin kast ettiğiniz eşler mevcut.Böyle durumlarda ise zamanla eşler birbirine benzemekte.Bu durum olumlu olabildiği gibi bazende olumsuz olabiliyor.
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
19 Ocak 2008, 15:56 | Mesaj No:6 | |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | Cvp: Aşk duası :) Alıntı:
Neden Olmasın ? Lakin Hayatını Allah İçin Sarf Eden Kişinin Sapasağlam Olması şarttır, böylece diğer tarafın eksiğini , gediğini ; imanıyla, hal ve davranışlarıyla, Yaşayışı ve kişiliği ile yok eder, ama "Akıllı" olmak ve taviz vermemek şartıyla Zafer İslamındır | |
09 Mayıs 2008, 10:44 | Mesaj No:7 |
Cvp: Aşk duası :)
Bence evlenilecek kişinin dini konularda bilgisiz olması ile dini konuları önemsemez olması olarak iki şekilde değerlendirmek gerek. Eğer islamı önemsiyor ama bilgisi az ise ümit vaad ediyor demektir ve evlenilebilir, ama islamı önemsemiyorsa dini bilgisi çok olsada uzak durmak gerekir kanatimce.
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
15 Kasım 2012, 18:28 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: Aşk duası :) Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de ...sevdigin olsun Ve bana öyle bir insan sevdir ki O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun. Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin Onunla el ele tutustugumuzda Ikimizin uzerinde Senin elin olsun Bana öyle gözler göster ki Ben o gözlerden sana bakayim Bana öyle bir sevgili ver ki O gözler cennete acilan iki pencere olsun Onunla oyle bir yolda yürüyelim ki Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim Oyle bir sevgili verki bana Ona sarildigimda kainat bize baksin Birbirine sarilsin Sevgimiz kurtla kuzulari baristirsin Bize bakip seytan Adem'e secde etsin Günah sevap ugruna kendini feda etsin Olüler birer birer uyansin sevgimizle Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim! Sevgimizde Muhammed sevilsin Oyle sevelimki birbirimizi Hz. Hatice göklerden bize seslensin Ve desin ki "Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde... bizde onlardayiz. Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde.. Allah Askimizi öyLe cok seviyorki binlerce insana yasatiyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
01 Ocak 2013, 16:26 | Mesaj No:10 |
Cevap: Aşk duası :)
allah için çok seviyoruz birbirimizi ama ailem istemiyor bizde gizli görüşüyoruz ve kendimi günah işliyormuşm gbi görüyorum.bu konda bana bi yorm yaparmısınz, teşekkürler
| |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |