|
Konu Kimliği: Konu Sahibi günışığı,Açılış Tarihi: 24 Ağustos 2007 (09:49), Konuya Son Cevap : 03 Kasım 2024 (20:59). Konuya 159 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Ekim 2017, 01:58 | Mesaj No:101 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | "Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm" "Yâ Settere'l uyûb, Yâ gaffare'z-zünûb! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine nadim oldum, pişmanlık duydum Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim Sen bu tevbemi kabul eyle Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında sayılarını bilemeyeceğim kadar çok Peygamber gelmiş, İlâhi kitapları tebliğ etmişlerdirBunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır"
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
08 Kasım 2017, 16:59 | Mesaj No:102 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
// Ya Râb..! "Derdimin İçinde " "Dermanımı Görmeyi Nasip Et...!
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
10 Kasım 2017, 15:46 | Mesaj No:103 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Rabbimiz! Geçmiş için manasız üzülmekten, gelecek için lüzümsuz kaygılanmaktan bizi muhafaza eyle! Bu günümüzü dünlerin hüzünlerine ve yarınların endişelerine galip getirme! Bu günümüzü deli dolu değil, dolu dolu yaşamayı nasip eyle!
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
15 Kasım 2017, 20:39 | Mesaj No:104 |
18 Aralık 2010 |
Rabbim , Yüreğimin çırpınışlarına bir yol göster. Sen ki kuşları gökte uçuransın.
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
30 Kasım 2017, 21:37 | Mesaj No:105 |
18 Aralık 2010 |
ALLAH' ım...! Bugün ve bundan sonraki her gün. sadece senden geleni duymaya. senden geleni görmeye. senden geleni hissetmeye, senden geleni söylemeye. SEN' i bilenlerle ve sevenlerle beraber yürümeye ve seni tüm hücrelerimle hissetmeye niyet ediyorum.... ALLAH' ım ..! Sevinçle. mutlulukla . güzelliklerle ve keyifle sıratı mustakimde tekamülümü tamamlamayı nasip et..... ALLAH' ım..! Suretindeki NUR'dan. bana da nasip et... ALLAH 'ımm senin hazinen bol. senden bedelsizce gelen. benim ve bütünün hayrına olan tüm kısmetleri ve kaynakları görmeyi ve o yöne yürümeyi nasip et..... AMİN..... .KÜN FE YEKÜN
12 Ocak 2018, 20:23 | Mesaj No:106 |
18 Aralık 2010 | Rabbim, Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayrları görmeyi ve Her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et..!
18 Ocak 2018, 05:48 | Mesaj No:107 |
18 Aralık 2010 |
Bazen içinde fırtınalar kopar. Ama sen duâ duâ susar, “Ya Rabbi!..” dersin ; Gören Sen'sin,Bilen Sen. . .
07 Şubat 2018, 17:32 | Mesaj No:108 |
18 Aralık 2010 |
Adrese teslim umutlarım var benim, adına "duâ" dediğim...
02 Mart 2018, 19:42 | Mesaj No:109 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Allah'ım gecemizi sehere Seherimizi secdeye Secdelerimizi de Sana ulaştır
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
26 Mart 2018, 23:29 | Mesaj No:110 |
18 Aralık 2010 |
Hangi Ayet'e dolansam secdeye değiyor başım ... Aşk'ın hakikatini Sende buldum ALLAH'ım ....!
Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (0 Üye ve 10 Misafir) | |