|
Konu Kimliği: Konu Sahibi günışığı,Açılış Tarihi: 24 Ağustos 2007 (09:49), Konuya Son Cevap : 03 Kasım 2024 (20:59). Konuya 159 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Aralık 2022, 10:47 | Mesaj No:151 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | dua etmek neydi ben gldim ALLAHIM demekdi o zaman buyrun bu güzel günde dularda buluşalım. Allahım!bende bir tek yok var sende ise yok yok .beni yokdan var ettin varlığından haberdar ettin. yokdan var etiğin bu ellerimi şimdi sonsuz keremine açıyorum.Ey şu koskoca dünyayı gözbebekleimde saklayan Allahım!çarem sendedir muhtaçlığım yalnız sanadır.Beni senden başkasına muhtaç etme Ya Rab! Yararabbi zatına muhtaç olmakla beni zenginleşdir senden uzak olmakla beni fakirleşdirme Ey Rabbim hastalık elbisesi giydirmişsen şifa elbisesi ile değiştir dert elbisesi giydirmişsen derman elbisesi ile değişdir. borç elbisesi giydirmişsen eda elbisesi ile değişdir. Yarabbi ben senden çok razıyım sende benden razı ol.sakın benden vazgeçme AMİN VELHAMDÜLİLLAHİRABBÜL ALEMİN
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
31 Aralık 2022, 23:56 | Mesaj No:152 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ALLAHIM KALAN ÖMRÜMÜZÜ GEÇEN ÖMRÜMÜZDEN HAYIRLI EYLE🌹🌷...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
30 Ocak 2023, 08:10 | Mesaj No:153 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Bugün af yağmurunu sağnak sağnak ver bize, Bu günde Cennet yolu adım adım ser bize, Bu günde nur perdelerini kanat kanat ger bize, Mahşer günü biz kulları utandırma Ya Rabbi... Aminnn..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
23 Mart 2023, 13:28 | Mesaj No:154 |
15 Kasım 2011 |
Allahım aç, açıkta olanı, evinden, ailesinden uzakta olan, hasta olan, hastane koridorlarında bekleyen, umudu tüketen yinede dik duran, babalarını bekleyen çocukları, çocuklarını kaybetmiş anne babaları, sevdiklerini toprağın sardığı mahsun kalpleri, haksızlığa uğramış kırık kalpleri rahmetinle, şevkatinle sar, rahmet sofranda ağırla...Senden başka kapılar ya kapalı ya yarım açık ya bir müddet sonra kapanıyor. Rahmet kapıları hep açık olan Rabbim bizi senden başkasına muhtaç etme....
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
04Haziran 2023, 10:04 | Mesaj No:155 |
15 Kasım 2011 |
Ne Güzel Dua....
28 Kasım 2023, 21:42 | Mesaj No:156 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
23 Nisan 2024, 23:31 | Mesaj No:157 |
18 Aralık 2010 | Rabbim senden uzaklaştığımı görürsen, Beni güzel bir dönüşle sana döndür.. Aminn
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
01 Ağustos 2024, 15:07 | Mesaj No:158 |
18 Aralık 2010 | Ya Rabbî!.. Hakk’ı bilmeyi, Hakîkat’i ölçü almayı, “Gül”ün gölgesinde kalmayı, “Gül” aşkını gönlümüze hâkim kılmayı, “Gül”ün emrettiği gibi kardeş olmayı, “Gül” yaprağıyla dünyadaki bütün mazlumların gözyaşını silmeyi ve “Gül” ikliminde kendimizi bulmayı bizlere yeniden nasîp eyle... Yâ Rabbî!.. Dünyayı elimizden alma, fakat kalbimize de koyma… Amin...
14 Ağustos 2024, 00:07 | Mesaj No:159 |
15 Kasım 2011 |
Derdiyle Uyuyan Dermanıyla Uyansın Allah'ım!
03 Kasım 2024, 20:59 | Mesaj No:160 |
18 Aralık 2010 | Ya Rab...!Kabul olmuş bir dua serinliği ver içime...
Konuyu Toplam 9 Kişi okuyor. (0 Üye ve 9 Misafir) | |