|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 09 Ekim 2011 (13:07), Konuya Son Cevap : 01 Ağustos 2012 (00:39). Konuya 19 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Temmuz 2012, 13:47 | Mesaj No:11 | |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Selamün Kavlem Mir Rabbir Rahim’’ Ayetini Okuma Fazileti.. Alıntı:
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
31 Temmuz 2012, 14:13 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Selamün Kavlem Mir Rabbir Rahim’’ Ayetini Okuma Fazileti.. Kuranı Kerimde bir ayet ...Kişi samimiyetle okusa ne kaybeder ? Her okuduğumuz ayeti anlamını okuyup düşünüp tekrarlamamızın ne gibi ters etkisi olabilir ? Kesin kaynağını yazsa su bacım mualif olanlar çıkacaktır Sitede bir memur seçmek istiyorum artık tüm yazılanların kaynak memuru olacak ....ücret artı sigorta yol yemek muhsin hocaya ait
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
31 Temmuz 2012, 15:12 | Mesaj No:13 | |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Selamün Kavlem Mir Rabbir Rahim’’ Ayetini Okuma Fazileti.. Alıntı:
| |
31 Temmuz 2012, 15:47 | Mesaj No:14 | |
27Haziran 2011 | Cevap: Selamün Kavlem Mir Rabbir Rahim’’ Ayetini Okuma Fazileti.. Alıntı:
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
31 Temmuz 2012, 17:08 | Mesaj No:15 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Selamün Kavlem Mir Rabbir Rahim’’ Ayetini Okuma Fazileti.. Alıntı:
selamün kavlem mir rabbir rahiiiim | |
31 Temmuz 2012, 17:31 | Mesaj No:16 |
27Haziran 2011 | Cevap: Selamün Kavlem Mir Rabbir Rahim’’ Ayetini Okuma Fazileti..
inşaallah.ve bütün müslümanlara selamun kavlem mir rabbir rahim.manası yasin 58..Onlara merhametli Rabb'in söylediği selam vardır..
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
31 Temmuz 2012, 19:46 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Cevap: Selamün Kavlem Mir Rabbir Rahim’’ Ayetini Okuma Fazileti.. -Bey sana çay getirdim. -Ben onu içmem!! -Niye bey mis gibi taze çay! -bunun çay olduğuna Kurandan delilin varmı? -Ne diyon bey,Ne delili annemler babamlar buna çay demiş ,ben de çay dedim. -İşte sen ataların dinindensin.Ben buna Kurandan delil olmadan içmem. -Subhanallah,en sonunda bu da oldu ... Not:bu replikte yer alan kişilerin bu sitede yer alan kişilerle hiç bir alakası yoktur.Kimseye cevap hakkı doğmamıştır.
__________________ |
31 Temmuz 2012, 22:13 | Mesaj No:18 |
27Haziran 2011 | Cevap: Selamün Kavlem Mir Rabbir Rahim’’ Ayetini Okuma Fazileti..
Kuran merkezli bi müslümanın,sorgulaması kesinlikle yukardaki gibi değildir.İslam dininin putperestliği yerden yere vurması ve atalarının geleneğini din zannedenleride yerden yere vurmasının sebebi SORGULAMADAN YOKSUN,SÜRÜLEŞMEKTEN DOLAYIDIR... Allah kuranı mübinde kendi dinini dahi sorgulatıp kuran içinde bi yolculuğa çıkartırken,insanların kendi heva ve heveslerinin ürünü olan menkıbeleriyle güya Allahın istediği sorgulamanın yanlış olduğunu düşünmek bile acizliktir... Kısacası müslüman ,gerekçeli konuşur ,yazar ve karşısındakindende gerekçesini isteyendir... not.bu sadece kurani bi hayat sürdürmeye çalışan her kişiye bi nebzede olsa basiret olması içindir...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
31 Temmuz 2012, 22:27 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Cevap: Selamün Kavlem Mir Rabbir Rahim’’ Ayetini Okuma Fazileti.. Allah-u Teâlâ bizlere bu konuda da yüce Kur’an’ın da ayetleriyle yol gösteriyor: “Bilmediğin şeyin ardına düşme! Zira kulak, göz ve kalp bunların hepsi de ondan sorguyaçekilecektir.” İsra 36 Bilmediğimiz şeyleri toplum içinde küçük düşmemek için biliyorum deyip yanlış şeylere insanları davet etmemeliyiz. İnsanların helakı bu yüzdendir. Yumuşak davranmalıyız: Allah (Azze ve Celle), Musa (Aleyhisselam)’a Firavuna dahi yumuşak söz söylemesini ermediyor. Ta-Ha 43-44 Sabretmek: Öfkeyle kalkan zararla oturur. Bir insanı kaybetmek kolay kazanmak ise çok zordur. Öfke şeytandandır. |
01 Ağustos 2012, 00:39 | Mesaj No:20 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Selamün Kavlem Mir Rabbir Rahim’’ Ayetini Okuma Fazileti.. Diğer yorumuna yorum yazmıycam yorum yazsamda arkası gelecek ...Allah c.c. razı olsun işte bu....Bazen konular yada ayetler sanki hakim savcı büyük bir mahkeme birde suçlu bu konuma geliyor .Neyin delilini istiyorsunuz ?.Okunan ayetler kim ne derse desin kul ve Allah c.c. arasında benim bir sıkıntım vardır bu ayeti tekrarlarım bütün samimiyetimle benim kalbimden geçeni Allah c.c. bilir neye ihtiyacım olduğunu da ve ben belki tekrarladığım bu ayetle rahatlıyorum ..Delil istemek garip, kalbimi çıkarıp yada ruhumu çıkarıp ne kadar huzur bulduğunu göstermek gibi bir şansım yok buna da mecbur değilim.Ve hala hayret ediyorum siz ayetler hakkında ne kadar kesin yazıyorsunuz insan bazen şüpheye düşüyor acaba yanlış mı yapıyorum diye .Ayete türlü türlü işlev ve anlam yüklemek kimsenin haddine değil ama belkide sizin ısrarla delil istemeleriniz bu ayetleri aşkla şevkle okuyan insanlara mani olabilir bunu da göz önünde bulundurunuz ..
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |