|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Elsem,Açılış Tarihi: 01 Eylül 2012 (20:07), Konuya Son Cevap : 01 Eylül 2012 (23:29). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Eylül 2012, 20:07 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 19710 Üyelik T.:
25 Temmuz 2012 | Ey gücsüzlerin dayanağı Ey gücsüzlerin dayanağı Ey gücsüzlerin dayanağı aglayanların sevgilisi, Seni vücudumun tüm zerreleriyle çagiriyorum. Rahmetine ümitle koşuyorum. Görüyorsun ki bu kalp senden ayrılmanın acisini yaşiyor Bu dil seni aniyor Bu kalp seni ariyor,ama hep agliyor. Ahh Rabbim o nasıl azapta kalabilir. O senin affedeceginden ümitlidir,emindir. Senin sevgii arzuladıgı halde ateş onu nasıl yakabilir. Onun güçsüzlügünü sen biliyorsun:uzgn O bu acıları daha ne kadar taşıyabilir ki küçük yüregiyle Sen eger ona yol gösterirsen, Ateşin sıcaklıgı ona nasıl zarar verebilir ki? O seni Rabbimm diye çagirmaktadır Ruhunda senin izlerin varken onu nasıl ateşe atabilirsin? Hayir hayır sen bunları yapmassın Ben senin keremini Merhametini biliyorum Sen insanlara kendini tanıttın Rahmetinle kalplerini okşadın Rahmetini benden esirgeme Rabbimm sana çokk ihtiyacım var Bil ki ben acizim Bil ki ben senden başkasına el açmam Beni gizli günahlarımın agirligindan kurtar nolur Günahlarımı rahmetinle gizledin biliorum Rabbim sen her günahı bagışlayan ve her hatayı örtensin. Sen benim güçsüzlügümden haberdarsın Eger affeder merhamet edersen bu senin şanındır. Eger beni bagışlamazsan hangi kapıya gideyim. kapı mı var? Senden başka Rab dost ilah yokki onun kapısına gideyim:( |
Konu Sahibi Elsem 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Haydi koş! | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Elsem | 0 | 1428 | 04 Eylül 2012 14:20 |
Kuran Yüce ve Açiktır | Kur'ân-ı Kerim Genel | Elsem | 0 | 2050 | 02 Eylül 2012 14:15 |
Kuran Anlaşılmaz Dİyenlere Tokat gibi cevap | Kur'ân-ı Kerim Genel | suhtem | 2 | 2259 | 02 Eylül 2012 14:06 |
"İlâh"; "me'lûh" demektir. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 1 | 2538 | 02 Eylül 2012 13:55 |
Ey gücsüzlerin dayanağı | Dua Bölümü | Elsem | 2 | 1680 | 01 Eylül 2012 20:07 |
01 Eylül 2012, 21:46 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Ey gücsüzlerin dayanağı
Eyvallah manalı bir yakarış karşılığını Allah rahmeti ile versin..Teşekkürler
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |