|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 03 Ağustos 2014 (22:20), Konuya Son Cevap : 09 Eylül 2022 (19:18). Konuya 16 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Ağustos 2014, 22:20 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | De ki "ey Rahman, ben isteyemem Senden De ki "ey Rahman, ben isteyemem Senden Annesiyle beraber bakkala girmiş çocuğa, bakkal amcası, şeker kutusunu uzatır ve "evladım istediğin kadar al!" der. Çocuk elini uzatıp almaz, çekingen davranır. Bunun üzerine bakkal kendisi avuçlayarak verir şekeri. Çocuk bu defa sevinerek kabul eder şekerleri. Dışarı çıkınca, annesi sorar: "Yavrum, bakkal amca, al dediğinde niye almadın ki?" Çocuk müzipçe güler: "Anneciğim, benim ellerim küçük, bakkal amcanınkiler daha büyük. Bu yüzden onun vermesini bekledim." Unutma, şimdi burada, bir insan olarak varolacağın aklının ucundan bile geçmezdi. Dua edecek olsaydın insan olmak için, edemeyecektin. Avuçların yoktu ki. Şimdi burada insan diye varoluşun senin avuçlarına sığmayacak kadar büyük bir dua idi. Öyleyse, bundan sonra O'nun rahmet eline bırak isteklerinin hepsini... De ki "ey Rahman, ben isteyemem Senden, isteyen olmayı bile isteyemeyecekken, huzurunda her şeyi isteyen biri oldum. Şaşkınım! Sürpriz diye buldum avuçlarımı. Sen benim isteyemediklerimi bile bana verdiysen, isteyeceklerimin hepsi Senin yanındadır. Sustum ben; Sen söyle isteyeceklerimi..."
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 5 | 189 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 2419 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 169 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 206 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 203 | 16 Mart 2024 15:39 |
04 Ağustos 2014, 12:15 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: De ki "ey Rahman, ben isteyemem Senden Sen benim isteyemediklerimi bile bana verdiysen, isteyeceklerimin hepsi Senin yanındadır. |
04 Ağustos 2014, 16:33 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: De ki "ey Rahman, ben isteyemem Senden Unutma ! Ellerini Rabbine Açabiliyorsan Anla ki O Seni Dinliyor Çünki O Rabbin Öyle Bir Rab Ki Kabul Etmeyeceği Dua’nın Ellerini Semaya Açtırmaz Hz. Ali |
04 Ağustos 2014, 20:09 | Mesaj No:6 |
18 Aralık 2010 | Cevap: De ki "ey Rahman, ben isteyemem Senden Allah razı olsun canlar okuyan gözlerinize yorum yapan yüreğinize sağlık...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
30 Eylül 2014, 16:24 | Mesaj No:7 |
18 Aralık 2010 | Cevap: De ki "ey Rahman, ben isteyemem Senden İnsan çaresiz değil; Duâ'sızdır. - Tolga Akpınar Ürpererek ve ümit ederek duâ edin O`na. Hiç kuşkusuz; Allah`ın râhmeti güzel düşünüp Güzel iş yapanlara çok yakındır. . | Âraf sûresi, 56
30 Eylül 2014, 16:54 | Mesaj No:8 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: De ki "ey Rahman, ben isteyemem Senden ÇOK FECİ ŞEKİLDE KONUYU BÖLÜYORUM AFFEN SU DAMLACIĞI ama napayım konu okadar güzelki atladım böyle.... ders çalışmaktan sulanan beynime bu satırlar ne iyi geldi bir bilsen
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
30 Eylül 2014, 18:25 | Mesaj No:9 | |
18 Aralık 2010 | Cevap: De ki "ey Rahman, ben isteyemem Senden Alıntı:
Allah razı olsun.. Derslerinizde Rabbim zihin açıklığı versin..Yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
30 Eylül 2014, 20:26 | Mesaj No:10 | |
Cevap: De ki "ey Rahman, ben isteyemem Senden Alıntı:
Amin
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | ||
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |