|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 15 Nisan 2017 (21:51), Konuya Son Cevap : 12 Eylül 2021 (09:29). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Nisan 2017, 21:51 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Rabbim Senden İNŞİRAH İstiyorum Rabbim Senden İNŞİRAH İstiyorum Ey Yalnızların Kendi Başına Kalmışların Arkadaşı, Ey Mutsuzluğa Düşmüşlerin Yardımcısı, Ey Yoksulların Zenginliği, Ey Zayıfların Gücü, Ey Fakirlerin Hazinesi, Gariplerin sığınağı, Ey Tek Güç Ve Kudret Sahibi, Ey İhsanıyla Tanınan Keremi Sonsuz Rabbim, Efendimiz Ve Yakınları Hürmetine Sıkıntılarımı Gider. Ey Rabbim Sen Sıkıntılarıma Karşı Hazırlığım, Musibetim Anımda Ümidim, Yalnızlığımda Arkadaşımsın Gurbetimde Dostum Kederli Anımda Beni Ferahlatansın İhtiyacım Anında Yardımıma Koşan Zor Anlarımda Sığınağımsın Beni Korkuların Karanlığından Kurtaran Aydınlığımsın. Ey Rabbim Sen Şaşkınlığımda Bana Yol Gösterensin Biliyorum Rabbim Sen Günahlarımı Bağışlayan Ayıplarımı Örten, Sıkıntılarımdan Kurtaran Kalbimi Sevginle Süsleyensin. Sen Kalbimin Hem Tabibi Hem Sevgilisisin. Sen Ki Şaşkınlara Yol Gösteriri Muhtaçlara Yardım Eder Korunmak İsteyenleri Korursun. Allah'ım , Ben Senin Kulunum Kulunun Çocuğuyum. Görüyosun Ki Rabbim Sıkıntılıyım. Bildirdiğin Ve Gizlediğin Tüm İsimlerini Ve Kur-An'ı Kerim'i Kalbimin Baharı Gönlümün Nuru , Sıkıntılarımın İlacı Yap. Ruhum Susamış Suya , Kalbim Özlerseni Gözlerimi Senin Sevdiğin Şeylere Çevirdim Kulaklarımı Seni Çağıranın Ülkesine Bıraktım Ve Susayan Bir Toprak Gibi Bitkin Kaldım Kalbimi Senin Yoluna Koydum Ve Ellerimi Senin Dergahına Açtım Bundan Sonra Da Sana Gelecek Senden İsteyeceğim Güneş Ve Ay Senin Nurundan Almış Nasibini Güneş Senin Sevginden Böyle Ateş Ay Böylesine Mahzun Irmaklar Senin Hasretinden Böyle Çağlar Deniz Bu Ayrılıktan Böyle Deli Böyle Dalgalı Hep Hüzünlü Hep Ağlamaklı Kuşların Ümidi Sen Bitkilerin Neşesi Çiceklerin Rengi Sen Ve İnsanların Hiç Bitmeyen Duası Sen Mevlam Bizi Biran Olsunterketme Sevgin İçimizde Hep Uyanık Kalsın Yolun Rasul'ün Yolu Olunca Ondan Başka Kime Bel Bağlayayım Rabbim ALLAH'tır Benim Nurum Ve Kurtuluşum Ondan Gelecek Öyleyse o'nu Bırakıp Kime Gideyim Günahla Örtülmüş Varlığım İçinde Bir o'nun Özlemidir Beni Yaşatan Şefaatim o'nun Dilindeyken o'nu Bırakıp Kimi Dinleyeyim Mevla Beni Kendine Dost Seçinceye Kadar Yaşat Ve Aşkınla Yandığım Biranda Al Canımı Al Ki Ölüm Aşkımın Adı Olsun. Ey Rabbim, Ben Ki Günahı Sevabından Çok Aklı Dünyaya Takılmış Kalbi Fani Şeylere Anmış Bir Zavallıyım Ama Sen Öyle Nur Öyle Rahmansın Öyle Güzelsin Ki Ne Olur Rabbim Senden Uzak Kalan Şu Kulunu Kendine Yakınlaştır İmanınla Dirilt. Ey Sevdiklerini Sevindirmekten Hoşlanan Rabbim Sana Açılan Ellerimi Geri Çevirme Kalbime Aşkınla Tecelli Et Ki Senden Başka Hiçbirşey Kalmasın O Kalpte Senden Başka Hiçbirşeyi Olmayacak Kadar Zengin Eyle Beni Herşeyde Seni Anmayı Herşede Seni Görmeyi Nasip Eyle. Bana İsimlerinle Güç Ver Ey Rabbim O İsimlerin Ki Kalplerin Nuru Hiçbirşeyi Olmayanlarıngururudur. Ey Rabbim Bize İsimlerinin Hakikatini Göster. Bizi Sensiz Bir An Bile Yaşatma. ALLAH'ım Sana Meryem'in Temizliği İle Gelmek İstiyorum Günahlarla Kirlenmeme İzin Verme. Sana Musa'nın Duası İle Geliyorum Şeytana Uymam İçin Peşimden Koşanlardan Beni Kurtar. İsmail'in Tevekkülü İle Boynumu Büküyorum. Beni Ve Soyumu Sana Kul Olarak Yaşat. Sana İsa'nın Ruhu İle Geliyorum. Beni Katına Almanı Diliyorum. Sana Yunus'un Duası İle Yalvarıyorum. Beni Yutan Nefsimin Karanlıklarından Kurtarmanı Bekliyorum. Rabbim, Sana Yusuf'un Gömleği İle Geliyorum. Beni Düştüğüm Ümitsizlik Kuyusundan Çıkarmanı Diliyorum. Sana Muhammed Mustafa'nın Kulluğu İle Geliyorum. Beni Miraca Çıkarmanı Bütün Sıkıntılarımı Gidermeni Diliyorum.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Dedesi Ruhunun Yanında | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 4 | 52 | 17 Aralık 2024 19:46 |
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? | Peygamberler(a.s) | Esma_Nur | 1 | 54 | 16 Aralık 2024 08:47 |
Namaz Hep Vardı | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Mihrinaz | 0 | 39 | 16 Aralık 2024 08:36 |
Esad Ailesinin Keyfi Tutuklamaları | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 89 | 09 Aralık 2024 17:02 |
53 Yıllık Esad Rejimi Çöktü | Gündem/ Manşetler | Vasat | 8 | 118 | 08 Aralık 2024 09:59 |
15 Nisan 2017, 21:54 | Mesaj No:2 |
15 Kasım 2011 | [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
21 Temmuz 2017, 01:12 | Mesaj No:3 |
15 Kasım 2011 |
Yüreğimizi feraha çıkaran Allah'a sonsuz şükürler olsun... Fe inne meal üsri yusra...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
03 Temmuz 2018, 20:43 | Mesaj No:4 |
15 Kasım 2011 |
Daralan, bunalan yüreklerimize bir inşirah ferahlığı olsun Ey Rabbim, Ben Ki Günahı Sevabından Çok Aklı Dünyaya Takılmış Kalbi Fani Şeylere Anmış Bir Zavallıyım Ama Sen Öyle Nur Öyle Rahmansın Öyle Güzelsin Ki Ne Olur Rabbim Senden Uzak Kalan Şu Kulunu Kendine Yakınlaştır İmanınla Dirilt.... Fe İnnemeal usri yusra....İnnemeal usr yusra...
12 Kasım 2019, 21:56 | Mesaj No:5 |
15 Kasım 2011 |
Bunca kirin pasın içinde özümüzü temiz, sözümüzü doğru, yüzümüzü pak eyle Rabbim. Darlandık, ferahlat. Kirlendik, durula. Bozulduk, düzelt. Ulusun, Kâdirsin... Akşamınız hayır, huzur olsun dostlar....
13 Kasım 2019, 10:00 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Rabbim cümlemizi ferahlara çıkarsın
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
15 Kasım 2019, 18:22 | Mesaj No:7 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Rabbim elemlerimizi gider Kalbimizi karanlık kuyulara damlasına izin verme Her zaman ümit var olmayı nasip et Bizleri Sana layık kul, Peygamberine hayırlı ümmet et amin amin amin,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
12 Eylül 2021, 09:29 | Mesaj No:8 |
15 Kasım 2011 |
Bazen bunalıyoruz şikayet sayma Rabbim!
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |