![]() |
Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( Allah hayırlı bir şifa versin inş. ablacım. Rabbim onada sizlerede sabırlar versin :( |
Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( ALLAH c.c razı olsun hepinizden kardeşlerim,yanınızda birisi bayılırsa hemen yüzüne su atın kafasına buz koyun felç olsa bile hafif atlatırmış birde Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim duasını Sabah 3 kere bu duayı okuyan felç olmazmış hocamız söylemişti.ben aklıma geldikçe okuyorum özellikle namazlardan sonra (Akşam okuyana da, sabaha kadar hiç bela gelmez.) [İbni Mace]MANASI:Yüce ALLAHın İsmiyle hareket ederim o yüce ALLAH ki O nun mubarek ismiyle hareket edildiği vakit yerde ve gökte hiçbirşey okuyana zarar veremez O yüce ALLAH her şeyi en iyi işiten ve en mükemmel bir şekilde bilendir. |
Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( Rabb im yar ve yardımcısı olsun babanızın.inşaallah kısa sürede sağlığına kavuşur.bu süreçte babanızla konuşmanız çok önemli biliyorsunuz.güzel şeylerden bahsedip onu yormadan mutlu olmasını sağlamanız en önemli görevlerinizden... fizik tedavi alıyor mu babanız?benim eşimin hastalarından biliyorum felç döneminden sonra fizik tedavi ve rehabilitasyon çok önemli.inşaallah Rabb im şifa verir... selam ve çok çok dua ile kardeşim... |
Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( Allah esirgesin,hepimizin başına gelebilecek bu tür sınavlarda birbirimize dua etmek kadar güzel bir şey var mı Allahın kulu_ duacığım Rabbimiz şifa versin babanıza ve gıyabınızda tüm hastalara inşALLAH Allaha emanet olasın |
Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( Alıntı:
|
Re: Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( Alıntı:
|
Cevap: Re: Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( Alıntı:
.esim saglikci.trabzonda ozel bi hastanede calisiyor.yardimci olabilecegimiz bisey olursa soyle olur mu arkadasim.selametle.. |
Re: babam iicin dua edermisiniz:( Allah cc razi olsun kardesim Biz trabzonlu degiliz giresunla trabzon mekik dokudu esim 2 refakstcisi vardi biraz sorun olmus yemek mevzusu bunlar disardan yemisler yazik degilmi hastalari var 2tabak yemekten ne olur ki biraz hosgoru anlayis olmali hastayi temizlemek 1kisinin harci degil Allah razi olsun gerekirse senden yardim aliriz cok cok sagol rabbim razi olsun tekrardan |
Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( Babam istanbula geldi doktora getirdik biraz zaman gecsin once anjio olacak sonra fizik tedavi yoksa tekrar pıhtı atarmis Simdi az yürütmeye basliyoruz Dualarinizi bekleriz |
Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( Babam cuma gunu anjio olacak cok riskli bir durumda. .95 tikali damarlar tansiyon yuksek... Rabbim acil sifalar versin...ya tamamen yatalak kalma olasiligi yada pihti atip olum tehlikesi var... Hasbunallahu ve nimel vekil .... dualarinizi bekliyoruz... |
SAAT: 14:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.