![]() |
babam iicin dua edermisiniz:( Babam felc oldu dualarini bekleriz Rabbim sifa ver ne olur amin |
Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( Allah, babanınızın bedenine afiyet kalbine şifa,sizlerede sabır ve metanet versin... |
Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( Rabbim safi ismiyle sifa versin inşaallah ..amin |
Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( Rabbim hayrlı acil şifalar versin abla ..:((( |
Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( Rabbim şifa versin. Şafi ismiyle tecelli etsin ve Şafii ismiyle boyasın. O'ndan daha güzel boya vuran yoktur. Bir şey tavsiye etmek istiyorum. Himalaya tuzu... Sonuç ne olur bilmem ama faydasını gördüğünü söyleyen bir arkadaşım var. Yalnız gerçek himalaya tuzunu ithal etme ruhsatının Cosmik Life diye bir şirkette olduğunu söylüyorlar. Diğer bu tuzu satanların, himalaya diye çorum tuzunu sattıklarını duydum. İsterseniz googledan daha ayrıntılı bir araştırın. Tekrardan çok çok geçmiş olsun. |
Re: babam iicin dua edermisiniz:( Allah cc razi olsun hepinizden Babam iyi olsun InsaAllah Allahim sifa sendendir verdigin sifa hastalik birakmaz |
Re: Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( Alıntı:
Namazlarini aksatmadan camide kilardi Babacim iyi ol lutfen bizi birakma Rabbim sifa ver ne olur |
Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( Allah acil şifalar versin.2 ay önce anneannem de felç geçirdi.onun da sağ tarafının damarı tıkalıydı yemek bile yiyemiyordu yoğunbakımda yanında kaldım şırınga ile besliyorduk.şimdi fizik gördü en azından değnekle yürüyor.konuşma terapisti falan var bu iş için sakın fizik tedavisini ihmal etmeyin.doktor yönlendirir gerçi.çok geçmiş olsun Allah size bağışlasın. |
Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( Allahım bu gecenin hurmetine sen şifa ver yarabbim bedenine sıhhat ver Ailesinede sabır ver Amin |
Cevap: babam iicin dua edermisiniz:( amin..Rabbim babanın sıkıntısını inşallah inşallah sağlığa dönüştürsün |
SAAT: 18:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.