|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Vuslat Zamanı,Açılış Tarihi: 30 Ekim 2010 (17:56), Konuya Son Cevap : 27 Ocak 2013 (07:04). Konuya 67 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Ocak 2013, 19:40 | Mesaj No:31 | |
Durumu: Medine No : 16153 Üyelik T.:
18 Ocak 2012 | Cevap: SiTE YÖNETiCiSİ NE... Alıntı:
Bu üyenin görüşlerini misafir olduğu bölümde okuma fırsatı buldum,Kesinlikle insanlar arasına fitne sokmayı maharet bilen,insanların değer verdiği şahsiyet kurum ve değerlerine hakaret eden,sadece ben bilirim mantığındaki bu vatandaşı uyarmış olmanıza inanın çok sevindim. | |
11 Ocak 2013, 19:49 | Mesaj No:32 | |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: SiTE YÖNETiCiSİ NE... Alıntı:
sayın tuğra siz bu ayeti çok,çok tefekkür edin.... BAKARA SÜRESİ... 170 - Onlara: "Allah'ın indirdiğine uyun." dendiği vakit de: "Yok, atalarımızı neyin üzerinde bulduysak ona uyarız." dediler. Ya ataları bir şeye akıl erdiremez ve doğruyu seçemez idiyseler de mi onlara uyacaklar?
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
11 Ocak 2013, 19:56 | Mesaj No:33 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: SiTE YÖNETiCiSİ NE...
Tek osmanlı değilki ...3 keredir banlanıpda başka nicklerle gelen kişi olarak senden bilirsinki forumun kurallarından biride 19. Alimler, Hocaefendiler, Tarikatlar, Cemaatler, İslam Tarihindeki Şahsiyetler ve Toplum tarafından değer verilmiş Saygın ve Kariyer sahibi, Siyasi Parti, Oda, Dernek, Kurum, Kuruluş VE Başkanlarını Küçük düşürücü, aşağılayıcı, Karalayacı, tekfir edici,Hakaret türünden Paylaşımlara İZİN verilmez.ve bu kurallara uymayan üye kalıcı siteden uzaklaştırılır. sırf şu anda yaşamış oldugumuz tartışmayı ''daha öncede senınle defalrca tartıştık'' yaşamamak için sbır ediyorum.gördüğüm kdr ile kimse kuran sünnet dışında olalım demıyor diğer üyeler.ama sen at gözlüğünü taktın !!!milletin kafasını karıştırmakdan başka yaptığın bir şey yok bunu bil!!tartışmanında adabı var . anladığım kdr ile sen nefsini tatmin ediyorsun.Burada ''haşa''kuran ve sünneti inkar edenmi var? Bir çok kez bu şekılde tartşmalar gündeme geldi eski üyelerimiz bilirler.ufak bir hatırlatma yapayım madem yeri geldi. Biz hiç bir şekilde milliyetçilik güdmeyiz herhangi tarikata mensup değiliz . ''ehli sünnet vel cemaatiz'' elhamdülilllah forumun tek amacı şudur:islâm dini kardeşlik dinidir. Bize Hakk’tan bir nur gelmiştir. Bu nur Kur’an-ı kerim’dir. Bize kardeşliği, dayanışmayı emreder: “Müminler ancak kardeştirler.” (Hucurat: 10)Müslümanların fırkalara ayrılması, senlik-benlik yüzünden ihtilâf ve tefrikaya düşmeleri, İslâm’ın özüne ve izzetine, şevket ve satvetine halel getirdiği, kardeşlik bağlarını kopardığı, güçlerini parçalayıp zayıf düşürdüğü için şiddetle yasaklanmıştır: “Allah ve Resul’üne itaat edin, birbirinizle çekişmeyin. Sonra korku ile zaafa düşersiniz ve kuvvetiniz elden gider.” (Enfal: 46) Bu apaçık emirler karşısında bir müslümanın, bölücülükten şiddetle kaçınması lâzımdır. Tefrikanın, bölücülüğün İslâm’da yeri yoktur. Bu ayrılıklar nefsimizin hamlığından, olgunlaşamadığımızdan ihlâsa varamadığımızdan ileri geliyor. Bu sebeple ne kadar kayıplara uğradığımızın hiç farkında değiliz. burda insanlara huzur verme çabasındayız.bir insana defalarca aynı şeyleri söylemekden ben haya ediyorum.şimdiye kdr susmamım sebebide budur...
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
11 Ocak 2013, 19:56 | Mesaj No:34 |
Cevap: SiTE YÖNETiCiSİ NE...
Kafirler ve zamanın puta tapıcıları için gelmiş ayetleri müslüman kardeşleri için kullanmak kıyamet alemetlerinden olsa gerek....
| |
11 Ocak 2013, 19:59 | Mesaj No:35 | |
Cevap: SiTE YÖNETiCiSİ NE... Alıntı:
| ||
11 Ocak 2013, 20:03 | Mesaj No:36 | |
Benim yaazdıklarımın ve paylaşımlarımın içinde Bİ TANE KURAN VE SÜNNETE UYMAYANI verin o zaman,buyrun...BAKIN ben sitede kuran ve sünnete uymayan her paylaşıma şundan dolayı KURAN VE SÜNNETE UYMUYOR,VE KURAN VE SÜNNETTE BU İŞİN ADI ŞUDUR diye belirtiyorum...osmanlının kuran ve sünnete göre işledikleri KÜFÜR VE ŞİRKİ verirken,veya tarikatlerdeki tasavvuftaki ŞİRKLERİ VERİRKEN,ben mi müşrik,kafir,yalancı,fasık TANIMINI KULLANIYORUM YOKSA BU TANIMLAR KURAN VE SÜNNETİN Mİ,KURAN VE SÜNNETİN TANIMINDA ŞİRK,KÜFÜR,MÜŞRİK TANIMI YOKSA BUYRUN DELİLLENDİRİN ,kuranda ve sünnete olmadığını o zaman bakalım KİM NEFSİNİ ÖNPILANA ÇIKARIYOR,KİM KURAN VE SÜNNETİ GÖRELİM BAKALIM .....Buyrun...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
11 Ocak 2013, 20:08 | Mesaj No:37 |
27Haziran 2011 | Cevap: SiTE YÖNETiCiSİ NE...
sayın MUHSALİH,siz nefsani konuşuyorsun,bi sıkıntısı olan açıkça ortaya konuşur,bu tür mevzularad gizli saklılık ayıptır,bakın burdada ölçümüz aynı değil seninle...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
11 Ocak 2013, 20:11 | Mesaj No:38 | |
arkadaşım osmanlının şirkleri,küfürlerini hak ölçü bilenlerede hitap eder o ayetler,yoksa kuran 1400 yıl öncede bırakmış olursunuz...
12 Ocak 2013, 09:35 | Mesaj No:39 | |
12 Ocak 2013, 09:40 | Mesaj No:40 | |
Durumu: Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | Cevap: SiTE YÖNETiCiSİ NE... Alıntı:
Sayın başeditör bana gönderdiğiniz öm leri bende paylaşmayı planlıyorum sıkıntılarımızı çözelim , sizinde verdiğim yanıtları aynı hassiyetle paylaşmanızı bekler Allahtan hayrınızı dilerim
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. | |
Konuyu Toplam 27 Kişi okuyor. (0 Üye ve 27 Misafir) | |