|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Dur_Hele,Açılış Tarihi: 01 Nisan 2013 (14:57), Konuya Son Cevap : 02 Ocak 2015 (13:50). Konuya 20 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Nisan 2013, 23:39 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | Cevap: Medineweb satıldı geçmiş olsun. 1 Nisan şaka günü gerçekte nedir hiç merak ettiniz mi ? (Okuyalım ve Lütfen Paylaşalım) HİLE GÜNÜ NİSAN 1 Ben kendimi bildim bileli, bilirim ki, herkes birbirine Nisan 1şakası yapar. Yapar da acaba 1 Nisan ın nereden geldiğini bilir mi? İşte size (bilmeyenler için)1 Nisan şakasının tarihçesi: 15. yüzyılın sonlarında, Haçlı ordusu İspanya daki Endülüs müslümanlarının son kalesini kuşatır. Uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış aylarının da etkisiyle, kale korunabilmektedir. Durumun zorluğunu anlayan Haçlı ordusunun komutanı değişik taktikler düşünmektedir. En sonunda 31 Mart gecesi kalenin önüne giderek bir elinde Kur an bir elinde İncil; Şu iki kitap üzerine yemin ederim ki, teslim olursanız bu akşam size bir şey yapmayacağım der. Gerekli görüşmelerden sonra canlarının kurtarılması karşılığında Müslümanlar kaleyi teslim ederler. Ertesi sabah, yani 1 Nisan sabahı, Haçlı ordusu komutanı bütün Müslümanların öldürülmesi için emir verir. Bunun üzerine Müslümanlar Yemin etmiştiniz, bize söz vermiştiniz... dediklerinde Haçlı ordusu komutanı Benim sözüm size dün akşam içindi, bugün için size bir sözüm yoktur diye cevap verir ve BÜTÜN MÜSLÜMANLAR ORADA ŞEHİT EDİLİR. İşte o gün bugündür 1 Nisan Hristiyanlar arasında Hile Günü olarak kutlanmaktadır. Maalesef halkımız arasında da yaygınlaşmış, yüzlerce, binlerce Müslümanın katliam günü olan 1 Nisan lar, bir şaka günü olarak kutlanmaktadır. Nereden geldiğini bilelim. Bilelim de ona göre kutlayalım... DR. AZMİ KOÇAK...
__________________ DÜNYA mü,minin (ahiretteki ebedi nimetlere göre)zindanı Kafirin de (ahiretteki azabına göre) cennetidir. hadis |
02 Nisan 2013, 08:53 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 16614 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cevap: Medineweb satıldı geçmiş olsun.
s.a bende daha farklı bi şekilde duydum 1 nisan olayını tvde dinledim dün eskiden 1 nisan yılbaşı sayılırmış ama fransa bunu değiştirmiş ve yılbaşını 1 ocağa almış, daha sonra, bazıları hala yılbaşını 1 nisan zannediyo die onlarla dalga geçip şaka yapmaya başlamışlar böylece şaka olayı ortaya çıkmış diye anlatıldı
|
06 Nisan 2013, 03:41 | Mesaj No:13 |
Cevap: Medineweb satıldı geçmiş olsun. | |
01 Ocak 2015, 12:17 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 | Cevap: Medineweb satıldı geçmiş olsun.
Hocam iphone 5 de versen almazlar
__________________ ÜZÜLME GÖNÜL GECENİN AĞARINDAN SEHER KIŞIN ARDINDAN BAHAR MUHAKKAKTIR. UNUTMA GÖNÜL. GECENİN DE, KIŞIN DA SAHİBİ HAK'TIR. |
01 Ocak 2015, 15:26 | Mesaj No:17 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Medineweb satıldı geçmiş olsun. tanıyan almaz tanımayana Allah feraset/sabır versin
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
01 Ocak 2015, 19:05 | Mesaj No:18 | |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Medineweb satıldı geçmiş olsun. Alıntı:
abi atelefonda, telefon ne özelliklerini belirt lütfen
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
01 Ocak 2015, 23:05 | Mesaj No:19 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Medineweb satıldı geçmiş olsun. hemşerin durhele bana bir telefon hediye etmiş. özellikleri saymakla bitmiyor. hakiki Çin malı. en önemli özelliği dinlemeyi sever konuşturmaz ekranını tv ye bağlayıp rahatlıkla tv olarak kullanabilirsiniz. Monitör olarak da kullanılabilir. Yemek masası kullanmak isterseniz fazla yer kaplamaz ideal bir masa .onu hediye edeceğim.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
02 Ocak 2015, 04:01 | Mesaj No:20 | |
Cevap: Medineweb satıldı geçmiş olsun. Fatma editör serpil hocama :"gül sen gıcık "demiştim. neden editledin. abartmıyor mu sunuz ? o kelime de vardı anlamış değilim. Samimi bir kardeşime gıcık demişimdir ne var bunda? bu siteyi çekilmez yazılmaz girilmez hale getirmek doğru mudur? Muhsin Hocam bu sizin talimatınız ise El insafff <<<<< aman aman aynaya bakmışsındır. hangi savaşta köle düştüm de satılığa çıkarıldım Sayın İmam fırsatçılık islam da yoktur hemşerim ne oliy Alıntı:
abi ya o telefona tam 199 lira saydım. hediye küçümsenmez. Nerden bulayım 2500 lira. İdare et işte.en önemli özelliği dinlemeyi sever demişsin. zülküf hocamızın hemşerisi fethullah a çekmiştir oda dinlemeyi iyi sever işte. Mikrofon bozulmuştur abi değiştir sende | ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |