|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 06 Mart 2019 (11:04), Konuya Son Cevap : 29 Şubat 2024 (13:50). Konuya 95 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Temmuz 2019, 15:54 | Mesaj No:51 |
Durumu: Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 |
Bu hayır kapısını hiç kapatmayalım. Az olsun ama sürekli olsun. Önümüz kurban... Kaç yavru yeni kıyafet giymeden bayram yapiyor |
18 Temmuz 2019, 02:39 | Mesaj No:52 |
05 Nisan 2018 |
SULTANBEYLİ bölgesinde 16 mahalle var. Her mahalle de insallah çalışmalarımız başlıyor. camii imamlarından bilgi desteği alıyoruz. O bölgede yetimler, dullar ve ıhtiyaç sahipleri var. Biz onların elbise ve ayakkabı numaraların alalım. Bir dosya şeklinde özelden size atalım. Bayrama kadar medine forum olarak yetiştirmeye calisalim. Göndereceğiniz kargo üzerinde medine forumun logosu ismi olsun. Buranın hayri oralara ulaşsın inşallah. Biz ulaşan mekandan gerekirse resimler atarız size inşallah |
18 Temmuz 2019, 10:25 | Mesaj No:53 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Bilgi bekliyoruz sizden.. Elimizde yepyeni çocuk-erkek-kadın-genç için kıyafetler mevcut. Medineweb çarşı gönüllüsü arkadaşlar başka bölgelerdende destek olacaklardır...Daim olsun..Çocukları ve aileleri mahcup edecek resimleri takdir edersiniz ki istemiyoruz hocam..Elinize ve sahiplerine ulaşsın ve bilgimiz olsun yeter... Hemen haber bekliyoruz sizden..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
18 Temmuz 2019, 12:03 | Mesaj No:54 |
05 Nisan 2018 |
Inşallah kardeşim Allah razı olsun. Emlak evlerinde bir yetim dairesi varmış. Sosyal hizmetler ilgileniyor. Iyice bakıyorlarmış. Camii hocası da görevliymiş . Hocalarımız böyle kaliteli olmalı. Hocamiz evine davet etti. Bir öksüzden bahs etti Allah kimsenin başına vermesin. 4 yaşında çocuk evde annesiyle birlikteyken odada çakmakla oynuyor. Ev yanarken anne çocuğu dışarı atıyor ama kendisi alevler içinde kalıyor. Adam koşarak eşini kurtarmaya çalışıyor ama kadın çığlıklar atarak yanıyor. Adam eşini o durumda görünce deliriyor. Adam bakırköy de aklı yerinde değil öyle yatıyor. Çocukta bakım evinde. |
18 Temmuz 2019, 15:52 | Mesaj No:56 |
15 Kasım 2011 |
Yaşayana acı, bizlere hikaye kalmasın böylesi durumlar. Yaş,cinsiyet,aykkabı numarası hepsini belirtin, adrwte alırız.. Bir öksüzün yüzünü gğldürelim, başını okşamış olalım. "Akabe'yi, o zor sarp yokuşu" aşabilenlerden olabilmek duasıyla... İstanbuldan ulaşacak gönüllülerimize de duyurulur..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
19 Temmuz 2019, 14:34 | Mesaj No:57 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
RABBİM hayıra vesile olanı, hayır yapanı yerine ulaştıranlardan çok çok razı olsun inşallah,,, Rabbim sayılarını artırsın diğergamlığmızı artırsın inşallah,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
19 Temmuz 2019, 16:22 | Mesaj No:58 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Etrafında ulaşabileceğimiz çocuklar, ihtiyacı olan aileleele buluştur bizi. Senin çevre genişdir Kıyafet kırtasiye ihtiyacı olan öğrencileriniz varsa özelden bildirin bize. Ulaştıralım size.)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
20 Temmuz 2019, 13:45 | Mesaj No:59 | |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Alıntı:
İhtiyacı olan olursa iletirim buraya inşallah,,, Bir kaç tanıdığım ihtiyaç oldukça yardım çağrısı yapıp yardımları ulaştırıyorlar, Allah razı olsun sesleri duyurana, ses olana, sesleri yerine ulaştırana, O da bir işdir sayın yöneticim,, güven çok önemli günümüzde artık tereddüt eder oldu insanlar yardım etsek acaba yerine ulaşır mı Burayı tenzih ediyorum,,, Az çok bilirsin ama umutvarız,,, Senin gibi ve diğer değerli yöneticiler, üyeler olsun ve benim tanıdığım insanlar var şükürler olsun onları ve sizleri gördükçe mutlu oluyorum,,, Meselâ kışın cami bayan hocamız dedi ki... Diyanet mülteci çocuklar için Yeni olması şartı ile... Atkı, bere, hırka, yelek, battaniye toplanıyor O zaman biraz topladık yollamıştık Biliyorsun artı bere örüyorum çok bilmesem de daha önce kücük çaplı yolladık hatta sana demiştim,,, İnşallah yine kış gelince örmeyi düşünüyorum yazın örülmüyor Hem benim hem senin aklın da olsun
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" | |
22 Temmuz 2019, 00:18 | Mesaj No:60 |
15 Kasım 2011 |
Ebû Ömer hocam. Medineweb.net adına özenle hazırladığımız çocuk kıyafetlerini bize vereceğiniz adresinize gönderecegim. Hocam yaşa, cinsiyete uygun paket paket kıyafetleri ayırıp, herbir çocuğa verilebilecek hale getiricem. Foto atarım. Gerisi sizde. Dağıtmak zorundasınız.))) İyilik beklemez. Biz yola çıkalım değilmi? ))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |