|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 07 Mart 2025 (16:54), Konuya Son Cevap : 08 Mart 2025 (19:23). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Çalışanları Takdir günü Bugün çalışanları takdir etme günü ![]() Patronumun(başkanımın )benden beklediği performans ![]() ![]() ![]() [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | Kara Kartal | 2 | 52 | 07 Mart 2025 16:54 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 1 | 48 | 28 Şubat 2025 22:19 |
![]() | Yaşam/Kültür/Sanat | Sükutu-Ezber | 6 | 174 | 10 Şubat 2025 16:37 |
![]() | Psikoloji | Vasat | 1 | 91 | 06 Şubat 2025 12:20 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 64 | 02 Şubat 2025 19:57 |
![]() | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Efendimiz “Hiç kimse, asla kendi kazancından daha hayırlı bir rızık yememiştir!” "Çalışmak, istemekten hayırlıdır" "Helalleşin" buyurmuştur. Birincisi, bende bir çalışanım. Yetki ve sorumluluk fazlalığı patron değil en çok çalışanı yapar ben de öyle olduğunu düşünüyorum. Benim motivasyonum; İnsan için yalnız kendi çalıştığının karşılığı vardır. Necm 39 .....Erkeklere çalışıp kazandıklarından bir pay olduğu gibi, kadınlara da çalışıp kazandıklarından bir pay vardır. O halde çalışın da, daha hayırlı şeyleri Allah’ın lutfundan isteyin. Şüphe yok ki Allah her şeyi bilir. Nisa 32 Sonra ona emeğinin karşılığı tastamam ödenecektir! Necm 41 Emeği geçen herkesten Allah razı olsun, ecrini versin. Tüm iltifat ve takdirler O'nun katında.. İlla benden takdir gelsin diyorsan; kimseye taşıyamayacağı yük yüklemedik diye umuyorum ![]() Hakkı geçen herkes helal etsin. Benden yana sorgusuz helaldir. Su damlası, Kartal, Esmanur, Nebevî Sevda, Vasat aktif üyeler ve editörler başta olmak üzere; medineweb de 26.262 konu açan, 172.042 mesaj yazan 62.542 üyeye teşekkürler. Allah emeği geçenlere ecrini versin ![]()
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Amin amin amin başkan aplm Allah var alnimizin teri kurumadan verdin hep takdirleri ![]() Biraz gülümsemece olsun dedim. Kadınlar gününüz kutlu olsun başta senin su damlasının esmanur vasat sükutu ezber tüm Medine hanımlarının kadınlar günü kutlu olsun baştacisiniz bu çiçekler size ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Takdir butonu bozulmuş | yahyadogan | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | 9 | 05Haziran 2015 19:20 |
takdir edilmek | GÖKCEN_AZRA | Psikoloji | 0 | 25 Ağustos 2014 18:12 |
Evlilikde Övgü Ve Takdir Çok Önemli | KuM TaNeSi | Evlilik-Nikah Konuları | 1 | 09Haziran 2009 11:05 |
Çocuklarda Takdir Ve Ödüllendirme | İmamHüseyin | Çocuk ve Aile Sağlığı | 1 | 25 Nisan 2009 23:52 |
Doğum Günü? Ölüm Günü mü? | medineci | Ölüm-Ahiret-Sırat-Mizan-Kader | 1 | 22 Şubat 2009 09:58 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|