|
Konu Kimliği: Konu Sahibi talibetün,Açılış Tarihi: 14 Mart 2012 (21:51), Konuya Son Cevap : 22 Mayıs 2016 (00:44). Konuya 193 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:21 |
![]()
Arkadaşlar mülakat tarihi ne zaman?Bi bilginiz var mı?
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:22 |
Durumu: ![]() Medine No : 15266 Üyelik T.:
13 Aralık 2011 | ![]() diyanetin sınav takvimnde mayıs/haziran yazıyor
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
![]() |
![]() | Mesaj No:23 |
Durumu: ![]() Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | ![]()
Başarılarınızın devamını dilerim tüm sınava girmiş olan kardeşlerimizin....
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:24 |
Durumu: ![]() Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | ![]()
arkadaşlar sınırdan geçerim diyordum 81 almışım ![]() bayağı süpriz oldu aslım ravzam sizleri tebrik ediyorum eeeee anlatın bakalım şu an nelere çalışıyorrsunuz ben kursa başlayacağım direkt olarak mahreci karşılıklı olarak öğreneceğim hafızlık yaptığım için ezberimde fakat dediğim gibi okuyuş düzgün olmadığı için tekrar onları ezberleyeceğim hepimize kolay gelsin ![]()
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
![]() |
![]() | Mesaj No:25 | |
13 Aralık 2011 | ![]() Alıntı:
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' | |
![]() |
![]() | Mesaj No:26 |
08 Aralık 2011 | ![]()
arkadaşlar mp3 aldım kuran-ı kerim dinlemek için bana kimin kıraatını tavsiye edersiniz ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:27 |
Durumu: ![]() Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | ![]()
Tabiki Abdussamed'in tavsiye ederim...
__________________ ![]() Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
![]() |
![]() | Mesaj No:28 | |
13 Aralık 2011 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' | |
![]() |
![]() | Mesaj No:29 |
13 Aralık 2011 | ![]()
bide bu sınavda ezber hangi sureler bide diyanetin kuranından mı okutuyolar mülakatta ?
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
![]() |
![]() | Mesaj No:30 |
08 Aralık 2011 | ![]()
abi abdussamed çok ağır ben yeterli mahreciyle sadece tedvir ve hadr okuyuşunu istiyorum ![]() tahkik okuyuşu hem zor hem de o kadar vakitleri olmayacağı için sormayacaklarını düşünüyorum ![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 24 Kişi okuyor. (0 Üye ve 24 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Yeterlik sınavına hazırlık soruları TEST HACC | Medineweb | Fıkıh | 5 | 15 Nisan 2014 17:24 |
Yeterlik sınavına hazırlık soruları TEST SİYER | Medineweb | Siyer | 3 | 11 Ocak 2014 15:13 |
Yeterlik Sınavında Süper Gelişme | Medineweb | Diyanetten Duyurular/Haberler | 0 | 04 Ocak 2014 19:28 |
Diyanet Yeterlik Sınavı İle İlgili Flaş Gelişme | Medineweb | Diyanetten Duyurular/Haberler | 0 | 26 Ağustos 2013 15:50 |
Yeterlik Sınavı, Sınav Giriş Belgesi AÇIKLANMIŞTIR !!! | makbergülü | Diyanetten Duyurular/Haberler | 0 | 19 Ağustos 2013 15:30 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|