|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 28 Şubat 2017 (00:13), Konuya Son Cevap : 23 Ekim 2022 (21:30). Konuya 9 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Şubat 2017, 00:13 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Aşk olmalı Aşk olmalı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] aşk olmalı insanı Rabbine ibadet ettiren sevgi olmalı Rabbine kulluk edip boyun eğdiren teslimiyet olmalı imtihanlarına hiç itiraz etmeyip sabır diyen,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
"Gençlik elden gidiyor" sloganı. | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 202 | 27 Şubat 2024 11:02 |
Müslümanlık sadece isimle değildir. | İslami Haberler | Kara Kartal | 1 | 193 | 04 Aralık 2023 11:42 |
Bazen gidecek bir yer bulamazsın | Muhtelif Konular | Esma_Nur | 1 | 165 | 22 Kasım 2023 14:28 |
Gök kubbe nelere şahit | Sükutu-Ezber | Sükutu-Ezber | 0 | 160 | 21 Kasım 2023 14:48 |
İnsanları kendi seçiminize zorlamayın | Sükutu-Ezber | Sükutu-Ezber | 0 | 912 | 24 Nisan 2021 18:11 |
28 Şubat 2017, 00:14 | Mesaj No:2 |
08 Nisan 2014 |
aşk olmalı Allah için kalbinde gönlün tersiyle itmeli dünya heveslerini secdeyle boyun eğmeli Rabbine yüksünmeden kaybetmeli insan kendini hiçlikte bulmalı kendini Rabbinin sevgisinde var olmalı ömrüyle Allah için bu duraksız alemde viraneye dönmeli nefse ait ne varsa içinde fırtınalar koparmalı şeytana karşı yıkımlara uğratmalı oyunlarını iki yol var önünde hakla batıl Bismillah deyip Rabbim yolundan ayırma sözüyle imanı kalbinde aşk ile nakşetmeli sonsuz rahmet damlası için dünyanın bir kaç damlasına kanmayıp Allah için yaşayıp ölmeli insan,,,, 26.02.2017 sükûtu/ezber,,,,,,.
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
28 Şubat 2017, 13:19 | Mesaj No:3 |
08 Nisan 2014 | gözünü karart dünyaya görme dünyaya ait kalmayacak hiç bir şeyi kabrine tek kefen gelecek birde... ömrünü Allah için harcadığın hayırlı ameller aşkı seç bu alemde hem ahirette kalbinde sevgisi yüreğinde Rabbin hep seninle zamanlar geçince seviyorum,değer veriyorum diyenler tükenince,gidince anlayacaksın ki... Rabbin hep seninle terk etmediğini göreceksin şükür edeceksin şükrünü Rabbine et iyilikleri Allah'tan kötülüğü nefsinden bil,,,,
28 Şubat 2017, 21:32 | Mesaj No:5 |
08 Nisan 2014 | sağolasın mübarek,,,:-) inşallah inşallah inşallah Rabbim hayırdan ayırmasın inşallah,,,,:-)
01 Mart 2017, 08:32 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | |
09 Mart 2017, 16:37 | Mesaj No:7 |
08 Nisan 2014 |
aşk olmalı namazını kılman için Allahu ekber deyip ayet ayet dökülmeli dilinden süreler sevgiyle rükû ederken kime eğildiğini bilmeli insan dua et Rabbin kaale alıp karşısına kabul etti seni sen davete icabet etmeyip Rabbinin davetini geri mi çevireceksin aşk olmalı işte hep vakitleri gözetmek için, sabah öğlen ikindi sırada sen varsın akşam demeli hevesle yatsıyla son verir insan günün yorucu telaşına el açıp kalbinde birikmiş dualar dile gelir sözlerinle kimsecikler duymaz seni Rabbinden başka iyi ki de duymuyor ne varsa gizlin aşikar ederdiler mahcup edayla yakarışlarınla dua et dualar dile gelsin dua etmek sana yaraşır vermek Rabbini vermezse...öyle hemen itiraz yok isyan yok Sen en iyisini bilirsin Rabbim de, vardır bir hayır de,,,,,
10 Ağustos 2017, 17:53 | Mesaj No:8 |
08 Nisan 2014 | imanından ödün vermeyen her şeyde Rabbinin rızasını gözeten Rabbinin huzuruna aşk ile namaz kılmak için giden bir vakit kıldı mı,diğer vakit için dört gözle bekleyen et bizi Rabbim... Rabbim ben ben geldim günahlarımla eczaneliğimle kabul gör ibadetlerimi hoş gör kusurlarımı uzak et şeytanın oyunlarını ben zayıf ben bir nefsiyle başa çıkmayan acizliğimi bilerek hiç olduğumu düşünerek huzuruna geliyorum benim bu gelmelerimi kabul gör hep geleyim Sana,Senden başka düşünmeyeyim gidilecek kapı el açıp tek Sana yalvarma duygusunu ayırma benden ben ben ki kimin yoktan var ettiğin... Sen sonsuz rahmetinle muamele edersin bütün hata,kusurlarıma rağmen beni razı gelmediğini her şeyden ayır beni razı et o ayrılıklardan kalbime sükuneti nakşet Rabbim beni Senden ayırma,,,,,amin amin amin,,,,:-) |
02 Nisan 2018, 23:23 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Hangi acı'nın izi kalmadıki; Yüreğim(iz)de.!! A L L A H hatırı için Sabır dedim Sessizce....
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
23 Ekim 2022, 21:30 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Bismillah deyip Rabbim yolundan ayırma sözüyle imanı kalbinde aşk ile nakşetmeli sonsuz rahmet damlası için dünyanın bir kaç damlasına kanmayıp Allah için yaşayıp ölmeli insan,,,,
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |