|
Konu Kimliği: Konu Sahibi kalbi mecruh,Açılış Tarihi: 09 Nisan 2016 (19:11), Konuya Son Cevap : 13 Mart 2018 (12:29). Konuya 34 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Nisan 2016, 12:17 | Mesaj No:11 |
Cevap: Kalb-i Mecruh | |
12 Nisan 2016, 12:19 | Mesaj No:12 |
Cevap: Kalb-i Mecruh | |
12 Nisan 2016, 12:23 | Mesaj No:13 |
Cevap: Kalb-i Mecruh
Bahçelerinde yeşeren dikenleri var sükutun Sessizliğin sırrına ermiş Çiçeklerin kokusunu saklar baharın toprağın renginde.. Maviyi beyaza bulayıp lâlemi açar, Beyazı maviye yamayıp gül'mü bilemem.. Tohumlar ikrardan susmuş Öten yusufcuk mu bülbül mü Utanırım adını diyemem... ,, | |
13 Nisan 2016, 16:18 | Mesaj No:14 |
Cevap: Kalb-i Mecruh Ben sessizliğin kristâl küresinden Bir dünya kurdum umudumun yaralarına. Acıtmaz beni âlemlerin suskunluğu. Bir bekleyiş ki Saltanâtı hüküm sürer kapının eşiğinde... Uykularım kayıp, beş vakit nöbet tutar dualarım avuçlarımda. Bir akd-i bozar gibi, Sevgilinin hayaline sarılır gibi... Bir düğün gecesi arefesi açılır belki Visalin görünmez perdesi.. ,, | |
13 Nisan 2016, 16:20 | Mesaj No:15 |
Cevap: Kalb-i Mecruh ...Ve şimdi Uzun bir yolculuk elzem bana Can ötesi, cam kenarı. Efkârlı bir gurbet şarkısında Revân olurken yola Sevmeli terk-i diyarı. Son elvedanın sesinde girip vaktin koynuna, Öpmeli alnından leyl-ü neharı. ,, | |
14 Nisan 2016, 18:16 | Mesaj No:16 |
Bulunmaz kayıplarım var, Kendime giderken yollarda düşürdüğüm. Hayatın ucundan yakalayıp tutmak mıydı Ellerinin tefsîri,yoksa kalbimi saklamak mıydı Vakitlerin ardında ? Bu son yitirdiğim kuşluk mu imsak mı Ölümlerin sırrında .. ,, | |
16 Nisan 2016, 12:32 | Mesaj No:17 |
Akasya kokan ikindilerin ömrü kadardı sevinçlerim, Bir gelir bir giderdim... Ağırdım yeryüzüne Kâinata kederdim. Kara/ladığım gecelerin şiileriyle Kalkardım ölümden tanyeri ağarırken, Sonra seni severdim. Ben ölürdüm seninle her akşam her sabah, Bu yüzden üstüm-başım simsiyah. Oysa ben hep Beyaz giyerdim ,, | |
18 Nisan 2016, 21:17 | Mesaj No:18 |
Rayihası kaçmış uçurtmaların metafiziğinde ara-bul beni anne. Saklanacak yerim yok sığındım yine O'na açılan ellerine. Özgürlüğümü rehin bıraktığım gözlerin hep hüzün damlattı tutsaklığımın kaderine. Şimdilerde biraz mavi biraz grî ebruli bir köle gibi tersyüz ettim göklerin rengini. ilk ben tilavet ettim güneşin şiirini,duy beni anne ! ,, | |
19 Nisan 2016, 00:16 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Kalb-i Mecruh
Gönüle ferman dilemiş sükut larım var.. Öyle yaralı öyle yar lı Hasbihal eyledim kalbimle seni , Öyle vahlı öyle ahlı.. Dön geldeseydim,zamansehri hüzün evime. Gerine dönüp gerisinden gerisine dönermiydin.... Buda turabtan kardeşine
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
20 Nisan 2016, 20:10 | Mesaj No:20 | |
Cevap: Kalb-i Mecruh Alıntı:
Alemler Avuçlarında, Biraz İç Yarası, Biraz da Kalp Ağrısı, En Çokta Gönül Sızısına Şifa Niyetine... Yüreğine sağlık vanlı kardeşim | ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |