|
Konu Kimliği: Konu Sahibi kalbi mecruh,Açılış Tarihi: 09 Nisan 2016 (19:11), Konuya Son Cevap : 13 Mart 2018 (12:29). Konuya 34 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Nisan 2016, 20:32 | Mesaj No:21 |
Cevap: Kalb-i Mecruh
Tenhâda bir yerde unutulmuş Eksik gerçekler gibi acıtır durur hayatımı boşluğun. Ne yana dönsem karanlık. İnsafsız bir sürgün sonrası başlayan Kaybediş serüveni ve ardından Mîladımın tarihine damgalanmış yokluğun. Kalbi çürümüş zamanlarda Belki bir tevafukla düşersin diye Gözaltı çukurlarıma Uyumuyorum. Gel öp uykulu gözlerimden Bekliyorum... ,, | |
23 Nisan 2016, 14:05 | Mesaj No:22 |
Bana âit O kalemdeki parmak izleri. Öznesi ben/im yarıda bırakılan masalların. Bana âit mühr-ü siyahı Fâili meçhul kalan ayrılıkların. Esaretim ki en büyük yeminim, Bana âit senin suçsuz günahların. Ve emsâlsiz asâleti dîdarının... Hep gözlerinde duran o şiir, Rengi mi tadı mı sevdanın. Sonra kirpiklerinden damlayıp ruhumu eriten bu iksir, Bilmem ki ne denir. ,, | |
23 Nisan 2016, 18:56 | Mesaj No:24 |
Cevap: Kalb-i Mecruh | |
06 Mayıs 2016, 12:33 | Mesaj No:25 |
Bahçelerinde yeşeren dikenleri var sükutun Sessizliğin sırrına ermiş çiçeklerin kokusunu saklar baharın toprağın renginde.. Maviyi beyaza bulayıp lâlemi açar, Beyazı maviye yamayıp gül'mü bilemem.. Tohumlar ikrardan susmuş Öten yusufcuk mu bülbül mü Utanırım adını diyemem... | |
23 Mayıs 2016, 17:02 | Mesaj No:26 |
Ben bir kedere yaslandım, Yâr/dan düştü, Yara aldı zaman. Güneşin kalbinde telaş, Dilinde besmele. Duaya durdu kırık dökük lehçem, Sesim buslu,bulanık âlfabem. Ben bir şiire yaslandım, Arş-ı âla'dan düştü Aşk. ,, | |
17 Ağustos 2016, 11:51 | Mesaj No:27 |
Utangaç çocuklar ağlardı Gök/yüzünün köhne sokaklarında. Sırça köşklerde büyüyen ukalâlığın Resmini çizerdi âmâ dilenciler. Ben hiç inanmadım O uyduruk masalların mutlu sonlarına. Çaresizliğin masum gözlerinden dökülürken Onca sessiz ve ıssız gerçekler... ,, | |
10 Eylül 2016, 22:42 | Mesaj No:28 |
Fani ömrüm Kırarak büyüdüğüm oyuncak. Çocukluğum kaybolmuş meğer Yıldızları ararken. Ellerimde tutamadım göğü, Düştü hıç/kırıklarımın uçurumundan. Sen,gölgemin kucağında uyuyan sevgili Ne çok acıttın yüreğimi. ,, | |
26 Ekim 2017, 16:07 | Mesaj No:30 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
içimize bazen dostluk tohumları ekilir sen onları.. kimi zaman anlarda kimi zaman vefa arasında kimi zaman yılların içinde biçersin,,,))) |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |