|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 15 Şubat 2022 (13:07), Konuya Son Cevap : 17 Şubat 2022 (15:28). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Şubat 2022, 13:07 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Zeytinyağ Kutusundan Antik Vazo Yapımı)) Zeytinyağ Kutusundan Antik Vazo Yapımı)) Mısır Firavunu Amenhotep yadigarı adeta [emoji4] Mumyalamanin ilk iskeleti böyle oluşturuldu siz bilmezsiniz[emoji1] Sonra süs esyalarina ilham kaynağı oldu Firavun'un sarayında yerini aldı. Müzayededen satın aldım desem inanan olur bence[emoji28] 300 lik vazo ile başladım. Paha biçilemedi henüz Çalışmanın adı da var. "Kusur örten ol"[emoji51] Sübleminal mesaj var. Kusur aramayın yamuğuna hatalarına bakmayın [emoji1] Oda farkında hatalarının[emoji4] Detaylarıyla bu otantik vazo yapımını anlatayım...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
ÖSYM 2025 Sınav Takvimi | ÖSYM'den Duyurular | Mihrinaz | 0 | 13 | 14 Kasım 2024 11:14 |
Hazmedemiyoruz! | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 7 | 73 | 13 Kasım 2024 15:52 |
Kadın İstihdamı | İslamda Kadın ve Erkek | Mihrinaz | 6 | 102 | 11 Kasım 2024 09:33 |
Yeriniz Kişiliğiniz | Kişisel Gelişim ve Psikoloji | Vasat | 25 | 370 | 09 Kasım 2024 23:49 |
Şerefi Gemilerin Sırtında | Serbest Kürsü | Medine-web | 1 | 63 | 02 Kasım 2024 20:04 |
15 Şubat 2022, 13:29 | Mesaj No:2 |
15 Kasım 2011 |
1. 5 litrelik plastik yağ kabı veya su şisesinin alt tabanını ve agiz kismini kesin sonra ağız kısmına doğru şeritler kesin. İnce şeritler yapmayın. 2. Püskül Püskül olan bu şeritleri Zımba ile birbirine tutturun. Vazonun alt gövde bu şekilde kendini belli edecek. 3. Şu gördüğünüz maskeleme bandı ile alt kısmı bantlayin. İşte alt kısım ortaya çıktı. Ağız kısmına da bir plastik bardağın ağız kısımlarını şeritler halinde kesin elinizle form verin. Aynı bantla kutunun ağzına yerleştirin. Bütün kabı bu şekilde sarın. 4. 3 kaşık alçıyı su ile yoğun bir şekilde pürüzsüz olacak sekilde kazirlayin ve elinizle sivamaya başlayın. Elinizi suya batirarak yüzeyde istediğiniz düzenlemeyi yapabilirsiniz. Gelişigüzel her yerine sürdükten sonra 6 saat kurumaya bırakın. 5. İkinci kata derz hazırlayın çok yoğun olmasın dokulu püturlu bir ürün. Bunu uygulayın. Üçüncü defa alçı yaptım ben. İçine de bir miktar alçı döktüm vazoya belli ölçüde ağırlık yapması için. 6. Zımpara ile hafif zimparalayin.islak sungerle bir güzel silin. Korkmayın. 7. İstediğiniz renk akrilik boya ile boyayin. Alt kısımlarına çuval ip sarabilirisniz. Hatta tamamına. Kuruyunca vernikleyin. Buyurun vazonuz hazır. Çiçeklerini koyun.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
15 Şubat 2022, 14:16 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Ne kusuru efendim mıhteşem olmuş paha biçilmez tabi sen yaptın çünkü )
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
15 Şubat 2022, 14:50 | Mesaj No:4 |
15 Kasım 2011 |
Est mazlemelerim vardı ne duruyorum oldu biraz. Siz siz olun hafta sonu veya ev kalabalikken bu işlere girmeyin Sakın kafa yol alın.
15 Şubat 2022, 15:32 | Mesaj No:5 |
15 Kasım 2011 |
Tezgahı kurmuşken devam ediyorum. Sırada "Bana Teneke Deme" isimli modern çalışmamız var
17 Şubat 2022, 12:09 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
3. RAmses dönemine kadar gittik sayende abla. Kap, teneke konserve kutu sizden korkulur Şöyle bir lahit Sandığı yapar içine koyarmışsın gibi gelmedi deil Eline sağlık. Disarda satilanlardan hiçbi farkı yok. Felsefesi bile var. Kusur örten ol şahane. Diyim sana instagramda felan sergile 500 den başlarsin satmaya. Emekçi ev ekonomisine destek hanımların sayıları artsın |
17 Şubat 2022, 15:28 | Mesaj No:7 |
15 Kasım 2011 |
Yeğen sizin cinsin kafa hep böyle çalışıyor demekki iknayim artık ) Kaça satılır, sen böyle yapsan şöyle satsak. Günde kaç tane yapilır.😥😥 Hayır bunları söyleyen adam ticari yetenek olsa gam yemicem😅 Böyle satmalı kâr amaçlı işler hiiiç bana göre olmadı.Yapanlara gerçekten helal olsun diyorum. Ben kafam esti aklima yatti yaparım, zarara girerim, sorana nasıl yaptığımı anlatirim, sadece burda paylaşirim, beğenene hediye ederim. Kimseye de hesap vermem😉 Dedigin fikir iyi. Lahit sandığı yapayım. Ha şöyle bir sarayım.)
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |