|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 25 Şubat 2023 (20:44), Konuya Son Cevap : 25 Ekim 2023 (09:44). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Şubat 2023, 20:44 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Silkelenelimmi? Silkelenelimmi?
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konu Sahibi Esma_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Fetolar bitmez ama! | Taziye-İlan-Selamlaşma | Kara Kartal | 5 | 95 | 21 Ekim 2024 10:49 |
Bulaşık makinasında turşu yapıyoruz | Turşular | Esma_Nur | 0 | 50 | 18 Ekim 2024 23:05 |
Tarifsiz Acımız | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 11 | 299 | 05 Eylül 2024 09:33 |
Yasdayız😭 | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 9 | 217 | 31 Temmuz 2024 13:05 |
TEPKİNİZ NE OLURDU? | Esmanur | Vasat | 3 | 150 | 27 Temmuz 2024 11:42 |
26 Şubat 2023, 01:01 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 |
Allah razı olsun acı gerçekleri bizlere hatırlattığınızdan dolayı. Insan işte... Hırs, kibir ateşin odunu yediği gibi yer insanı. İnsan en ideali yerinden imtihana çekilir derler ya. Bu hal bizlere bunu gösterdi |
26 Şubat 2023, 22:54 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Oysa biz kendi ülkemizdeyiz ama kendi halkımız bile bizi istemiyor. Ne kadar acı. Demekki sorun suriyeli mülteci Afgan deil. Milletin bozulmasını istemediği konfor alanıymış. Allah her yeri sallar kimsenin ağız tadı kalmaz. Allah razı olsun
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
27 Şubat 2023, 13:11 | Mesaj No:4 |
19 Ekim 2008 | Muhteşem tespit.. cümlemizden inşallah
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
24 Ekim 2023, 18:57 | Mesaj No:5 |
19 Ekim 2008 |
Silkelenelim’ mi bu lanetli milletin markası olan hiç bir şeye ama hiç bir şeye tenezzül edip almayalım. Ben bu kez çok krrlıyım geçen şöyle bir bakdım öyle çok şeye el atmışlrki lakin hiç bir şey bizim kardeşlerimizden daha değerli olamaz resmen soykırım oluyor!
24 Ekim 2023, 22:06 | Mesaj No:6 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Şahsen yerli malına sağlam geçiş yapmışım pahaliliginda etkisiyle Biz ev hanımları ihya ediyoruz onların ekonomisini. Tekrar gözden geçirip çek edelim hassasiyetlerimizi.. Gençlerim Allah razı olsun hic haz etmiyorlar yahudi marka içecek, cafeler den. Özellikle şu süreçte ama her daim mazlumdan yana tavırları çok kıymetli. Neden söyledim bunu? Fen lisesinde öğretmen tarih hocası arkadaşım kahrından ölerek bahsetti gençlerin İsrail'e hak verişlerini. Güçlüden yana tavır alışlarını..Her biri zeki zehir gibi çocuklar. Ne ara katillere hak verir oldular. Gençler tarihi de aileden öğrensin lütfen. İnternet bizden önce ulaşıyor. Biz mazlumdan yanayız her ne olursa olsun. Yahudi ürünlerinden daha da tehlikeli olan yahudileşme ve onlara benzeme eğilimlerimizi de gözden geçirelim. Yahudi hurafelerini dinimizin içine sokup, yahudi ürünleri kullanmıyorum demek iki yüzlülük. Gazaba uğrayanların yolundan, her türlü şerrinden, hayrindan, kibrinden, inadindan Rabb'im tüm insanları korusun.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
25 Ekim 2023, 09:44 | Mesaj No:7 |
19 Ekim 2008 |
Malesef Emine hocam:( “zamanında satmışlar topraklarını satmasalarmış! Şimdide bizim diyorlr gibi hadsizce savunmaya geçiyorlar yahudileri.. Geçenlerde bir tanesine baya bir çıkışdım “sosyal medyada aslı astarı olamayan haberlere dalıp yahudinin tarafındamısın? Yazıklar olsun bizlere dedim şu an zulm edilen müslüman kardeşimiz din kardeşimiz kudüsü bekliyorlar tüm dünya müslümanları adına o kdr zülm gördükleri halde terketmediler mescidi aksayı dedim. Ne kadar etkili oldu bilmiyorum gençlerimiz kitap okumayı bırakdı araşdırmayı bırakdı varsa yoksa sosyal medyada vakit geçirmek Allah acısın hayırla hidayet versin hepimize