|
Konu Kimliği: Konu Sahibi cavidan_sultan,Açılış Tarihi: 13 Temmuz 2008 (23:09), Konuya Son Cevap : 14 Temmuz 2008 (13:11). Konuya 24 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Temmuz 2008, 00:39 | Mesaj No:12 | |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | Cvp: Mutlu evlilikler nereye gitti? Alıntı:
Tuhaf , Bu sanırım bayanlardaki GÜÇ dengesi merakını cezbettiğinden olsa gerek, Soytarılarda biraz da aksiyon oldugunu düşündüklerinden olsa gerek Doğrusunu söylemek gerekirse ben de aksiyon ararım ama islami ilimlerle dolu olmasını tercih ederek Lakin yakışıklı olması veya olmaması umrum olmaz İsterse başka hiç birşeyi olmasın | |
14 Temmuz 2008, 00:40 | Mesaj No:13 | |
30Haziran 2007 | Cvp: Mutlu evlilikler nereye gitti? Alıntı:
Ali kafan acıyacak ya ne vuruyon duvarlara İmansız evlilik istediğini kim dedi yaf, ben kevir'in yazdıkalrına bianen yazmıştım ))) | |
14 Temmuz 2008, 00:44 | Mesaj No:14 |
Cvp: Mutlu evlilikler nereye gitti?
aksiyonmu, oda neki?? ben dosya oluşturdum. dosyanın içinde *sabıka kaydı *vukuatlı nüfüs kayıt örneği *6 adet fotoğraf *sağlık raporu *kungfudan siyah kuşak belgesi *üniversite diploması *çalıştığım kurumdan maaş bordrosu *evlilikle ilgili düşüncelerimi anlattığım bir makale *gittiğim cemaatler ve aldığım dini eğitim bu dosya ile kimin kapısını çaldıysak yüzümüze kapandı))
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
14 Temmuz 2008, 00:55 | Mesaj No:15 |
Cvp: Mutlu evlilikler nereye gitti? neydii ??________nolduuuuuuuu ??????? Dine bağlılık: ______maddeye bağlılık Sürekli ve düzenli ibadethaneye gitmek.______tv karşısına geçmek, Övgü ve takdir: ______birbirini yermek Aile üyeleri arasında karşılıklı ruhsal okşamalar içinde olmak._______ruhsal çatışmalar Birlikte zaman: İş, eğlence, yemek gibi çok alanda beraber bulunmak. __belki yemeklerde beraber olmakkkkkbizz kendimize yazık ettik ahhh bi bilsek.....Bunların olmasının temel sebebi tabiki biziz. ancak tv nin bunda tesiri çok büyük kuşkusuz.... onu eve alan ona esir ona kul oldu.ehhh olan olduuu.. mazallah..... | |
14 Temmuz 2008, 00:58 | Mesaj No:16 |
30Haziran 2007 | Cvp: Mutlu evlilikler nereye gitti? O tv. denen mareti mümkünse camdan aşşa atacaksınız!!! Hatta evinize hiç sokmayacaksınız... Geceleri en az bir saat ilimle ilgileneceksiniz ailece....Evde kim varsa size katılacak... Bundan daha muhteşem bir beraberlik , muhabbet düşünemiyorum.. Tv. de ne yaw!!! En fazla haberleri seyredirsiniz olur biter, o da bozuldu gerçi !.. |
14 Temmuz 2008, 01:03 | Mesaj No:17 |
[quote=YAĞMUR] O tv. denen mareti mümkünse camdan aşşa atacaksınız!!! Hatta evinize hiç sokmayacaksınız... Geceleri en az bir saat ilimle ilgileneceksiniz ailece....Evde kim varsa size katılacak... Bundan daha muhteşem bir beraberlik , muhabbet düşünemiyorum.. Tv. de ne yaw!!! En fazla haberleri seyredirsiniz olur biter, o da bozuldu gerçi !.. o tvv eve girseee ben o evden çıkarım wallahaa | |
14 Temmuz 2008, 01:05 | Mesaj No:18 |
30Haziran 2007 | Cvp: Mutlu evlilikler nereye gitti?
Yahuuu ben annemden bile şikayetçiyim... Gerçi annelerden şikayetçi olunmaz bilirim ama yarim yaramdır, yaram yarimdir gibir bir şey... İşten gelir, yemeğimizi yeriz... O tv. başına... Aylar, günler, haftalar.... Hayatta tv.ile o kadar zaman geçirilmesine alışamadım gitti... Açıkçası kanım donuyor :( |
14 Temmuz 2008, 01:10 | Mesaj No:19 |
[quote=YAĞMUR] Yahuuu ben annemden bile şikayetçiyim... Gerçi annelerden şikayetçi olunmaz bilirim ama yarim yaramdır, yaram yarimdir gibir bir şey... İşten gelir, yemeğimizi yeriz... O tv. başına... Aylar, günler, haftalar.... Hayatta tv.ile o kadar zaman geçirilmesine alışamadım gitti... Açıkçası kanım donuyor :( işte ne acı bişiii tv olmasa nolur muhabbet ziyade olur pekişir... ama o varkenee herkes kendi aleminde ........ bu arada almanlar bu melete aptal makinesi derlermiş.. insanı aptallaştırırmış | |
14 Temmuz 2008, 01:12 | Mesaj No:20 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Mutlu evlilikler nereye gitti?
Ali frenler gene patlak,yol kaygan,elim sopalı dikkat et... mesajları sildim umarım tekrarlanmaz...:( |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |