|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Arın,Açılış Tarihi: 06 Eylül 2008 (15:19), Konuya Son Cevap : 16 Ekim 2021 (20:12). Konuya 16 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14Haziran 2014, 09:09 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Erkekler Mutsuz Görünen Kadından Uzaklaşır
Annem derdiki sabırlı ve yumuşak huylu olan kişinin eşi tam tersidir çoğunlukla 50 küsür senelik yaşantımda birbirine uyum sağlayan anlaşabilen çiftleri nadir gördüm der ,biri diğerini anlasın sabretsin ki evlilik yürüsün yoksa mahkemeler boşanma tarafları ile dolar der ..Yastık değişir kader değişmez kaderde varsa hayırsız bir eş nere gidersen git seni gelir bulur der bu sefer annemin yorumları geldi aklıma çok fedakar insanlar tanırım eşi erkeği 1 saniye tahammül edilmezken ona sabreden yüzü acılarda yaşasa tebessüm eden bayanlar tanıdım o insanlar neyin göstergesi acaba yada Allah c.c. erkeklere bayanlardan daha fazlamı değer biçmiş toplumdaki erkeğin yeri bırak toplumu bazı kişiler erkeğe o kadar büyük anlamlar yüklüyor ki sevgi ve saygıyı aşıyor bu erkek ne yaparsa haklı görüyor hoş haksız olduğunu bilsende saolasunlar toplum ve yakınların desteği ısırgan otu gibi bu paylaşım cinsiyet belirtmeden paylaşılması lazımmış
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
14Haziran 2014, 09:56 | Mesaj No:12 | |
Durumu: Medine No : 14300 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | Cevap: Erkekler Mutsuz Görünen Kadından Uzaklaşır Alıntı:
__________________ 'Ve KaLP 'Leri Birbirine Isındıran YanLızca ALLAH 'Dır.. '' [ENFÂL - 63] | |
14Haziran 2014, 10:29 | Mesaj No:13 | |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Erkekler Mutsuz Görünen Kadından Uzaklaşır Alıntı:
| |
15Haziran 2014, 20:23 | Mesaj No:14 | |
Durumu: Medine No : 43 Üyelik T.:
03 Temmuz 2007 | Cevap: Erkekler Mutsuz Görünen Kadından Uzaklaşır Alıntı:
Erkek ne yapsa yakışır, kadına susmak sinmek kölelik yakışır. Fikrini topluma mal eden erkek egemen safsataları üreten ataları Allah bildiği gibi yapsın kadınların halini gördükçe beddua sevmem ama beddua etmekten de geri kalmam. Adam gibi Adam olan erkeklerimize can kurban. Adamlıkla alakası olmayanlar size Kurban | |
15Haziran 2014, 20:44 | Mesaj No:15 |
Cevap: Erkekler Mutsuz Görünen Kadından Uzaklaşır
kalp kırdıktan sonra gülmek zor... Bir adım gelse on adım ama anlamazlar
| |
15Haziran 2014, 20:48 | Mesaj No:16 |
Cevap: Erkekler Mutsuz Görünen Kadından Uzaklaşır
sana katılıyorum serpil kardeşim duygularıma tercuman oldun dualarda buluşmak dileğiyle...
| |
16 Ekim 2021, 20:12 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Kadın neden mutsuz peki? Kadına sorun neden mutsuz evlenmeden önce anlayamadım demiş, evlenirken vaadler sıralı evlenince şimdi ki durum farklı veridğim sözleri uygulayamacağım! O zaman söz verme neden söz veriliyor dk 1 gol 1 evliliğin ilk aşamasında verdiğin sözü tutmasan o kadının sana karşı tutumu ne olur? Yediği önünde yemediği arkasında demeye başlarlar. Açda bırakın tam olsun siz kadına ewlenirken vaad ettiklerinizin önünü kaparsanız kadında içine döner mutsuz enerjisi düşük bir insan haline gelir. İki taraf içimde geçerli evlenmeden önce gayet pozitifti ne oldu buna demeden önce herkes kendini yoklasın. erkekler 40 yaşına kadar ergendir ben demiyorum psikoloji uzmanı diyor. Her neyse başlık her iki tarafıda kapsar öyle kişiler tanıyorum mutluluk vampiri gibiler adeta bu tipler ömür törpüsü!
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |