|
Konu Kimliği: Konu Sahibi AŞK'ÜL İSLAM,Açılış Tarihi: 21 Şubat 2009 (17:36), Konuya Son Cevap : 28 Eylül 2018 (10:10). Konuya 16 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Kasım 2010, 00:27 | Mesaj No:11 | |
Alıntı:
ALLAHIM senden razı olsun abi çok doğru küçükken beynini yıkamak daha iyi boşuna dememişler ağaç yaşken eğilir diye.....
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | ||
22 Kasım 2010, 12:50 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 |
Bizim mahalle camisine cocukları almıyorlar, ses yapıp yaşlı cemaatin başını ağrıtıyorlarmıs .) Sonra aralarındaki zavallı konusmalara sahit olursunuz, oğlum falan yasa geldi ama camiye namaza getiremiyorum diye. Be müslüman sen baskasının cocuğunu istemezsen Allah senin cocuguna nasip eder mi .) Ben cami cemaati olmaktan öte camiye gelenlerin cocuklarını oynatan kisi olmayı cok isterdim .) Cok nirvana bir istek mi bilmiyorum ama camilerin arka bahcelerine minicik bir park hayal etmisimdir. Abdulmelik Hocam sizin camiye gelen cocukları oynatabilir miyim
__________________ Bismillah diyerek... |
22 Kasım 2010, 15:46 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 5710 Üyelik T.:
18 Aralık 2008 |
beni deli eden camilerin süsleri. çok amaçlı salon yada konferans, seminer gibi eğitim amaçlı kullanımı hiç hayal edemiyorum. Bence camilere yardımda bulunmak yerine fakirlerin karnını doyurun. yardımlarınız fanas olup duvarlara yapışıyor, çinicilik olup duvarları süslüyor. |
22 Kasım 2010, 20:15 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
pekiiii ecdadımız o muhteşem camiileri nie yaptı o zmn bence müslümanlar en guzel yerde olmalı ALLAH (cc) güzeldir ve güzeli sever arkadslar camiler ne kdr bakımlı ihtişamlı olursa o kdr ilgi çeker belkıde ilham verir camiilere yapılan yardım asla gereksiz değildir .Fakirinide doyur camiinede yardım et Camiler bizim kutsal mekanlarımızdır o eskıdenmiş altı toprak üstü hasır mescidler şu an öyle bir zmndayız ki cemaat toplamak için sürekli güzellikler icat etmelıyız benım fikirlerim bunlar
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
23 Kasım 2010, 01:23 | Mesaj No:15 | |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Alıntı:
tabii ki.çocukları rahatsız etmesinler diye büyükler dışarıı zaten camiye gelen kesim,el ayaktan düşmüş yaşlılar.ya gelinden kaçar yada ev soğuktur.onlardan hayr gelmez. çocukların hakkı bu. + 13 yıldır bulunduğum camiideyım.13 yıl önce camiye aldığım çocuklar şimdi cemaatimdir Allaha şükür.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | |
06 Mart 2017, 19:32 | Mesaj No:16 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Hanimların abdest bölümleri,lavaboları caminin bir parcası degilmis gibi, korku filimlerini aratmayacak kadar en gizbe yerlerine yapilmadıgı bir camii ..Hanimlar bölümüne çıkmak icin kapı aramak zorunda kalmadıgımız, yada erkeklerin şadirvanindan geçmedigimiz bir camii. Ve her haliyle temiz bir cemaat...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
28 Eylül 2018, 10:10 | Mesaj No:17 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |