|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seleme,Açılış Tarihi: 06 Aralık 2007 (00:55), Konuya Son Cevap : 21 Ekim 2020 (20:17). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Aralık 2007, 00:55 | Mesaj No:1 |
Ah şu Öğretmenler 'Hepsi Aynı' Ah şu Öğretmenler 'Hepsi Aynı' HEPİNİZ AYNISINIZ ÖĞRETMENİM Bunu sinavda sorarım...! Ben bunlari zaten biliyorum! Buna benzer sorular üniversitede sık sık çıkar. Bi insan söyleneni bidefa da anlar Afedersiniz siz aptalmisiniz?? Arka taraf konusmayi kesin! N'oluyor orda!! Bunun hesabini sinavda sorarim! Burayi dikkatli dinleyin. Bi çok ögrenci burda hata yapar! Konusmak isteyen disari çiksin! Kapi açik Sizi zorla getirmiyolar buraya!! Istemiyorsan gelme! Kimler ödevi yapmadi. Ödevleri yapmadan gelmeyin. Bizim zamanimizda velilerimiz eti senin kemigi benim derlerdi! ( Sinavda ) Kimse kimseye bakmasin. ( Sinavda ) Su andan itibaren herkes birbiriyle küs! ( Sinavda ) Kopya çekeni yakarim. ( Sinavda ) Oglum/Kizim bi daha görmeyim. ( Sinavda ) Oglum/Kizim kagidini ver. Beni aptal yerine koymayin. Ben ögrenciyken hiç kopya çekmezdim. ( Bir Soru Çözerken ) Oglum/Kizim kaç defa söylicem orasiöyle degil!!! ( Tahtada Bir Soru Çözerken ) Yanlis otur yerine! Bu konuya fazla girmeyelim ileride göreceksiniz. Sinava iyi çalisin. ( Nöbetçi Ögretmenler ) Oglum/Kizim hadi sinifiniza geçin ziliniz çaldı. ( Derse Geç Kalinca ) ilk zil ögrenciler içindir ikinciside bizim[ için! Git Müdür yardimcisindan izin kagidi al! Çik disari! Siz evinizde de mi böylesiniz. Tahtayi silin. Neden çalismadiniz. ( Her Hangi Bir Ögrenciye ) Dersleri serdin. Artik hiç çalismiyorsun. Kafana tebeşiri yersin Yerdeki pislikleri hemen temizleyin O cep telefonu hemen buraya gelsin. Dersde yemek yasak kaç kere söleyeceğim. Tenefüse çıkmıyorsunuz. Hepinizi bırakıcam. Eğer doğru düzgün not tutup terbiyeli olursanız hepiniz geçersiniz. Olm kahvedemi oturuyorsun doğru otur. Uyuyun siz uyuyun hepsi sınavda çıkıcak. Not tutmayanları ben bi not alim. Olm Kamer.... Velin yarın gelicek Kitabı defteri olmayanlar hemen çıksın. -ALINTI-
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
Konu Sahibi Seleme 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Üniversiteli Bayanla Geçinme Sanatı | İslamda Kadın ve Erkek | mehmet akif2 | 20 | 9551 | 20 Mayıs 2009 19:42 |
Üniversiteli Erkekle Geçinme Sanatı | İslamda Kadın ve Erkek | mehmet akif2 | 1 | 2422 | 20 Mayıs 2009 19:35 |
A.Hakan'dan Döneklik Konferansı | Serbest Kürsü | kurtmehmet | 4 | 2350 | 10 Mayıs 2009 20:54 |
Hanefi Mezhebi: İslamda Kazanç | Zekat-İnfak | Seleme | 0 | 2306 | 19 Nisan 2009 04:52 |
Hanefi Mezhebi: Alışveriş | İlmihal Bölümü | Seleme | 0 | 2376 | 19 Nisan 2009 04:51 |
06 Aralık 2007, 01:04 | Mesaj No:2 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Ah şu Öğretmenler 'Hepsi Aynı' Bu konuya fazla girmeyelim ileride göreceksiniz. güzeldi |
06 Aralık 2007, 13:57 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Ah şu Öğretmenler 'Hepsi Aynı' Arka taraf konusmayi kesin! Eheheheeeee artık bunu duymak istemiyorum..
__________________ Bismillah diyerek... |
13 Aralık 2007, 00:34 | Mesaj No:6 |
Cvp: Ah şu Öğretmenler 'Hepsi Aynı' Ecrin Hocam demek ki grubun ele başı senmişsin
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
13 Aralık 2007, 00:38 | Mesaj No:8 |
Cvp: Ah şu Öğretmenler 'Hepsi Aynı' O zaman başlığı değiştireli ''ah şu öğrenciler hepsi aynı''
14 Ocak 2008, 21:58 | Mesaj No:10 |
Cvp: Ah şu Öğretmenler 'Hepsi Aynı'
Bazıları artık değişti galiba... Arka tarafda konuşma olunca -Arka taraf eğleniyormuyuz... ben oldum mu genelde cevap veririm cevabım evettir sonunda tahtaya kalkarım ama olsunn yada -Arka taraf muhabbet iyi galiba kantinden çay, kahve ne istersiniz :D buna cevap vermem o anda çok kızmış oluyo yada... -Arka taraf oğluuuuummmmm!!! -Buyrunn Hocam... -Arkadaşınla kouşman nerde kaldıysa kes tenefüste devamm edersin yada çıkın dışarı biraz hava alın konusun gelin...Hatta çıkmışken müdürün yanına da bi uğrayınn özlemiştir sizi :D aklıma şimdilk bunlar geldii konuyu okuyunca konuyu yazan kişiye teşekkür ederim efendim | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |