|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KalbinNûru,Açılış Tarihi: 16Haziran 2007 (20:34), Konuya Son Cevap : 02 Aralık 2023 (23:57). Konuya 215 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Kasım 2013, 17:48 | Mesaj No:121 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :)
Küçük cocuk dedesinin kucağında otururken birden ; Dedeciğim! Gözlerini Bir Yumsana der. -Neden yavrucum. +Annem Geçenlerde "Deden Gözlerini bi yumsa çok zengin olacağız" diyordu da |
27 Kasım 2013, 21:15 | Mesaj No:122 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :) Karı-koca birlikte tatile çıkarlar.Gittikleri yerde kamp kurarlar... Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar. Bir kaç saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır.Adam uyku sersemidir; Güzel bir rüyadan uyandırıldığı için biraz kızgındır: "Ne oldu, ne istiyorsun?" diye sorar. Karısı: "Yukarıya bak ne görüyorsun söyle." der... Adam gökyüzüne bakar ve yanıtlar: Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte bir sürü yıldız görüyorum, ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız görüyorum. Karısı tekrar sorar: Peki bu sana neyi gösteriyor? Artık uykusu iyice kaçan adam biraz düşünür ve yanıtlar: -Teorik olarak Allah'ın kudretini ve bizim acizliğimizi görüyorum -Felsefi olarak evrenin sonsuzluğunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum. Gibisinden bir sürü şey söyler... -Niye sordun bunu bana? Sana neyi gösteriyor? Kadın: -Necati çadırımızı çalmışlar ...
__________________ |
28 Kasım 2013, 14:03 | Mesaj No:123 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :) ÇOK GÜZEL
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
28 Kasım 2013, 20:43 | Mesaj No:124 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :) Hasankaleli Fevzi Emi, oturmuş arkadaşlarıyla cinler periler üzerine sohbet ederlerken, dinleyenlerden biri muziplik amacıyla, gidip bir çarşafa bürünmüş; elini, kolunu sallaya sallaya ortaya çıkmış. Fevzi Emi, hayaleti görünce Mehmet'e seslenmiş: -"Ula Mehmet oku!" Mehmet, bildiği bütün duaları okumuş, nafile hayalet daha da hızlanarak üzerlerine gelmiş. Fevzi Emi bağırmış: -"Ula Mehmet ohuma, dur! Bu ohudukça gudurir!"
__________________ |
10 Aralık 2013, 19:33 | Mesaj No:125 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :) Aşırı sinirli biri,havalimanında bavul kabul bankosundaki etmediği hakareti bırakmamış. Müşterinin abartılı davranışı karşısında,banko memuru sakin ve nazik davranıyor,hiç cevap vermeden işine devam ediyormuş Adam işi bitip, gidince bir arka sıradaki müşteri: -sizi tebrik ederim.demiş memura,hiç tahrike kapılmadan, nezaketinizi sürdürdünüz.Ama bu kadarı da fazla.Yapabileceğiniz birşeylerde olmalı. demiş Olmaz olurmu ,tabiki var,efendim.demiş memur gülümseyererek, -kendisi new york a gidiyor,Bavulları ise Bangkoka !..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
22 Aralık 2013, 17:39 | Mesaj No:126 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :) Köylüler aralarında söz birliği etmişler,köyün imamına bir şaka yapmayı kararlaştırmışlar.Numaradan köylünün biri ölmüş,cenazenin yıkanması için hocayı çağırmışlar.Hoca cenazeyi yıkamak için içeri girmiş, kapıyı kapamış.Yarım saat geçmiş...Bir saat geçmiş...İki saat geçmiş..Herkesi bir merak sarmış. Her ölüyü 15 dakikada yıkayıp paklayan hocaya ne oldu? İki buçuk saat sonra Hoca Efendi kan ter içinde dışarı çıkmış.Hemen koşup sormuşlar: Hoca Efendi ne oldu? Hoca kızgın: Yarı ölü, yarı diri insanları bana yolluyorsunuz, işini bitirip,ruhunu teslim ettirinceye kadar canım çıktı!
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
24 Aralık 2013, 17:16 | Mesaj No:127 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :) Kadının biri vefat etmiş cenaze namazı kılınmış. -Cemaat tabutu sırtlamış tam camiden cenazeyi çıkartacaklar tabut caminin kapısına carpmış. Tabuttan bir inilti duyulmuş tam acmışlar tabutu öldü sanılan kadın yaşıyormuş. -Hemen hastaneye götürmüşler ve kadın 10 sene daha yaşamiş 10 sene sonra kadın ölmüş. Yine aynı camide cenaze namazı kılınmış tam tabutu cami kapısından çıkartacaklar. -Kadının kocası Kapının yanına gelmiş. -Gözünüzü seveyim kapıya dikkat edin ! |
24 Aralık 2013, 19:35 | Mesaj No:128 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :) Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
18 Ocak 2014, 18:19 | Mesaj No:129 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :)
Erzurumlu Dede Uçağa Binmiş Uçak Havalanmış Biraz Gittikten Sonrada Dede Kalkmış Lavaboya Gitmiş Abdest Almış Hostesi Çağırmış Gızım Bitene Seccede Ser Namaz Gılacam Demiş Hostes Şaşırmış Ne Diyon Dede Burda Namaz Kılınmaz Demiş Dedenin Hersi Çıkmış Başın Acıh Dodağın Boya Geymişsen Gıssa Etegi Bene Fetvami Verirsen Get Şoföre De Uçaği Gıbleye Çevirsin!... ))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
14 Şubat 2014, 14:06 | Mesaj No:130 | |
Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :) Alıntı:
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | ||
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |