|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seleme,Açılış Tarihi: 10 Ocak 2008 (18:51), Konuya Son Cevap : 17 Temmuz 2012 (14:55). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Ocak 2008, 18:51 | Mesaj No:1 |
Gülmesenizde Olur Gülmesenizde Olur -Cerenin sana selami var? - Hangi Ceren'in? - Tencerenin - Saatin çalisiyo mu? - Evet - Benimkine de iş bulsana... - Tarti neden tartmamis? - Çünkü üzerinde anti-tartar dişmacunu varmis.. -En hizli sayi hangisidir? ] - Niye? - Onun arabasi var... Yerin kulagi var benim de kulagim var... - Ben yer miyim ? hayir yemem... ölsem de gam yemem çünkü oruçluyum adam, Hindistan sokaklarında gezerken balkonun birinden başına budaheykeli düşmüş. "başıma buda mi gelecekti" demiş.. simdi bu havai fişekleri hawaii den mi atıyorlar? -Sibel -hangi Sibel??? -decibel... -abi sana hakkı'nın selamı var. -hangi hakkı'nın? -tüyü bitmemiş yetim hakkı Adam bilgisayar basinda uyuyakalmis. Ertesi gun nezle olmus. Neden? Windows acik kalmis[ Allah bana "Yuru Ya Kulum" dedi. - Arabayi sattim
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
Konu Sahibi Seleme 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Üniversiteli Bayanla Geçinme Sanatı | İslamda Kadın ve Erkek | mehmet akif2 | 20 | 9771 | 20 Mayıs 2009 19:42 |
Üniversiteli Erkekle Geçinme Sanatı | İslamda Kadın ve Erkek | mehmet akif2 | 1 | 2441 | 20 Mayıs 2009 19:35 |
A.Hakan'dan Döneklik Konferansı | Serbest Kürsü | kurtmehmet | 4 | 2371 | 10 Mayıs 2009 20:54 |
Hanefi Mezhebi: İslamda Kazanç | Zekat-İnfak | Seleme | 0 | 2325 | 19 Nisan 2009 04:52 |
Hanefi Mezhebi: Alışveriş | İlmihal Bölümü | Seleme | 0 | 2407 | 19 Nisan 2009 04:51 |
10 Ocak 2008, 22:46 | Mesaj No:2 |
Cvp: Gülmesenizde Olur
Böyle kötü espirilerin analizi nasıl olur bilmem ama... Adamın saati çalışıyormuş diğeride benimkinede iş bul demiş.(Bu da saçma oldu)yani çalışmak eylemi iki anlamda kullanılmış.Biri bir işte çalışmak diğeri de herhangi bir aletin devir yapmadan düzenli çalışması. Evet bu açıklamalara gülebilirsiniz
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
11 Ocak 2008, 08:19 | Mesaj No:3 | |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Gülmesenizde Olur Alıntı:
kusura bakma kardeşim.. yanlış okumuş yani çalıyormu diye okumuşum.. grip beni bu kadar etkiledimi yaw yanlış okudum..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. | |
14 Ocak 2008, 21:51 | Mesaj No:4 |
Cvp: Gülmesenizde Olur
Bu espirileri adamı kalbten götürür mazAllah :P Ama emeğe saygı duyuyorum... İnş. gerçek hayatta da böyle espiriler yapmıyorsunuzdur...Genel olarak diyortum yanlış anlaşılmasın da... | |
14 Ocak 2008, 22:45 | Mesaj No:5 |
Cvp: Gülmesenizde Olur Ben yapmasamda öğrencilerim bu tarz espirilerden çok hoşlanıyorlar.Bazen gülmek zorunda kalıyorum )
17 Temmuz 2012, 14:55 | Mesaj No:6 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Gülmesenizde Olur Alıntı:
Bu sıcak yaz gününde klima görevi gördü
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |