|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seleme,Açılış Tarihi: 24 Şubat 2008 (11:04), Konuya Son Cevap : 01 Şubat 2009 (03:39). Konuya 10 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Şubat 2008, 11:04 | Mesaj No:1 |
Bu Ne Göbek:)) Bu Ne Göbek:)) Bu Ne Göbek ? insanı uyuz eden bir sorudur "bu ne göbek?" iste bu soruya verilebilecek cevaplar + bu ne göbek - sana ne? ben mutluyum, göbek mutlu. + bu ne göbek -sorma ya, göbek kemiklerim fazla iri de... + bu ne göbek - ****bolizma meselesi koçum . + bu ne göbek - zengin gösteriyor dimi + bu ne göbek - la havle vela kuvvet, can simidi bu can simidi. + bu ne göbek - onu bulamayanlarda var , şükret yaradanina. + bu ne göbek - göbek değil o , gaz yaptı midem. + bu ne göbek - sabah 2 litre su içtim olum. + bu ne göbek - dalga geçme amca oğlu , gastrit var. + bu ne göbek - hayrola, şekilciyiz galiba??? + bu ne göbek - ben büyüttüm onu aslanım , bana mi gösteriyorsun? + bu ne göbek - çok beğendiysen sana da yapalım bir tane. + bu ne göbek -böyle? -ya sorma, bizim bi arkadaşın göbeği aslında, askere giderken emanet bıraktı bana...ben de kıramadım tabi, içtimada yük olucakti zavallıya... + bu ne göbek - nazar etme ne olur , ye ve iç seninde olur. + bu ne göbek - vücut yaptım , manyak karin kası falan ; bırakınca sarkma yaptı. + bu ne göbek - onun da duyguları var. lütfen. + bu ne göbek - bütün sene öSS ye çalıştım ben tamam mı? üzerime gelme bunalımdayım! + bu ne göbek - su çok faydalı dediler,iste faydası... + bu ne göbek? - o benim varoluşçu tarafım bir nevi dışavurum -abi iyi misin -ben büsbütün bambaşka bir adam oldum Salih! + bu ne göbek? - sana ne dümbelek
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
Konu Sahibi Seleme 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Üniversiteli Bayanla Geçinme Sanatı | İslamda Kadın ve Erkek | mehmet akif2 | 20 | 9602 | 20 Mayıs 2009 19:42 |
Üniversiteli Erkekle Geçinme Sanatı | İslamda Kadın ve Erkek | mehmet akif2 | 1 | 2427 | 20 Mayıs 2009 19:35 |
A.Hakan'dan Döneklik Konferansı | Serbest Kürsü | kurtmehmet | 4 | 2356 | 10 Mayıs 2009 20:54 |
Hanefi Mezhebi: İslamda Kazanç | Zekat-İnfak | Seleme | 0 | 2311 | 19 Nisan 2009 04:52 |
Hanefi Mezhebi: Alışveriş | İlmihal Bölümü | Seleme | 0 | 2389 | 19 Nisan 2009 04:51 |
24 Şubat 2008, 20:17 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Bu Ne Göbek:)) - belgin hiçmi yemiyorsun çok zayıfsın.. - yemek yiyorum ama kilo alamıyorum.. - kız biraz ye.. - yiyorum ama kilo alamıyorum sizene hem ben çok memnunum
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
01 Şubat 2009, 00:18 | Mesaj No:6 |
Cvp: Bu Ne Göbek:)) + bu ne göbek -böyle? -ya sorma, bizim bi arkadaşın göbeği aslında, askere giderken emanet bıraktı bana...ben de kıramadım tabi, içtimada yük olucakti zavallıya... | |
01 Şubat 2009, 00:26 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 5753 Üyelik T.:
20 Aralık 2008 | Cvp: Bu Ne Göbek:)) + bu ne göbek - onun da duyguları var. lütfen. bu aralar kılo aldım banada soruyor cevremdekıler _hamıle mısın? _hayır canım rahatıma sıstım dıyorum bozulup kalıyorlar delı olurum bende sanane yahu
__________________ .............................................. |
01 Şubat 2009, 01:13 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 5710 Üyelik T.:
18 Aralık 2008 | Cvp: Bu Ne Göbek:)) + bu ne göbek - zengin gösteriyor dimi en güzel cevap bu bence, bütün değerleri değiştiriş denemsi. zenginlik hayali) zenginler sizin kadar göbekli olmaktı hayalim. |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |