|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seher Yeli,Açılış Tarihi: 08 Mart 2008 (16:58), Konuya Son Cevap : 30 Kasım 2012 (17:08). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Mart 2008, 16:58 | Mesaj No:1 |
sonuna kadar okuyunnnn... sonuna kadar okuyunnnn... > Adam oglunun odasinin onunden gecerken hayretle bakakaldi.. Yatagi > guzelce toplanmisti ve odasi hic olmadigi kadar derli toplu > gorunuyordu. Sonra adam yastigin uzerine birakilmis mektup zarfini > fark > etti. Uzerinde "Babama" > yaziyordu. > Aklindan gecen bin bir kotu dusunceyle mektup zarfini acti ve titreyen > elleriyle mektubu okudu: > > Sevgili baba; > Sana bu satirlari derin bir pismanlik ve uzuntu icinde yaziyorum. > Kiz arkadasimla kacmak zorundaydim cunku seni ve annemi yasanacak > rezaletten uzak tutmak istedim. > Gercek tutku ve aski ben Sedef'le buldum ve o oyle tatli ki anlatamam... > Sunu biliyordum siz onun vucudunun her yerine taktigi kupeleri, > derisine islettigi dovmeleri, kendine has o cilgin giyim tarzini > asla > ama asla onaylamayacaktiniz ve tabi benden cok buyuk olmasi da bir > sorundu. > Fakat benim icin bunlar degildi gercek tutku ve gercek ask... > Baba Sedef hamile! > Sedef'in dedigine gore cok mutlu olacagiz. Ormanda kendine ait bir > karavani ve tum kis yetecek kadarda yakacagi var. Bir suru cocuga > sahip > olma dusuncesi ruyalarimizi susluyor. > Sedef benim gozlerimi esrar gercegine acti ve artik biliyorum ki esrar > kimseye zarar vermez. Esrar yetistirecek ve insanlara pazarlayacagiz ve > yine bu sayede ihtiyacimiz olan kokain ve extasieye ulasacagiz. > > Artik tam anlamiyla bilime yalvariyoruz dualar ediyoruz su AIDSin > caresi bulunsun ve Sedef sagligina kavussun diye... O kesinlikle > iyilesmeyi hak ediyor. > > Endiselenmeyi birak baba ben 15 yasindayim ve kendi basimin caresine > bakabilirim. Eminim birgun geri donecegiz ve sen kendi torunlarini > taniyacak, seveceksin. > > Oglun Cahit > > > NOT: Baba yazdigim mektubun tek kelimesi bile dogru degil. Ben > Fatih'lerdeyim. Sadece sana; masamin uzerinde seni bekleyen karneden > daha kotu seylerin oldugunu hatirlatmak istedim.;)))
__________________ Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!! | |
Konu Sahibi Seher Yeli 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
20 kuruş (Bir İmamın İmtihanı) | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | maşuk | 3 | 2724 | 18 Nisan 2009 13:08 |
pc leşmiş insanlar | Serbest Kürsü | Seher Yeli | 0 | 1964 | 17 Nisan 2009 16:34 |
İmanın tadına varmak için… | Adap-Edep-Ahlak | Seher Yeli | 0 | 2085 | 15 Nisan 2009 19:45 |
Tüm kötülüklerden Allah’a sığınmanın sırları! | Adap-Edep-Ahlak | İLAHİ AŞK | 1 | 2070 | 15 Nisan 2009 19:43 |
Allah’la aramızı nasıl düzeltiriz? | Adap-Edep-Ahlak | Kara Kartal | 5 | 2281 | 15 Nisan 2009 19:37 |
08 Mart 2008, 18:35 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: sonuna kadar okuyunnnn... zamane çocukları işte.. insan ne diyeceğini bilmiyor... ama kesin babasının kalbine inecekti..Allah korusun.. Rabbim hayırlı evlat versin..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
30 Kasım 2012, 16:58 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: sonuna kadar okuyunnnn...
bu çocuk taam dayaklık yani ,böylee şaka mı yapılırr yaaa
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
30 Kasım 2012, 16:59 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: sonuna kadar okuyunnnn... bizimkıler kaldıramaz bu şakaları
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
30 Kasım 2012, 17:08 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 20729 Üyelik T.:
09 Ekim 2012 | Cevap: sonuna kadar okuyunnnn... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |