|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 18 Mart 2008 (17:05), Konuya Son Cevap : 18 Ocak 2009 (23:13). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Mart 2008, 17:05 | Mesaj No:1 |
Tedi Tütü İt Tedi Tütü İt Çocuk peltekmiş.Öğretmeni tahtaya kaldırmış ve tahtada ki ''kedi sütü iç'' yazısını okumasını istemiş. Çocuk ''tedi tütü it''demiş. Öğretmen bağırmış ve doğru söyle demiş. Çocuk yine ''tedi tütü iç demiş'' demiş. Öğretmen acayip sinirlenmiş dövmüş ve ''doğru oku dedim sana şunu''demiş. Çocuğun artık canına tak etmiş ve ''lan tedi ittene tu tütü'' demiş. | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2906 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3647 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3290 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7836 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7297 | 02 Ekim 2012 21:16 |
18 Mart 2008, 21:41 | Mesaj No:3 |
Cvp: Tedi Tütü İt okuldayken bu fıkrayı skeç olarak canlandırmıştık. Ecrin editörüm teşekkürler....
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
18 Mart 2008, 23:18 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 27 Üyelik T.:
16Haziran 2007 | Cvp: Tedi Tütü İt
niye ben geldim.şakar olduğum için mi sağolsun maşuk abi izah etmişti de anlamıştım. bu bana salak-------mı,sakar-----------mı,sakat--------------mı,savşak--------------mı mıııı mııııııııııııııııııııııı demek istedi anlamamıştım. sözlüğe baktım yohhhhhhhhhhhhhhhh başeditöre sordum yohhhhhhhhhhhhhhhhh maşuğa sordum şirinmişim demekmiş |
18 Ocak 2009, 23:09 | Mesaj No:7 |
Cvp: Tedi Tütü İt
laf tedilerden açılmışken, babannem ara ara bu fıkrayı anlatır: zamanın birinde bir köyde 3 bekar kız varmış.üçüde peltekmiş, bu kızlara görücü geldiklerinde hep konuştukları için görücüler kalkıp giderlermiş.yavaş yavaş evde kalma tehlikeleri belirince anneleri bi öğüt vermiş:bakın misafirler gelince kimse konuşmayacak, size soru sorsalarda cevap vermeyeceksiniz demiş.kızların 3 ü de tamam demişler. sonra görücüler gelmiş.kızların anneleride yoğurt için süt mayalamış.bir kenara koymuş.görücüler kahvelerini içerken o süte bir kedi yanaşmış. kızlardan birincisi:tedi tütü daladı demiş. ikincisi:kız annem tana ne dedi demiş. üçüncüsü de :dilli düdük durumududu.. tabii, görücülerde kalkıp gitmişler
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |