|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 15 Mart 2022 (14:02), Konuya Son Cevap : 17 Mart 2022 (16:22). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Mart 2022, 14:02 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Unutulmaz Efsane Film Replikleri Unutulmaz Efsane Film Replikleri Ne güzel olurdu değil mi? Yanlış bildiğimiz her şeyi unutsak, sadece doğrular kalsa. Şahsiyet Gülümseyen insanların hiç acı çekmediklerini düşünme. Onlar sadece acının kendilerini kontrol etmesine izin vermiyorlar. Aşk Sarhoşu Adalet dediğin nefsi müdafaa. İntikam ise geç kalmış bir nefsi müdafaa… Şahsiyet Kitap okur musunuz Bay Anderson – Okumuyorum. Eksikliğini de hiç hissetmiyorum. – Ama biz hissediyoruz Bay Anderson |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
The Tover/Kule | Film Kutusu | Kara Kartal | 1 | 16 | 21 Aralık 2024 12:50 |
Bakanların işini Esra Erollar yapıyor | Hafta'nın Konusu | Kara Kartal | 0 | 19 | 21 Aralık 2024 12:38 |
Beğendiremiyoruz | Kara Kartal/Kişisel | Kara Kartal | 10 | 120 | 16 Aralık 2024 15:47 |
Bu nasıl çorap kokusu dayı=) | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 3 | 65 | 14 Aralık 2024 18:04 |
Hep Otuz üç Yaşında Teaser | Film Kutusu | Kara Kartal | 0 | 46 | 14 Aralık 2024 13:04 |
15 Mart 2022, 14:03 | Mesaj No:2 |
03 Şubat 2018 |
Neden savaşlar oluyor biliyor musun? Çünkü, dünya insansız başladı ve de onsuz bitecek. Hayat Güzeldir Bende bir resmi bile yok… O sadece hafızamda! Titanic Bir kuşu aldın, iyileştirdin, sonra da uçmayı öğrettin. Nasıl ayrılacaksın. Ayla Sanki çok ömrümüz varmış gibi beklemeyi öğretiyor hayat bize… Piyanist Olağanüstü şeyler gördüm… Çözemediğim tek gizem kalbimin neden hala senden vazgeçmediği… Sihirbaz |
15 Mart 2022, 14:05 | Mesaj No:3 |
03 Şubat 2018 |
Mathilda : Hayat her zaman mı böyle zor, yoksa sadece çocukken mi ?” Leon (1994) Cinayet… Pardon! Cinayet mi dedim. Evlilik diyecektim. Ama bilirsiniz ki, düşününce ikisi de benzer süreçlerdir. Katılımcılar birbirlerini tanır ve bittiğinde biri ölmüştür. Sherlock Hayat aldığımız nefes sayısı değildir, nefesimizi kesen anların toplamıdır . “Hitch” ”Beynime bir silah daya ve duvarları beynimle boya.” Fight club (1999) Eğer senden nefret edersem dünyada sevebileceğim kimse kalmaz. ”The Man From Nowhere” Gülersen, bütün dünya seninle birlikte güler… Ağlarsan tek başına ağlarsın. “Oldboy” |
15 Mart 2022, 14:09 | Mesaj No:4 |
03 Şubat 2018 |
Bazılarının tesadüf dediği şey bana göre sonuçtur. Başkalarının fırsat dediği şey bana göre maliyettir. “The Matrix” “Ya iyi olarak ölürsün, ya da kötüye dönüşecek kadar uzun yaşarsın.” The Dark Knight (2008) Uzunca süre maske takarsan altındaki kişiliği de unutursun. “V For Vendetta” Bout de Souffle (1960) – ”Frenleri kullanma; arabalar gitmek için yapılmıştır, durmak için değil! ” Hayatının amacını, mutlu olduğun yerde ara. “Her Çocuk Özeldir” O Brother Where Art Thou (2000) – ”İnsan kalbinin içinde mantık arayan avanaktır.” Deliler mükemmel dava konularıdır. Konuşurlar ama kimse dinlemez. ”Zindan Adası” Hayatım Sana Feda (1970) – ”Kibir, bele bağlanan taş gibidir. Ne uçabilirsin, ne yüzebilirsin.” Kişi özünü asla değiştirmez, etrafındakileri başka birisi olmaya ikna edebilir ama kendini asla. ”Olağan Şüpheliler” |
15 Mart 2022, 14:10 | Mesaj No:5 |
03 Şubat 2018 |
Sırf zenci diye, birinin güzel bir araba kullanması onu çaldığı anlamına gelmez. Tamam, ben bunu çaldım ama zenci olduğum için değil. ” Siyah Giyen Adamlar 3″ Kalbindeki nefretle yaşayamazsın. İçin için yer seni. Şu hayatta biraz olsun huzur bulmak gerek. ”Dexter” Dead Poets Society (1989) ”Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir.” Afrikada bir anne çocuğuna “tabağını bitir” diye bağırana kadar, dünyanın bütün tabaklarını kırmak istiyorum. “Morgan Freeman” |
15 Mart 2022, 21:21 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Tam olarak fark neydi? Kendi kendine düşündü; hangi insanların çizgili pijama, hangilerinin üniforma giyeceğine kim karar vermişti?” Çizgili Pijamalı Çocuk
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
16 Mart 2022, 00:28 | Mesaj No:7 |
03 Şubat 2018 |
“yoruldum, patron. yollarda yağmurda ki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum. yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım. nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söyleyecek biri. insanların birbirine kötü davranmasından bıktım. her gün dünyada hissettiğim ve duyduğum acılardan bıktım. çok fazla var, sanki her an için kafama cam parçaları batıyor. anlıyor musun?” (yeşil yol) gölgelerde saklanmıyorum, gölgenin kendisiyim" the batman bu dünyayı herkes biraz parçalamak isterken benim biraz birleştirmek istememin nesi tuhaf?" (hacksaw ridge) |
17 Mart 2022, 16:22 | Mesaj No:8 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Olmuş olanla, olacak olanla çok fazla ilgilisin. Bir söz var: Dün artık tarih oldu, yarın ise bir bilmece.. Bugün sana hediyedir. Bunun kıymetini bilmek gerekir. Kung-fu Panda🐼🐢
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |