|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 28 Aralık 2024 (19:59), Konuya Son Cevap : 03 Ocak 2025 (17:38). Konuya 10 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Ocak 2025, 17:38 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Tabii ye abone olsun rahat rahat izlesin abi milletin keyfini bozdu bu dizi. Senaristi bir kadın. Sümeyye Karaarslan. Çok duygusal, herkesi etkiliyor. -giden donseydi önce annem dönerdi- -zaman diriler için kıymetli ölünün zamanı çok,acelesi yok- -sen gittin ben bu evde yaşlandım baba, eşyaları bile değiştirmedim- -acıda olsa çocuklarınıza gerçeği söyleyin, benim çocuğum olsa öyle yapardım- -mutsuz adam hayatının bir yerinde mutlu olmuştur. Yoksa mutsuzluğu bilemez- -mutsuz insan yaşayamaz, sıradan günü yaşamak başka, mutsuz olmak başka - Can alıcı çok sahne var. Etkikenenlere kızmayın sayın ablalar çok etkileyici Dizi tüm ülkeyi teneşire koyup gözyaşıyla yıkadı adeta içimizde yıkanacak ne çok ölü varmış insanlar kendi yalnızlıklarını gördüler
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler Konu Kara Kartal tarafından (03 Ocak 2025 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir. |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |