|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 28 Aralık 2024 (19:59), Konuya Son Cevap : 30 Aralık 2024 (14:25). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Aralık 2024, 19:59 | Mesaj No:1 | ||||||
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Gassal Gassal
Gassal Dizisinin Konusu: Otuzlu yaşlarında bir gassal olan Baki, toplumdan kendini soyutlamaktan memnun ve içine kapanık bir adamdır. Ancak ölümle yüz yüze gelmesiyle aklına rahatsız edici bir soru takılır: Öldükten sonra naaşını kim yıkayacaktır? Bu farkındalık bir dizi mizahi serüvenin kapısını aralar. “Gassal’’ dizisinde; Ahmet Kural, Muharrem Türkseven, Ezgi Özyürekoğlu, Sibel Aytan gibi başarılı isimler rol alıyor. Yapımcı: Şeyma Eraz Çelik Yönetmen: Selçuk Aydemir Senarist: Sümeyye Karaarslan Tür: Komedi, Dram
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler Konu Kara Kartal tarafından (28 Aralık 2024 Saat 20:07 ) değiştirilmiştir. | ||||||
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Tüyler diken diken | İlahiler/Ezgiler | Kara Kartal | 0 | 21 | 30 Aralık 2024 18:17 |
Gassal | Film Kutusu | Kara Kartal | 7 | 80 | 28 Aralık 2024 19:59 |
Mikroplastik varlığını kanitladılar | Yaşam/Kültür/Sanat | Kara Kartal | 0 | 22 | 28 Aralık 2024 15:22 |
Sana ne diyemiyosam | Kara Kartal/Kişisel | Mihrinaz | 5 | 75 | 24 Aralık 2024 17:27 |
The Tover/Kule | Film Kutusu | Kara Kartal | 1 | 48 | 21 Aralık 2024 12:50 |
28 Aralık 2024, 20:01 | Mesaj No:2 |
03 Şubat 2018 | [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
28 Aralık 2024, 20:03 | Mesaj No:3 | ||||||
03 Şubat 2018 |
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | ||||||
28 Aralık 2024, 20:10 | Mesaj No:4 | |||
03 Şubat 2018 |
Yalnızım ben. Hiç çocuğum olmadı. Muhtemeldir, olmayacak da. Ölsem belediye gömecek beni..” Bugün bir gassal televizyona çıkmıyorsa, hepiniz yalan dolanlarınıza daha fazla sarılın diye..” Bizleri düşünen, bizler için görünmez olmayı seçen Baki’ye minnetle.. Gerçek yas, cenazeye ayıcıklı pijamayla gelmeyi gerektirir”
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |||
29 Aralık 2024, 12:45 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Sosyal medyada günlerdir bu diziden bahsediliyor millet sakta sümük ağlamakdan kahru perişan olmuş. Kartal da bahsedince göz atayım diziye dedim. İnsanlr yaşadıklarına ,yasamadıklarına, içinde öldürdükkerine, daha doğrusu kendine ağlamış .. bizim insanımız arabeski sever ne diyim canı ağlamk isteyenler izlesin . Zamanı gelince zaten ağlıyoruz durduk yere kendimi üzmeyim )
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
29 Aralık 2024, 16:39 | Mesaj No:6 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Tavsiye üzerine az önce iki bölümü izledik. İzlenimim: Dış yapım, taklid dizilerden sonra orjinal ve bize ait bir konunun düzgün işlenişi ve cıvıtmadan ciddi bir mizahla sunulması gerçekten "gassal budur, duygusu budur, diyaloğu, sosyalliği de herhalde bu noktadadır hissi verdi" Dirilerin ölüden korkmasını, enn sevinçli anlarında bile dirilerin"sevinçten ölebilirm, ölene kadar sevicem vs " tarzı söylemlerin merkeze alınması, zamanın diriyken geçerli, ölenin vakti bol" hatırlatmaları; farkındalığı dizilerden geçenler için hassaten; ölmeyecek gibi yaşayan faniler için orjinal bir yapım olmuş. Daha iki bölüm izledik bilemiyorum devamı nedir? Ama izlenir. Ben beğendim. Abartmış ağladık hüngür fışşık diyenler. arabesk bir dram yok bölüm sonu müziklerinden başka.)) Kaliteli bir yapım olmuş. Gassalla kim evlenir, kim kızını verir, verirmi? Bir gassalın öldükten sonra kendini yıkayacak bir yakın arayışı derin bir sancıydı. Tam buldum diye sevinirken, prova yaptırırken, arkadaşının ölmesi ve yıkaması etkileyiciydi. Ölümden değil de ölüden korkanlar, her gün ölü görmeyle ölüm görmenin bir olmadığını kavrayamayanlar izlesin. Modern insanın hakikati.... İmam varken kim yikayacak derdine düşmesi tuhaf gelse de devamını izlemedim ama yalnızlık, ölü soğukluğunda neşesiz tatsız bir yaşamın ölüden farksızlığı işlenir devamında belki. Herkesin işi kimliği olmuyor mu? Tâki sorgulayana kadar...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
29 Aralık 2024, 19:55 | Mesaj No:7 |
03 Şubat 2018 |
Hepsini izlediğinizde çok daha etkileyici olduğunu göreceksiniz.2. sezonu gelir inşallah. Gassal Baki nin surat çizgileri, çökmüşlüğü ölülerle çok vakit geçirdiğinden gibi. O müziklerde ağlamamak imkansız. Beğenmenize sevindim. Hepsini izleyin spoiler vermim Korku filmi sanmıştım traji komik sahneler, ölü yıkama öğrendik kaç derecede yıkanacak kefenleme felan iyi oldu
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
30 Aralık 2024, 14:25 | Mesaj No:8 | |||
03 Şubat 2018 |
Kuşu ölen çocuğa merhamet eden Baki. Gelde sevme bu adamı
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |