|
Konu Kimliği: Konu Sahibi namzet davadar,Açılış Tarihi: 30 Eylül 2009 (10:49), Konuya Son Cevap : 06 Ocak 2022 (17:45). Konuya 52 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Eylül 2009, 10:49 | Mesaj No:1 |
Buyrun Hediyeleşelim Buyrun Hediyeleşelim ***buyrun hediyeleşelim*** selam aleyküm kardeşlerim...sünnete ittibaen hediyeleşmek geldi aklıma.. şimdi alttaki üye kardeşimizs,üstündeki üye kardeşimize hediye versin inşALLAH.. ben en üstteyim ...ondan dolayı hediye edeceğim biri yok üstte.. ondan dolayı alttaki kardeşim bana hediye etsin inşALLAH... acaba ne hediye edecek??? | |
Konu Sahibi namzet davadar 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Cennet Sizin Neyinize !!! | Şiirler ve Şairler | GÖKCEN_AZRA | 6 | 2546 | 20 Ekim 2009 15:06 |
YENİLGİLERİ ZAFERE DÜNÜŞTÜREN..YİĞİTLER. | Şiirler ve Şairler | kurtmehmet | 3 | 1723 | 09 Ekim 2009 11:39 |
“Harcarım” Yüreğimi ! | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 2 | 1626 | 09 Ekim 2009 11:19 |
BİR DEMET NASİHAT... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | namzet davadar | 0 | 1849 | 07 Ekim 2009 19:35 |
Entel Abilere İsyankarız Biz | Serbest Kürsü | NİLGÜN YAZAR | 5 | 2110 | 02 Ekim 2009 15:24 |
30 Eylül 2009, 11:25 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | re: Buyrun Hediyeleşelim
Akşama kadar Şeyhim şeyhim diyorsun bende Sana Şeyhini hediye ediyorum |
30 Eylül 2009, 11:31 | Mesaj No:3 | |
re: Buyrun Hediyeleşelim Alıntı:
rabbim senden razı olsun abim bu hediye için cok ama cok teşekür ederim. hediyeniz beni ziyadesiyle mennun etti. | ||
30 Eylül 2009, 11:54 | Mesaj No:6 |
re: Buyrun Hediyeleşelim
YİTİK SEVDA ABİME HEDİYEMDİR. Ey Yar! Anneler hiç kesilmez ağıtlar yaktığında Çocuklar koskocaman gözlerle baktığında Kaldırımlar üstüne taze kan aktığında Sırtlanlar inlerinden korkusuz çıktığında Zalimler zalimlere nişanlar taktığında Yeni yetme yavrular hayattan bıktığında Çicekler kanlı kurşun misali koptuğunda Yad eller harman içine ateşler yaktığında imdada gelmezmisin HÜZNÜ KUŞANDIM EY YAR… Hanesi harab olmuş kuşları görmezmisin Yorgunum bir köşeye bir döşek sermezmisin Şu muzdarip ruhumun yayını germezmisin Gönlüme gülşen kurup gülünü dermezmisin Ardına dek açılmış kapımdan girmezmisin Canıma tabip olup yaramı sarmazmısın Susadım…. bir tek yudum suyunu vermezmisin Söndür yangınlarımı desem söndürmezmisin BİN DEFA YANDIM EY YAR!!! Halimi bilmezmisin | |
30 Eylül 2009, 12:13 | Mesaj No:8 |
senin hediyeni görmemiştim hakkını helal et işte hediyen cok sevdiğim bir ezgi. ]EY ŞEHADET Herkese uğradın sen bana küsülümüsün? Bir coğuna göz kırptın bana yeminlimisin? Ben senin aşkin ile kavrulurken burada Ey Şehadet sen bana neden nazlar edersin? Bilsem ki ne zamana denk gelecek o gelişin Damat gibi hazırlanır güzelce süslenirdim... Kanımı toplardım tam fışkıracağı yerden Ey sehadet sen benim askimsin can özümsün... Ey Şehadet kurtuluş azadelik sendedir İzzet, şeref, ar, namus yolunun üstündedir Kanımın fışkırması gelişine müjdedir Ey Şehadet cabuk gel! bana getir müjdemi! Ahde sadık olanlar evliya enbiyalar, Gözlerini kirpmadan sana talip oldular Bir gülü koklar gibi haz ile kokladılar Ey Şehadet cabuk gel! bana getir müjdemi... Gerçi her isteyene nasip olmadıysada, Duam şudur Rabbimden "nasip olsun banada!" Nasip olsun yaRabbim bu aşkla yananlara... Şehadet kokusuyla bütün küfrü devirir. | |
30 Eylül 2009, 14:18 | Mesaj No:10 |
Siteye üye olduğumda beni sıcak bir şekilde karşılayan Yitik Sevda kardeşime hediyemdir inş... http://umutfm.com/izle.php?id=2433 | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |